המלצה על מפרט ל HTPC
שלום לכולם,
אשמח אם תוכלי לעזור לי לבחור מפרט ל HTPC, שלא יהיה גדול מדי ושיהיה מאד שקט.
משהו שיוכל להריץ VISTA עם MCE. הטלויזיה היא רק HD READY אז לא צריך להוציא רזולוציה של FULL HD.
סדר גודל של מחיר 2000-2500 ש"ח
(שאלה נוספת, האם כדאי להריץ מערכת הפעלה אחרת עם תוכנה אחרת מ MCE? יש משהו יותר טוב ב XP? משהו שיוכל להקליט דברים מ EPG של יס? אם יש משהו טוב ל XP אשמח לשמוע)
תודה רבה!!
אשמח אם תוכלי לעזור לי לבחור מפרט ל HTPC, שלא יהיה גדול מדי ושיהיה מאד שקט.
משהו שיוכל להריץ VISTA עם MCE. הטלויזיה היא רק HD READY אז לא צריך להוציא רזולוציה של FULL HD.
סדר גודל של מחיר 2000-2500 ש"ח
(שאלה נוספת, האם כדאי להריץ מערכת הפעלה אחרת עם תוכנה אחרת מ MCE? יש משהו יותר טוב ב XP? משהו שיוכל להקליט דברים מ EPG של יס? אם יש משהו טוב ל XP אשמח לשמוע)
תודה רבה!!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
לך על לוח אם של ג'יגה-בייט עם הצ'יפסט 780G, מעבד AMD 5600 בגירסת ה-65 וואט, 2 ג'יגה-בייט זכרון 800 מגהרץ ומארז Antec NSK2480 או Antec Fusion היקר יותר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אם אתה מעוניין בהקלטות בלבד אז עדיף ויותר פשוט ללכת על היס מקס.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אם אתה מעוניין גם בצפייה בתכנים מהאינטרנט ברזולוציה של 720P ומעלה, אז כמובן שעדיף HTPC.
עוד אפשרות - יס מקס להקלטות + סטרימר HD (מזרימדיה) דוגמת הפופקורן A-110 לצפייה בתכנים שעולה כ-1000 ש"ח בהזמנה מחו"ל כולל מיסים ומשלוח.
קרא בדביק של פורום HDTV ומקורות וידאו ליותר פרטים:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... forum&f=22
עוד אפשרות - יס מקס להקלטות + סטרימר HD (מזרימדיה) דוגמת הפופקורן A-110 לצפייה בתכנים שעולה כ-1000 ש"ח בהזמנה מחו"ל כולל מיסים ומשלוח.
קרא בדביק של פורום HDTV ומקורות וידאו ליותר פרטים:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... forum&f=22
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אני לא אמרתי שיותר טוב, אמרתי שזו עוד אופציה, שטובה בעיקר למי שלא רוצה להתעסק עם התקנת ויסטה וכו. HTPC ייתן לך הרבה יותר גמישות ואפשרויות.
מומלץ לקרוא בדביק את הדיון בנושא HTPC מול מזרימדיה ואת המאמר בו דנים.
הפופקורן עובד עם רשת אלחוטית ע"י תוספת של דונגל קטן של כרטיס רשת אלחוטי שמחברים ל-USB ועולה כ-100 שקל. אבל קח בחשבון שבניגון ישיר של תכני HD ממחשב אחר ברשת הביתית שלך לא מומלץ להשתמש ברשת אלחוטית.
מומלץ לקרוא בדביק את הדיון בנושא HTPC מול מזרימדיה ואת המאמר בו דנים.
הפופקורן עובד עם רשת אלחוטית ע"י תוספת של דונגל קטן של כרטיס רשת אלחוטי שמחברים ל-USB ועולה כ-100 שקל. אבל קח בחשבון שבניגון ישיר של תכני HD ממחשב אחר ברשת הביתית שלך לא מומלץ להשתמש ברשת אלחוטית.