מישהו מכיר LCD של 32PF9976 של פילפס?
זאת LCD מהדור הקודם שכבר הוחלף בארץ, ואכן מהדור שלה היא היתה הכי טובה ( וגם השארפ ) אבל גם הכי טוב זה יחסי כי עדיין היו לה כמה בעיות שנפוצות ב LCD ,בשידורי טלוויזיה היא נותנת תמונה טובה יחסית וב DVD היא פחות טובה מהשארפ המקבילה.
אין מה ל"התעלף" ממנה.
כמו שאמר לירון, הטלויזיה הזאת היתה טובה בשעתה. היא אחת מהטלויזיות שמשתמשות בפאנל של שארפ מהדור הקודם.
רק שמבחינת פיליפס היא שני דורות אחורה. אחריה היתה (באירופה) 32PF9986 שעדיפה עליה משמעותית. ועכשיו ישנו הדגם שמשתמש בפאנל הכי חדיש של שארפ עם מהירות תגובה של 6ms וקונטרסט עדיף.
במחיר שלה, קרוב למחיר של שארפ - שארפ עדיפה.
כמו שאמר לירון, הטלויזיה הזאת היתה טובה בשעתה. היא אחת מהטלויזיות שמשתמשות בפאנל של שארפ מהדור הקודם.
רק שמבחינת פיליפס היא שני דורות אחורה. אחריה היתה (באירופה) 32PF9986 שעדיפה עליה משמעותית. ועכשיו ישנו הדגם שמשתמש בפאנל הכי חדיש של שארפ עם מהירות תגובה של 6ms וקונטרסט עדיף.
במחיר שלה, קרוב למחיר של שארפ - שארפ עדיפה.
למיטב הבנתי, ההבדלים ביניהם הם בעיקר במה שמסביב.
כלומר, יכולת הקלטה, קריאת כרטיסים וכדומה.
אני הייתי מחכה להכרזה בתחילת החודש של שרפ על המסכים החדשים שלה (שמצויים בפיליפס החדישות) והייתי קונה אחד בארה"ב.
בארץ, המחירים של שרפ ופיליפס פשוט שערוריה.
ואם בכל זאת בארץ ודחוף לך, הייתי הולך על הפיליפס החדשה עם זמן תגובה של 6ms.
ככל הנראה כרגע, אני מחכה שהפיליפס החדשה תגיע לחופי ארה"ב ואז אבצע משלוח לארץ.
כלומר, יכולת הקלטה, קריאת כרטיסים וכדומה.
אני הייתי מחכה להכרזה בתחילת החודש של שרפ על המסכים החדשים שלה (שמצויים בפיליפס החדישות) והייתי קונה אחד בארה"ב.
בארץ, המחירים של שרפ ופיליפס פשוט שערוריה.
ואם בכל זאת בארץ ודחוף לך, הייתי הולך על הפיליפס החדשה עם זמן תגובה של 6ms.
ככל הנראה כרגע, אני מחכה שהפיליפס החדשה תגיע לחופי ארה"ב ואז אבצע משלוח לארץ.
יש גם פיליפס 37PF9830 עם רזולוציה של HD REAL כלומר 1920X1080 שזה ממש טוב זמן תגובה עומד על 6MS לעומת 8MS באחותה הגדולה יותר 42'
בכל אופן לאחר מבחנים רבים מול PIONEER PDP506XDE נראה כי מסך הפלאסמה עדיין מנצח גם עם הדגמה של BLUE RAY ולמרות שיש לו רזולוציה נמוכה יותר 1280X768
שווה לבדוק כמה יעלה לך בארץ מסך פלאסמב בערך באותה קטגוריה ופשוט לראות את שתיהן אחת ליד השניה עם אותו מקור שידור
אין טוב ממראה עיניים
בכל אופן לאחר מבחנים רבים מול PIONEER PDP506XDE נראה כי מסך הפלאסמה עדיין מנצח גם עם הדגמה של BLUE RAY ולמרות שיש לו רזולוציה נמוכה יותר 1280X768
שווה לבדוק כמה יעלה לך בארץ מסך פלאסמב בערך באותה קטגוריה ופשוט לראות את שתיהן אחת ליד השניה עם אותו מקור שידור
אין טוב ממראה עיניים
מבחנים אישיים לא משהו פורמלי
ראיתי את שתיהם אחת ליד השניה גם עם BLUE RAY וגם עם HD DVD כמובן סרטי הדגמה כי לא נראה לי שיש משהו אחר
אני אישית אהבתי יותר את הPIONEER
אגב גם בשידור ערוץ ASTRA כאן שהוא 720P לפי דעתי נראה כי הפלאסמה נותנת תמונה יותר טובה אבל כמו כל דבר על טעם ועל ריח אין.....
