בעיות עם VLC ב mythbuntu.
שלום לכולם,
התקנתי את ה mythbuntu על מחשב "שאריות" :
לוח אם שמבוסס על SiS 650GX & 962L chipset.
pentium 4 cellron 1.8
1GB ddr2
nvidia 6600gt
כשאני רואה סרטים שהם מעבר ל divx אני מקבל ריצודים, קפיצות כל כמה דקות ואפילו בעיות בסאונד.
מהניסיון שלכם, מה הצוואר בקבוק?
התקנתי את ה mythbuntu על מחשב "שאריות" :
לוח אם שמבוסס על SiS 650GX & 962L chipset.
pentium 4 cellron 1.8
1GB ddr2
nvidia 6600gt
כשאני רואה סרטים שהם מעבר ל divx אני מקבל ריצודים, קפיצות כל כמה דקות ואפילו בעיות בסאונד.
מהניסיון שלכם, מה הצוואר בקבוק?
אם מדובר בסרטים ברזולוציה של 720 או 1080 אני מניח שצוואר הבקבוק הוא המעבד.
אתה יכול להפעיל את VLC ישירות מתוך command line ולראות מה הפלט שהוא מוציא לך. הוא יגיד בדיוק למה יש יש פריזים, אי סנכרון וכו'.
אתה יכול להפעיל את VLC ישירות מתוך command line ולראות מה הפלט שהוא מוציא לך. הוא יגיד בדיוק למה יש יש פריזים, אי סנכרון וכו'.
You are never fully dressed without a smile
[00000344] pulse audio output error: Failed to connect to server: Connection refused
[00000344] pulse audio output error: Pulse initialization failed
[00000306] ffmpeg decoder error: more than 5 seconds of late video -> dropping frame (computer too slow ?)
על איזה מעבד מינימאלי אתה ממליץ, שיוכל להריץ סרטים ברזולוציה יותר גבוהה?
Intel Pentium 4 Processors 2.8 1M יצליח לעשות את העבודה?
[00000344] pulse audio output error: Pulse initialization failed
[00000306] ffmpeg decoder error: more than 5 seconds of late video -> dropping frame (computer too slow ?)
על איזה מעבד מינימאלי אתה ממליץ, שיוכל להריץ סרטים ברזולוציה יותר גבוהה?
Intel Pentium 4 Processors 2.8 1M יצליח לעשות את העבודה?
לאחר חיפוש די מיגע הבנתי ש VLC פשוט כבד מידי והישתמשתי בהמלצה לעבור ל MPLAYER.
ניסיתי להרציץ את הסרט שעשה לי בעיות והוא רץ חלק (רוב הזמן).
הבעייה שלי היא ששורת פקודת ההרצה מלא בכלכך הרבה אפשרויות שאיבדתי את עצמי שם. הרצתי את השורה הבאה:
mplayer -fs -zoom -quiet -vo x11 -lavdopts threads=2:fast:skiploopfilter=all -sws 0
על סרט H264.
יש לי כמה שאלות:
1. יש אפשרות להגדיר את שפת הכתוביות עם הפרמטר -SLANG, אבל דרך ה MPLAYER הם יצאו לי בג'יבריש לעומת ה GMPLAYER שהם יצאו לי בעיברית ומסונכנים. יש עוד פרמטר שאני מפספס?
2. יש אפשרות להגדיר קינפוג שונה ל MPLAYER לפי סוג הסרט שהוא מריץ ב MYTHVIDEO?
תודה
ניסיתי להרציץ את הסרט שעשה לי בעיות והוא רץ חלק (רוב הזמן).
הבעייה שלי היא ששורת פקודת ההרצה מלא בכלכך הרבה אפשרויות שאיבדתי את עצמי שם. הרצתי את השורה הבאה:
mplayer -fs -zoom -quiet -vo x11 -lavdopts threads=2:fast:skiploopfilter=all -sws 0
על סרט H264.
יש לי כמה שאלות:
1. יש אפשרות להגדיר את שפת הכתוביות עם הפרמטר -SLANG, אבל דרך ה MPLAYER הם יצאו לי בג'יבריש לעומת ה GMPLAYER שהם יצאו לי בעיברית ומסונכנים. יש עוד פרמטר שאני מפספס?
2. יש אפשרות להגדיר קינפוג שונה ל MPLAYER לפי סוג הסרט שהוא מריץ ב MYTHVIDEO?
תודה
אהלן.
1. תשתמש בפרמטר subfont encoding. כך נראית הפקודה אצלי:
2. כן. תחת הגדרות, הגדרות וידאו אתה יכול להגדיר פקודה שונה לכל סוג קובץ. תחת מנהל קבצי הוידאו אתה יכול להגדיר פקודה ספציפית לקובץ ספציפי.
1. תשתמש בפרמטר subfont encoding. כך נראית הפקודה אצלי:
קוד: בחירת הכל
mplayer -fs -vo xv -subfont-encoding iso8859-8 -font /usr/share/fonts/truetype/msttcorefonts/arial.ttf
You are never fully dressed without a smile
Shed שיחקת אותה בגדול.
הישתמשתי במיקס של הגדרות :
mplayer -fs -zoom -quiet -vo x11 -subfont-encoding iso8859-8 -font /usr/share/fonts/truetype/msttcorefonts/arial.ttf -lavdopts threads=2:fast:skiploopfilter=all -sws 0
וזה רץ מעולה.
תודה
הישתמשתי במיקס של הגדרות :
mplayer -fs -zoom -quiet -vo x11 -subfont-encoding iso8859-8 -font /usr/share/fonts/truetype/msttcorefonts/arial.ttf -lavdopts threads=2:fast:skiploopfilter=all -sws 0
וזה רץ מעולה.
תודה