חיבור מזרימדיה לרשת דרך squeezebox2
זה עובד ! חיברתי את הHDX1000 ל SB בכבל רשת, הגדרתי בSB לאפשר BRIDGE לרשת האלחוטית, והפלא ופלא - קולטים במזרימדיה את הרשת האלחוטית שלי ואת כל התכנים על הכונן הקשיח שבמחשב..
אכות ההזרמה -
תכני SD: מצויינת, כמעט ואין קירטועים
תכני HD: יש לי תכני 720P שנקראו יפה מאוד, 95% מהזמן..תכני 1080 אין לי ולכן לא ניסיתי
אכות ההזרמה -
תכני SD: מצויינת, כמעט ואין קירטועים
תכני HD: יש לי תכני 720P שנקראו יפה מאוד, 95% מהזמן..תכני 1080 אין לי ולכן לא ניסיתי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46368
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
הידד 
זיו, שאלה:
הSB מתקשר לרשת האלחוטית בתדר G
הראוטר שלי (ADSL, של סימנס) תומך ב B ו G ולא בתדר N
זה אומר, נראה לי, שאפילו אם אשיג דונגל USB בתדר N, המקסימום שאקבל הוא הזרמה בתדר G
ועכשיו השאלה: האם אכות ההזרמה תהיה שווה בדונגל לעומת ההזרמה דרך הSB או שבכל זאת יש איזושהי "הנחתה" אם מזרימים דרך ה SB?
הSB מתקשר לרשת האלחוטית בתדר G
הראוטר שלי (ADSL, של סימנס) תומך ב B ו G ולא בתדר N
זה אומר, נראה לי, שאפילו אם אשיג דונגל USB בתדר N, המקסימום שאקבל הוא הזרמה בתדר G
ועכשיו השאלה: האם אכות ההזרמה תהיה שווה בדונגל לעומת ההזרמה דרך הSB או שבכל זאת יש איזושהי "הנחתה" אם מזרימים דרך ה SB?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

שווה לנסות עם דונגל ולהשוות.
אני יודע שזאת לא התשובה שרצית, אך קשה לדעת את התשובה ללא בדיקה.
אני יודע שזאת לא התשובה שרצית, אך קשה לדעת את התשובה ללא בדיקה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

על מנת לבצע את הבדיקה בצורה נכונה, צריך לבדוק את התרחיש השני באותה סביבה ועם אותו ציוד בדיוק כמו שהתבצע בתרחיש הראשון. מספיק שאני יעשה שימוש בראוטר אחר ומרחק אוירי שונה בין הציוד על מנת לקבל תוצאות אשר יהיו שגויות לעומת אם נריץ אותו תרחיש בסביבה שלך.
אם אתה מוכן לקפוץ לנתניה, אני מוכן להשאיל לך את הדונגל המדובר.
אם אתה מוכן לקפוץ לנתניה, אני מוכן להשאיל לך את הדונגל המדובר.
מבין..כלומר, מה שאתה בעצם אומר לי, שאין תשובה מוחלטת? כלומר, גם אם אתה תעשה השוואה שלך בין 2 דרכי ההזרמה, בראוטר שלך ו SB שלך ואח"כ באותו ציוד בדיוק ואותו מרחק אויר דרך הדונגל, יכולה להתקבל תוצאה שונה מזו שתהיה אצלי?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