אין ספק שהנתונים של הרזולוציה אומרים אחרת אבל במציאות אני יותר אהבתי את התמונה
אגב בקרוב מאוד באירופה PIONEER PLASMA ברזולוציה של 1920X1080 נראה לי ששם כבר לא תהיה תחרות
ראיתי את שתיהם אחת ליד השניה גם עם BLUE RAY וגם עם HD DVD כמובן סרטי הדגמה כי לא נראה לי שיש משהו אחר
אני אישית אהבתי יותר את הPIONEER
אגב גם בשידור ערוץ ASTRA כאן שהוא 720P לפי דעתי נראה כי הפלאסמה נותנת תמונה יותר טובה אבל כמו כל דבר על טעם ועל ריח אין.....
אין ספק שהנתונים של הרזולוציה אומרים אחרת אבל במציאות אני יותר אהבתי את התמונה
אגב בקרוב מאוד באירופה PIONEER PLASMA ברזולוציה של 1920X1080 נראה לי ששם כבר לא תהיה תחרות
אכן כן אין טוב ממראה עיניין
צריך לראות את שתיהן ותלוי איזה תמונה אתה אוהב יותר
לדעתי ה - PIONEER נותנת תחושה חזקה יותר של עומק
ולאור הבעיות הטכניות שפורטו קודם לא רציתי לגעת בה
מה גם שאין אחריות על פיליפס שנקנתה בחו"ל לכשמביאים אותה לארץ
אז במקרה שלי גם זה היה שיקול מאחר והחנות פה נתנה לי אחריות טובה יותר על ה - PIONEER
בכל אופן אני אהבתי יותר את התמונה בפיונר לא שחלילה ה - פיליפס לא נותנת תמונה טובה
הסרט הראשון שראיתי עליה היה STAR WARS III וזה היה מדהים
הבנתי שאני אצטרך לראות את כל הסרטים שלי שוב על מנת להנות ממה שהם באמת מציעים
בכל אופן שתי האופציות מצויינות לדעתי ובפיוניר עוד 13' גם היה שיקול
צריך לראות את שתיהן ותלוי איזה תמונה אתה אוהב יותר
לדעתי ה - PIONEER נותנת תחושה חזקה יותר של עומק
ולאור הבעיות הטכניות שפורטו קודם לא רציתי לגעת בה
מה גם שאין אחריות על פיליפס שנקנתה בחו"ל לכשמביאים אותה לארץ
אז במקרה שלי גם זה היה שיקול מאחר והחנות פה נתנה לי אחריות טובה יותר על ה - PIONEER
בכל אופן אני אהבתי יותר את התמונה בפיונר לא שחלילה ה - פיליפס לא נותנת תמונה טובה
הסרט הראשון שראיתי עליה היה STAR WARS III וזה היה מדהים
הבנתי שאני אצטרך לראות את כל הסרטים שלי שוב על מנת להנות ממה שהם באמת מציעים
בכל אופן שתי האופציות מצויינות לדעתי ובפיוניר עוד 13' גם היה שיקול
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני חושב שהשם הוא
TRUE HD או FULL HD
נערך לאחרונה על ידי vivid ב 30/11/2005 22:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: