מכיוון שלא ממש עונים לי בשרשור הבא, אני נאלץ לפתוח נושא קצת יותר מכוון:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
האם יש discrete codes ב-harmony ל-samsung A450?
אני אצטרך לשלוח פקודה להעביר ל-hdmi 1 או ל-hdmi 2.
תודה!
קודים "דיסקרטיים" ל-A450 בהרמוני למיניהם
בשלט המקורי של ה - Q91 (הדגם של שנה שעברה של סמסונג) אין אפשרות מעבר דיסקרטי בין הכניסות השונות, והמעבר מתבצע במחזוריות. אך עם זאת, הקודים במאגר של לוג'יטק כוללים קודים למעבר דיסקרטי ישירות לכניסה שאותה תבחר.
הכנסתי עכשיו גם את הדגם של A450 כדי לראות אילו פקודות נמצאות עבורה במאגר, וזה נראה אותו הדבר - כלומר שכן יש אפשרות למעבר דיסקרטי בין הכניסות.
בכל מקרה, אין לי ניסיון עם ה - A450 כדי להגיד לך בבטחה שזה יעבוד, אבל זה נראה דומה למה שיש עם ה - Q91 - ואיתה זה עובד לי מצויין.
הכנסתי עכשיו גם את הדגם של A450 כדי לראות אילו פקודות נמצאות עבורה במאגר, וזה נראה אותו הדבר - כלומר שכן יש אפשרות למעבר דיסקרטי בין הכניסות.
בכל מקרה, אין לי ניסיון עם ה - A450 כדי להגיד לך בבטחה שזה יעבוד, אבל זה נראה דומה למה שיש עם ה - Q91 - ואיתה זה עובד לי מצויין.
נשמע מעולה, תודהcreed כתב:בשלט המקורי של ה - Q91 (הדגם של שנה שעברה של סמסונג) אין אפשרות מעבר דיסקרטי בין הכניסות השונות, והמעבר מתבצע במחזוריות. אך עם זאת, הקודים במאגר של לוג'יטק כוללים קודים למעבר דיסקרטי ישירות לכניסה שאותה תבחר.
בכל מקרה, אין לי ניסיון עם ה - A450 כדי להגיד לך בבטחה שזה יעבוד, אבל זה נראה דומה למה שיש עם ה - Q91 - ואיתה זה עובד לי מצויין....
העניין הוא שאם אני אצטרך (במקרה הגרוע) לעשות מעבר במחזוריות, האם אפשר לתכנת את השלט שבמעבר מ-TV ל-PC ילחץ פעם אחת על הכפתור, ובמעבר הפוך ילחץ פעמיים?
כן, כשעוברים על ה - wizard של לוגיטק בעת הגדרת הפעילות, הוא שואל אם יש מעבר דיסקרטי בין הכניסות השונות, ובמידה ואין מסבירים לו איזה כניסות פעילות, מה סדר הופעתן והוא ידע לעשות את המעבר הנכון לכניסה המתאימה, גם אם זה אומר שהוא צריך ללחוץ פעמיים על הכפתור.