המ...אני צריך לחשוב על זה עוד
במונחי מתמטיקה או משוואות עם כמה נעלמים, אנחנו משנים רק משתנה אחד, וכל שאר המשתנים נשארים זהים, ולכן לכאורה ההבדל צריך להיות זהה בכל משוואה, או שיש כאן כמה אנשים עם ידע מתמטי יותר מוצלח משלי שיסבירו אחרת
במונחי מתמטיקה או משוואות עם כמה נעלמים, אנחנו משנים רק משתנה אחד, וכל שאר המשתנים נשארים זהים, ולכן לכאורה ההבדל צריך להיות זהה בכל משוואה, או שיש כאן כמה אנשים עם ידע מתמטי יותר מוצלח משלי שיסבירו אחרת
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תרחיש א: סביבה שלך, רטואר שלך, SB, מזרימדיה + גרסת קושחה.
תרחיש ב: סביבה שלי, ראוטר שלי, דונגל, מזרימדיה + גרסת קושחה.
אני יוצא מנקודת הנחה כי מזרימדיה + גרסת קושחה נוכל שנינו לתאם כי נעבוד עם אותה גרסה. לגבי שאר המשתנים, זה נראה לי יותר ממשתנה שונה בודד כפי שרשמת.
תרחיש ב: סביבה שלי, ראוטר שלי, דונגל, מזרימדיה + גרסת קושחה.
אני יוצא מנקודת הנחה כי מזרימדיה + גרסת קושחה נוכל שנינו לתאם כי נעבוד עם אותה גרסה. לגבי שאר המשתנים, זה נראה לי יותר ממשתנה שונה בודד כפי שרשמת.
תגיד, מה זה שונה מול השאלה למשל מה עדיף להזרים בכבל רשת או להזרים אלחוטי?
גם כאן אפשר להגיד שיש לכל אחד ראוטר שונה ומרחק אויר שונה, ובאמת יכול להיות שהתוצאות שונות בראוטרים שונים ובמרחקי אויר שונים בהשוואה בין כבל רשת לבין הזרמה אלחוטית
אבל...
השאלה היא בכללי - האם כבל רשת יותר טוב מאלחוטי, והתוצאה הברורה, נדמה לי, היא שכן
אז קח גם את השאלה שלי: מה יותר טוב, הזרמה דרך BRIDGE או הזרמה דרך דונגל באופן ישיר לאלחוט, כששניהם באותו התקן. לזה אין תשובה ברמה העקרונית?
גם כאן אפשר להגיד שיש לכל אחד ראוטר שונה ומרחק אויר שונה, ובאמת יכול להיות שהתוצאות שונות בראוטרים שונים ובמרחקי אויר שונים בהשוואה בין כבל רשת לבין הזרמה אלחוטית
אבל...
השאלה היא בכללי - האם כבל רשת יותר טוב מאלחוטי, והתוצאה הברורה, נדמה לי, היא שכן
אז קח גם את השאלה שלי: מה יותר טוב, הזרמה דרך BRIDGE או הזרמה דרך דונגל באופן ישיר לאלחוט, כששניהם באותו התקן. לזה אין תשובה ברמה העקרונית?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

זיו, רכשתי אתמול את הדונגל מאי-ביי. מקווה שיגיע בקרוב, ואז אכן אוכל לבדוק אם יש שוני ואדווח....
מקווה שדרך הדונגל יהיה יציב יותר ומהיר יותר, למרות שהראוטר שלי הוא רק G ולא N
בכל מקרה, תודה על הצעתך להשאלה. כיפאק.
מקווה שדרך הדונגל יהיה יציב יותר ומהיר יותר, למרות שהראוטר שלי הוא רק G ולא N
בכל מקרה, תודה על הצעתך להשאלה. כיפאק.
היום הפעלתי את ה-HDX והכל בסדר עכשיו אני רוצה לחבר אותו לרשת:
יש לי מחשב שמחובר לראווטר סימנס עם כבל רשת מע' ההפעלה שלו היא VISTA
את המזרימדיה חיברתי עם כבל לראווטר אני מצליח לראות את המחשב באמצעות המזרימדיה אבל לא ההפך
מי יכול לתת לי פתרון או להפנות אותי לפתרון
תודה
יש לי מחשב שמחובר לראווטר סימנס עם כבל רשת מע' ההפעלה שלו היא VISTA
את המזרימדיה חיברתי עם כבל לראווטר אני מצליח לראות את המחשב באמצעות המזרימדיה אבל לא ההפך
מי יכול לתת לי פתרון או להפנות אותי לפתרון
תודה