לטלוויזיה שלך יש רק כניסה אחת (קומפוזיט).
כדי שלא תצטרך להחליף כבלים בכל פעם, אתה צריך ממתג קומפוזיט. ה-DVD שלך (בניגוד למכשירי וידאו) לא יודע לעשות את זה...
בעיקרון כן.
אפשרות אחרת היא לחפש מכשיר וידאו ולהשתמש בו למיתוג. אין לך (או למישהו במשפחה) איזה וידאו ישן שאינו בשימוש? הייתרון בוידאו הוא שתוכל למתג את הכניסה בעזרת שלט הוידאו ולא ע"י הזזת מפסק כמו בקופסת המיתוג הנ"ל.
אני לא בטוח ב-100% בתשובה שלי, אבל אני חושב שאפשר לחבר את ה-RCA-ים של ה-DVD לשקעי ה-RCA הנוספים (VCR) שיש לך בממיר מתחת לאלה שחיברת, וכשהממיר מכובה הוא יעשה "קצר" ביניהן ליציאות ה-TV. ואז כמובן לא צריך שום ממתג.
pixies- מעניין.. השאלה אם אלה יציאות מהממיר או כניסות. אם אלה כניסות אז אתה כנראה צודק. אני לא יודע כי מעולם לא ניסיתי
לפותח השרשור - נסה, נזק לא יכול להיגרם...
לחיבור סקארט יש גיד קטן שאחראי לזה. ברגע ששמים מתאם ל RCA, הכל אבוד.
אבל אולי יש לך בטלויזיה הזו עוד חיבור בצד? בד"כ במכשירי CRT יש עוד כניסת RCA אחת מהצד.
עוד אפשרות - לחבר את הממיר מיציאת ה-"TV OUT" לכניסת האנטנה, זאת שיש לידה סימן "T" בטלוויזיה שלך. בטלוויזיית CRT ישנה אין לדעתי הבדל גדול מדי באיכות בין חיבור ב-RF לבין קומפוזייט. ואז, כניסת הקומפוזייט תתפנה ל-DVD.
pixies כתב:עוד אפשרות - לחבר את הממיר מיציאת ה-"TV OUT" לכניסת האנטנה, זאת שיש לידה סימן "T" בטלוויזיה שלך. בטלוויזיית CRT ישנה אין לדעתי הבדל גדול מדי באיכות בין חיבור ב-RF לבין קומפוזייט. ואז, כניסת הקומפוזייט תתפנה ל-DVD.
...
אי אפשר. ניסיתי את זה גם, הייתה לי את אותה הבעיה. היציאה האנלוגית בממיר הזה מעבירה רק ערוצים אנלוגיים, היא לא מעבירה את הערוץ הדיגיטלי.
דרך אגב מי ששם לב בתמונה אפילו רשום מעל מחברי הקומפוזיט שזה EURO -AV ואפילו הצורה נראית של סקרט זאת אומרת שרק היבואן שרצה להוזיל עלויות הזמין קומפוזיט (סתם בשביל הידע)
לגבי מחבר האנטנה בTV הוא מקבל כל אות שיוצא מהממיר אתה צריך לסרוק עד שתראה את הערוץ של הממיר עצמו. בהצלחה