אנטי וירוס
היי
מה אתם ממליצים בגיזרת האנטי וירוס למחשב ביתי עם XP ?
אני עד עכשיו עם גירסת נסיון של NOD32 שהיא לא רעה (למרות שיש לה גם FW שמעצבן אותי)
היא כמובן עולה כסף, אני מעדיף המלצה למשהו חינמי
מנסיון העבר AVG איטית ומרגיזה
אשמח לעזרה,
שח
מה אתם ממליצים בגיזרת האנטי וירוס למחשב ביתי עם XP ?
אני עד עכשיו עם גירסת נסיון של NOD32 שהיא לא רעה (למרות שיש לה גם FW שמעצבן אותי)
היא כמובן עולה כסף, אני מעדיף המלצה למשהו חינמי
אשמח לעזרה,
שח
אני מאוד אוהב לעבוד עם ה- NOD32 גרסת האנטיוירוס בלבד - ללא FW. היא פשוטה והמנוע שמניע את התוכנה מאוד יעיל ולכן לא מעמיס על המחשב.
אם בכל זאת תחליט לקנות אותה היא עולה בסביבות 100 שקלים והדבר מבטיח לך שקט לעתיד, כמובן שעוד אופציה זה לנדוד בין TRYOUT ל- TRYOUT ולהוריד כל חודש גרסה חדשה לנסיון.
אם בכל זאת תחליט לקנות אותה היא עולה בסביבות 100 שקלים והדבר מבטיח לך שקט לעתיד, כמובן שעוד אופציה זה לנדוד בין TRYOUT ל- TRYOUT ולהוריד כל חודש גרסה חדשה לנסיון.
ממליץ בחום. גם חינמית וגם עובדת כמו שצריך.קרוקס44 כתב:נסה את AVAST תוכנה מצוינת שעושה את עבודתה היטב כבר כמה שנים אצלי במחשב והיא גם חינמית...
בדיוק אתמול התקנתי אותה על מחשב מלא וירוסים ורוגלות וכל התקלות תוקנו כלא היו.
אגב גם NOD32 טובה אבל היא בתשלום.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78806
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
עברתי את כולם..
עם שינויים בגירסא תוכנה טובה הופכת לגרועה וההיפך. במקור, הייתי עם SYMANTEC עד שנתקלתי בוירוסים שהוא סרב לחסל (לשמחתי לא במחשב שלי...) ועברתי ל-KASPERSKY.
KAV6 עבד נפלא עד שהוא הפך למפלצת כבדה ואיטית להחריד עם הגירסא הבאה שלו (7).
אז עברתי ל-AVG, שמשום מה גרם לי להתרסקויות מדי פעם במחשב.
אז כיום אני ב-ESET NOD32. רכשתי עכשיו לכל החברה שלי חשבון. זה מהיר, יעיל וטוב.
החיסרון העיקרי שלו הוא שיש תפריט קטן בנבכי התפריטים שלו שמונע את החתימה המרגיזה שהוא מוסיף לאנשים שסוף הדואל שהם שולחים. מעבר לזה, הוא כמו KAV6 - מקיף, מלא, מהיר ויעיל.
הוא עולה איזה 100 ש"ח פלוס או מינוס (לא זוכר, קניתי משהו אחר בחנות המחשבים אז לקחתי אחד כתוספת).
עם שינויים בגירסא תוכנה טובה הופכת לגרועה וההיפך. במקור, הייתי עם SYMANTEC עד שנתקלתי בוירוסים שהוא סרב לחסל (לשמחתי לא במחשב שלי...) ועברתי ל-KASPERSKY.
KAV6 עבד נפלא עד שהוא הפך למפלצת כבדה ואיטית להחריד עם הגירסא הבאה שלו (7).
אז עברתי ל-AVG, שמשום מה גרם לי להתרסקויות מדי פעם במחשב.
אז כיום אני ב-ESET NOD32. רכשתי עכשיו לכל החברה שלי חשבון. זה מהיר, יעיל וטוב.
החיסרון העיקרי שלו הוא שיש תפריט קטן בנבכי התפריטים שלו שמונע את החתימה המרגיזה שהוא מוסיף לאנשים שסוף הדואל שהם שולחים. מעבר לזה, הוא כמו KAV6 - מקיף, מלא, מהיר ויעיל.
הוא עולה איזה 100 ש"ח פלוס או מינוס (לא זוכר, קניתי משהו אחר בחנות המחשבים אז לקחתי אחד כתוספת).
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3859
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
אכן כך, אבל נכון לגירסה AVG 7.5 . גירסה 8 כבדה מידי איטית ולדעתי לא יעילה.moco כתב:במה זה מתבטא?שח_מט כתב:היי
שח...
