סליחה על הדאבל : אבל אחרי קריאה מעמיקה כאן הבנתי שהממיר של יס מדגם 3100S הוא הרבה יותר טוב בחיבור ל LCD לכן אני ידאג שיחליפו לי אותו...
השאלה שלי עכשיו היא באיזה כבלים אני צריך להישתמש בחיבור הממיר לטלויזיה.
1. אם אני אכן קונה את הכבל הזה אז אני גם יכול לשמוע וגם יכול לראות איתו טוב?
כי ראיתי כאן אנשים שדיברו על כבל כזה: http://ultrapro.co.il/products/112235 ואני לא ממש מבין למה...
2. אני אמור לקבל עם הממיר 3100S את הכבל (סקארט ל אס וידאו) כי ראיתי כאן אנשים שקיבלו עם הממיר..,ואם אכן אני מקבל לא עדיף לקנות כבל כזה יותר איכותי או שמה שמביאים לי מ-יס מספיק?
נערך לאחרונה על ידי Segev91 ב 10/10/2008 19:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
1.אני מאמין שהכבל הזה יספיק לך.
2.אתה תקבל כבל מיס,אבל הוא ממש פשוט ולא איכותי.עדיף להשקיע עוד 100-150 שקל על כבל סביר.
עופר,אין לו סקארט אם זה עונה לך על השאלה.
נערך לאחרונה על ידי guy11 ב 10/10/2008 20:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
כניסות צד
1 AV In
1 S-Video in
1 USB 2.0 כניסות
2 - HDMI 1.3 HDMI/HDCP
1 כניסה לאות מחשב - RGB In
1 שמע - Audio In
2 כניסת למכשיר Component
1 כניסת וידאו Composite
1 אנטנה (טיונר) Antenna
1 יציאת שמע - AV Out
1 RF
בקשר למה שאמרו למעלה:
1".אני מאמין שהכבל הזה יספיק לך. "
אני ראיתי שיש כבלים שבאים גם עם סאונד בכבל נפרד או ביחד עם הכבל(פשוט עם עוד יציאות),מישהו יכול להסביר לי למה צריך עוד כבל של סאונד בנפרד ?,מה הכבל סקארט לאס וידאו לא עושה את העבודה כמו שצריך או שזה פשוט ממש לדקדקנים שרוצים לא פחות ממושלמות ?!
S-VIDEO מעביר את מידע הוידאו בלבד ולכן כדי להעביר את הקול ישנם שני יציאות נוספות (ימין שמאל )
ניתן לקנות שני כבלים בנפרד (SCART TO S-VIDEO וכבל אודיו בנפרד -אבל למיטב ידיעתי אין יציאת אודיו בנפרד מהממיר )
אבל מה רע בלקנות כבל אחד שכולל S-VIDEO ואודיו
בקיצור תקנה כבל כזה ואל תדאג -איכות התמונה תהיה טובה מאוד(לא לשכוח לכוון את הממיר שיוציא S-VIDEO )
עכשיו בקשר לקנייה,מישהו כאן ממליץ על חברה מסויימת ?,כבל זהב\כסוף או כל הדברים האלה...כי אני ממש לא מבין בזה.
אגב,שלא יהיה כבל יקר מידי...(אני מתכוון להשקיע בכבל גג 100 שקל).