כבל HDMI
אהלן חבר'ה,
אני קצת חדש בעניינים פה...
יש לי PS3 ולפני כמה ימים קניתי טלוויזיה "32 של טושיבה שתומכת ב-HDMI. לאחר מכן קניתי כבל HDMI. השאלה שליהיא מדוע היה כתוב בחוברת של ה-PS שאיכות התמונה תיפגם קצת לטובת דברים אחרים....האם זה נכון והאם לא עדיף להישאר בכבלים של ה-AV אם כך...
מעבר לכך, אם אני מחבר את הכבל של HDMI אני צריך לנתק את השלישיית AV או שלהשאיר אותה במקביל ?
תודה על העזרה....
גיא
אני קצת חדש בעניינים פה...
יש לי PS3 ולפני כמה ימים קניתי טלוויזיה "32 של טושיבה שתומכת ב-HDMI. לאחר מכן קניתי כבל HDMI. השאלה שליהיא מדוע היה כתוב בחוברת של ה-PS שאיכות התמונה תיפגם קצת לטובת דברים אחרים....האם זה נכון והאם לא עדיף להישאר בכבלים של ה-AV אם כך...
מעבר לכך, אם אני מחבר את הכבל של HDMI אני צריך לנתק את השלישיית AV או שלהשאיר אותה במקביל ?
תודה על העזרה....
גיא
נשמע קצת מוזר ולא הגיוני. אתה יכול להביא את הציטוט המדוייק? נראה לי שהבנת אותו לא נכון.Maverik כתב:
...
לנתק.Maverik כתב:
מעבר לכך, אם אני מחבר את הכבל של HDMI אני צריך לנתק את השלישיית AV או שלהשאיר אותה במקביל ?...
הציטוט המדוייק לגבי "חיבור למכשיר טלוויזיה באמצעות כבל HDMI"-
"חבר את המערכת למכשיר הטלווזיה באמצעות כבל HDMI (לרכישה בנפרד). כבל ה-HDMI מפיק אותות אודיו ומאפשר לך ליהנות מווידאו ואודיו באיכות דיגיטלית, תוך פגיעה מזערית באיכות התמונה. "
אולי באמת לא הבנתי נכון אבל זה באמת לא נשמע כל כך הגיוני שחיבור כבל HDMI יגרום לירידה מזערית באיכות התמונה....
תודה רבה ,אני באמת אנתק את השלישייה- אדום צהוב לבן הארורה
"חבר את המערכת למכשיר הטלווזיה באמצעות כבל HDMI (לרכישה בנפרד). כבל ה-HDMI מפיק אותות אודיו ומאפשר לך ליהנות מווידאו ואודיו באיכות דיגיטלית, תוך פגיעה מזערית באיכות התמונה. "
אולי באמת לא הבנתי נכון אבל זה באמת לא נשמע כל כך הגיוני שחיבור כבל HDMI יגרום לירידה מזערית באיכות התמונה....
תודה רבה ,אני באמת אנתק את השלישייה- אדום צהוב לבן הארורה
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73297
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
בהחלט. מאוד תמוהה ההצהרה הזו, לא שמעתי בשום מקום על פגיעה באיכות במעבד ל HDMI, אם כבר להיפך.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
מדובר בניסוח מאוד עקום.
מה שהם ניסו להגיד זה "בכבל AV הפגיעה באיכות גדולה יחסית. לעומת זאת, בכבל HDMI הפגיעה מזערית".
מה שהם ניסו להגיד זה "בכבל AV הפגיעה באיכות גדולה יחסית. לעומת זאת, בכבל HDMI הפגיעה מזערית".