אני כבר שנה-שנתיים עם AVG, ולא מרגיש אותה בכלל.
תמיד ממליץ על AVG....
שתסתיים התמיכה סופית בגירסה 7.5 אתקין את AVIRA שהוא
קל יחסית צורך מעט CPU וזיכרון, וממולץ גם ע"י CNET
And the meek shall inherit the earth
...
...
עובד עם ESET NOD32 כבר הרבה זמן - תוכנה מעולה ולא כבדה.
משהו מוזר - לפני כחודש רכשתי ONLINE באתר בארץ רשיון לשנה ל-MSI WIND של אישתי, היום ניסיתי לרכוש עוד רשיון - ואין אפשרות...האופציה נעלמה והוא מפנה רק למשווקים בארץ.
בכל אופן, מומלץ...
אורן.
משהו מוזר - לפני כחודש רכשתי ONLINE באתר בארץ רשיון לשנה ל-MSI WIND של אישתי, היום ניסיתי לרכוש עוד רשיון - ואין אפשרות...האופציה נעלמה והוא מפנה רק למשווקים בארץ.
בכל אופן, מומלץ...
אורן.
דווקא עברתי לפני כמה חודשים ל8, ועדיין לא חש בכבדות.FIRE_WIRE כתב:אכן כך, אבל נכון לגירסה AVG 7.5 . גירסה 8 כבדה מידי איטית ולדעתי לא יעילה.moco כתב:במה זה מתבטא?שח_מט כתב:היי
שח...
אני כבר שנה-שנתיים עם AVG, ולא מרגיש אותה בכלל.
תמיד ממליץ על AVG....
שתסתיים התמיכה סופית בגירסה 7.5 אתקין את AVIRA שהוא
קל יחסית צורך מעט CPU וזיכרון, וממולץ גם ע"י CNET...
משה
משתמש במקאפי אנטרפרייז
גרסא 8.5 . פועלת בשקט מופתי. לא מעמיסה על המחשב לא מטרידה בשאלות מיותרות.
לא התקנתי את ה FW , משתמש ב FW של windows .
כבר מעל שלוש שנים עם התוכנה ומרוצה מאוד.
לא התקנתי את ה FW , משתמש ב FW של windows .
כבר מעל שלוש שנים עם התוכנה ומרוצה מאוד.
Avira Antivir עובדת בלי בעיות ולא מעמיסה על המחשב
http://www.free-av.com/
השוואה בין אנטיוירוסים
http://www.av-comparatives.org/seiten/e ... 008_08.php
http://www.free-av.com/
השוואה בין אנטיוירוסים
http://www.av-comparatives.org/seiten/e ... 008_08.php
אני עובד כבר שנתיים עם הNOD32, בחנות הוא עולה 80 ש"ח שזה מאוד סביר בשביל שנה שהוא מעדכן את עצמו כל הזמן,
התוכנה פועלת בשקט ברקע ולא מורגשת בכלל.
בדבר היחיד ובמוזר הוא שבחנות אתה יכול למצוא את התוכנה ב80 ש"ח ואילו דרך האתר של Eset המחיר הרשמי הוא 159 ש"ח, אז עדיף לקנות בחנות
התוכנה פועלת בשקט ברקע ולא מורגשת בכלל.
בדבר היחיד ובמוזר הוא שבחנות אתה יכול למצוא את התוכנה ב80 ש"ח ואילו דרך האתר של Eset המחיר הרשמי הוא 159 ש"ח, אז עדיף לקנות בחנות
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מכל החינמיים האנטיווירוס המוצלח ביותר הוא Avast
אבל האמת שאני כבר שנתיים שלא עובד עם שום אנטיווירוס במחשב הראשי. עד לפני שנה עוד הייתי בודק אותו על ידי חיבור למחשב אחר והרצת אנטיווירוס ממנו ומעולם לא ניתקלתי בבעיה.
הטריק הגדול הוא כמובן שלא להשתמש בחשבון בעל הרשאות של מנהל ולא לאפסן את ה IQ על המדף לפני שמדליקים את המחשב.
אבל האמת שאני כבר שנתיים שלא עובד עם שום אנטיווירוס במחשב הראשי. עד לפני שנה עוד הייתי בודק אותו על ידי חיבור למחשב אחר והרצת אנטיווירוס ממנו ומעולם לא ניתקלתי בבעיה.
הטריק הגדול הוא כמובן שלא להשתמש בחשבון בעל הרשאות של מנהל ולא לאפסן את ה IQ על המדף לפני שמדליקים את המחשב.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.