מעבר מ YES ל HOT.... כדאי ?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
ofdi פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 81
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום לחברי הפורום היקרים,
צנח אצלי היום בסלון נציג של הוט שהציע לי עסקה שלפחות מבחינה כלכלית כדאית מאוד.
היום אנחנו מנויים ליס יש לנו 2 ממירים + MAX + תשתית אינטרנט.

בהוט הציעו לי 2 ממרים + MAGIC + תשתית אינטרנט + קו טלפון
באותו המחיר שאני משלם ב YES.

בנוסף הם מזכים אותי בגובה כל הקנסות בגין ההתנתקות מ YES.
החיבור להוט מותנה בהתחייבות לשלוש שנים.

החיסכון החודשי הינו בגובה חשבון הטלפון של בזק, כ- 150 ש"ח לחודש. במונחים שנתיים זה 1800 ש"ח.

יש לי בסלון פלסמה 50" ואני חושש מאיכות התמונה יחסית ל Yes.
אני מבין שה MAX וה MAGIC זהים פחות או יותר בתכונות, כך גם לגבי התכנים בשתי החברות.

מה אתם אומרים ??? שווה לעבור ???
בכל אופן אם מנסים לנתח את זה מספרית ( מה לעשות אני רואה חשבון )
העלות החודשית שלנו על טלווזיה וטלפוניה בבית עומד על כ - 450 ש"ח וההצעה של הוט תביא אותנו לעלות חודשית על אותם השירותים בכ -300 ש"ח.
זה חיסכון חודשי של 33% במחיר השרותים.... שווה, לא ?

אגב, האם גם הוט משדרים חלק מתכנים במסך רחב ?

תודה וגמר חתימה טובה...
אופיר.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #2 

בדוק את מבצע הטריפל HD שלהם. לדעתי שווה לקחת גם ממיר HD בנוסף למג'יק.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

ofdi פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

הם רוצים עוד 55 ש" לחודש עבור HD

שליחה #3 

וכרגע ( לדעתי בכל אופן ) זה לא משתלם.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15947
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #4 

חשבתי שהפסיקו לשווק את המג'יק ...
אני לא הייתי עובר מהסיבה של תוכן, מסך רחב, ושירות.

orenhazan
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 635
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #5 

לגבי איכות השידור אתה יכול להיות רגוע כרגע הוט משדרת באיכות הרבה יותר גבוהה תאמין לי בדקתי את זה לעומק.

http://www.hometheater.co.il/vt66786

ofdi פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

מה בנוגע ל MAGIC ???

שליחה #6 

למשהו יש נסיון איתו ביחס MAX ?
הבנתי שניתן להוריד ממנו תכנים דרך ה USB ישירות למחשב.. נכון ?

והתכנים.... למה כולם טוענים שהתכנים ביס עדיפים ?

ofdi פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שכחתי לשאול...

שליחה #7 

האם גם הוט משדרים חלק מהתכנים במסך ורחב ?

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

Re: שכחתי לשאול...

שליחה #8 

ofdi כתב:האם גם הוט משדרים חלק מהתכנים במסך ורחב ?
...
HOT לא משדרים תכני SD במסך רחב.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

TangoMan
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 80
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

מעבר מ-YES ל-HOT

שליחה #9 

הסיפור כאן מחזיר אותי בערך שנתיים אחורה לתקופה שאני התלבטתי אם לעבור מ-YES ל-HOT.
YES עברו מבחינתי את הקו האדום כשהעלו לי את המחיר באמצע התחייבות ועוד הכריחו אותי להשאר מחוייב (ולא הייתה עליית מדד באותה תקופה...).

חששתי לעבור ל-HOT בגלל המיתוס הזה שנבנה סביב איכות התמונה של YES. אחרי יותר משנתיים ב-HOT אני יכול לספר לכם שזה פשוט מיתוס. רואים אותו הדבר (אם לא יותר טוב) והעסקה הרבה יותר טובה...

tals79
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 863
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #10 

אני מנוי לHOT בשירותי האינטרנט - וממש סובל מכל פעם שאני צריך להשיג את ה ש"ל/תמיכה טכנית - ואני עוד לקוח "עסקי" בגלל שהמנוי הוא על חשבון העבודה...

בטלויזיה אני מנוי מרוצה מאוד של YES.

NimrodKadim
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 218
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #11 

אני עברתי באוגוסט ל-HOT מ-YES לאחר ש-YES ביקשו להעלות את המחיר בתום החוזה.

פניתי ל-HOT בכדי לקבל הצעה וללחוץ על YES אבל בסופו של דבר עברתי ל-HOT כי המחיר שלהם היה אטרקטיבי גם לאחר ש-YES הורידו את המחיר אף נמוך ממחיר החוזה שהסתיים (YES הציעו כל החבילות ללא פרימיום ב-202 ש"ח שני ממירים ומקס שהיה בבעלותי עליו הייתי צריך להוסיף 14.9 ואינטרנט תשתית 1.5 עוד 40 ש"ח).

מכל מקום עברתי לטריפל+מג'יק במבצע עם ה-HD שעולה 295 ש"ח - התחייבת לשלוש שנים.

