JBL TLX600
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אני יודע שלפני 7 שנים טווח המחירים שלהם בחנויות (חדשים) היה 2700-1600 שקל (אני התעניינתי בהם אז בעצמי), אז לגבי המחיר תסיק לבד את המסקנה.
לגבי הרמקולים עצמם - יש להם בסים חזקים (תודות לוופר "10) וטרבלים חזקים לא פחות (הודות לטוויטר טיטניום). במיד ריינג' הם פחות טובים, ובהשוואה עם רמקולים טובים יותר ניתן להרגיש איזשהו "חור" בין התדרים הגבוהים והנמוכים. לא משהו נורא, ובסה"כ הם נשמעים טוב ואני מגדיר אותם כרמקולים טובים. למי שאוהב הרבה אנרגיה בתחום הבס (כמוני) ועדיין שמירה על דיוק וללא עיוותים, הם בהחלט טובים. בסה"כ, בזכות התיבה הגדולה והמתוכננת נכון (יותר רוחב, פחות גובה) והבנייה האיכותית והמסיבית מעץ אמיתי וללא קישקושי הפלסטיק, המתכת והשד-יודע-מה המקובלים כיום, אני חושב שאלה רמקולים איכותיים יותר מרוב המוצרים שיש כיום בחנויות במחיר סביר, אם לא מכולם.
כבר האזנת להם?
לגבי הרמקולים עצמם - יש להם בסים חזקים (תודות לוופר "10) וטרבלים חזקים לא פחות (הודות לטוויטר טיטניום). במיד ריינג' הם פחות טובים, ובהשוואה עם רמקולים טובים יותר ניתן להרגיש איזשהו "חור" בין התדרים הגבוהים והנמוכים. לא משהו נורא, ובסה"כ הם נשמעים טוב ואני מגדיר אותם כרמקולים טובים. למי שאוהב הרבה אנרגיה בתחום הבס (כמוני) ועדיין שמירה על דיוק וללא עיוותים, הם בהחלט טובים. בסה"כ, בזכות התיבה הגדולה והמתוכננת נכון (יותר רוחב, פחות גובה) והבנייה האיכותית והמסיבית מעץ אמיתי וללא קישקושי הפלסטיק, המתכת והשד-יודע-מה המקובלים כיום, אני חושב שאלה רמקולים איכותיים יותר מרוב המוצרים שיש כיום בחנויות במחיר סביר, אם לא מכולם.
כבר האזנת להם?
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
תיקון: לאחר בירור אני מבין שה-DIAMOND 9.5 הם דגם רצפתי (אני בהתחלה חשבתי שהם מדפיים), אז אולי הם לא "קטנים בהרבה" אם כי הצורה שלהם שונה לחלוטין (דקים וגבוהים, מה שאני לא אוהב) ואני עדיין סבור שה-JBL יהיו עדיפים.
- slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
יש אותם לחבר שלי הוא קנה אותם חדשים לפני 5 שנים במחיר של 1200 שקל אז לדעתי המחיר שלהם מוגזם בטירוף אפילו אם הם לא ניגנו אף פעם. לגבי הצליל לצערי אני לא כלכך זוכר אז אני לא יכול לחוות דעה.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.