בגדול אני מרוצה - הכל עובד לי יופי ואין לי בעיות בינתיים. קצת קשה לנו להתרגל לתפריטים השונים (שונים בעיקר במג'יק בהשוואה למקס) ולערוצים. איכות השידור סבירה לגמרי- גם אני חששתי מהמעבר - קצת מבאס שאין שידורים במסך רחב אבל חוץ מזה אין לי טענות - לא הצלחתי להרגיש בהבדל באופן מובהק (חלק מהתחנות טובות יותר וחלק קטסטרופה).

לגבי התפריטים של HOT - הצבע האדום ממש לא נוח והקונטרסט עם האפור-לבן מאוד מקשה על הקריאה.

בעניין השירות, לא נתקלתי בבעיות כלשהן אבל שוב, זו רק ההתחלה ובהתקנה המוטיבציה שלהם לא משקפת.

אם תבחר לעבור, חשוב שתקפיד שכל מה שאתה דורש (ממירים התקנות וכו) יקוימו ביום ההתקנה - היום בו אתה מתחייב והם יעשו למענך הכל. חשוב שהכל יעבוד.

בכל מקרה, מה שלא תבחר - בהצלחה.
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR

ofdi פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #12 

NimrodKadim כתב:מכל מקום עברתי לטריפל+מג'יק במבצע עם ה-HD שעולה 295 ש"ח - התחייבת לשלוש שנים..
...
נמרוד לאיזה מבצע בדיוק עברת ?
גם טריפל גם מגי'ק וגם HD ב 295 ש"ח ?
כמה ממירים נוספים יש לך בבית ואיזה ?

זה לא מה שהציעו לי ונראה לי שמה שהתחייבת יותר כדאי...

אצלי מדובר בטריפל הכולל מגיק + 2 ממרי VOD + אינטרנט 1.5 + טלפון

תודה לכולם על התגובות, בהחלט עוזר לי להחליט...
אופיר

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #13 

שלום,
בתחילת השנה בצעתי השוואה מקיפה בין HOT ל YES מבחינת עלויות.

אני כלכלן במקצועי ותאמין לי שזה היה תרגיל מעניין ומורכב כי אתה צריך לקחת בהשוואה את מאפייני השימוש שלך בטלפון - שים לב שהתעריפים למספרים של בזק ולמספרים של החברות הסלולריות מאוד שונים כך שאת הבדיקה הכלכלית צריך לבצע על ממוצע מייצג של שימוש.
בסופו של דבר הגעתי למסקנה שבנתוני השימוש בטלפון של משפחתי ההפרש הכספי בין שתי האלטרנטיבות ממש קטן ולא מהווה תמריץ למעבר.

אני התרשמתי לשלילה מהשירות של HOT וזה מבחינתי הכריע את הכף.

ארז

בולט
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 144
קיבל תודות: 0

שליחה #14 

אני מצטרף לדבריו של ארז.
אלטרנטיבת הטלפוניה הקווית של הוט אינה אטרקטיבית כמו שהם נוטים (ואין אני מאשים אותם) לעשות ממנה.
היא אינה בטוחה כמו זו של בזק (מודם המחובר לחשמל ובעיתות הפסקת חשמל הטלפון מושבת) ואומנם אינה כוללת בחובה דמי אחזקה, אך עדיין אינה מהווה תחליף מושך בהרבה.
בנוסף, לאחר חישוב תעריפים במיקרו והוצאות במקרו, אין ההבדל מושך דיו לטובת מעבר (כלכלן במקצועו בדק את הנושא - מה יותר מזה ?!). גם ככה רוב השימוש היום בביצוע שיחות נעשה דרך הניידים שברשותינו.
ומעל הכל, את איכות השירות והמקצועיות שתמצאו ביס - אין בהוט. חד משמעית.
ואין אני מנסה לתאר תמונה אוטופית, כי גם ביס יש תקלות ומחלוקות. אבל אין מקום להשוות ..
חג שמח לכל בית ישראל !!
בולט (9.69)
עובד חברת YES

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #15 

בולט כתב:אני מצטרף לדבריו של ארז.
אלטרנטיבת הטלפוניה הקווית של הוט אינה אטרקטיבית כמו שהם נוטים (ואין אני מאשים אותם) לעשות ממנה.
היא אינה בטוחה כמו זו של בזק (מודם המחובר לחשמל ובעיתות הפסקת חשמל הטלפון מושבת) ואומנם אינה כוללת בחובה דמי אחזקה, אך עדיין אינה מהווה תחליף מושך בהרבה.
בנוסף, לאחר חישוב תעריפים במיקרו והוצאות במקרו, אין ההבדל מושך דיו לטובת מעבר (כלכלן במקצועו בדק את הנושא - מה יותר מזה ?!). גם ככה רוב השימוש היום בביצוע שיחות נעשה דרך הניידים שברשותינו.
...
אני קצת חולק על דבריך ידידי... ישנם מקרים בהם הטלפון הקווי של הוט הוא מאד אטרקטיבי בהשוואה לבזק:
1. אם אתה מדבר הרבה (קרוב ל-2000 דקות בחודש) לטלפונים קוויים, מסלולי ה-2000 דקות במחיר קבוע של HOT מאד אטרקטיביים. לגבי חיוג לסלולרי, סביר שעדיף לך לחייג מסלולרי (תלוי במסלול ובתוכנית שיש לך).
2. אם אתה מדבר מעט, תוכל להוזיל משמעותית בהשוואה לבזק אם תבחר בתוכנית עם דמי שימוש (19.90 ש"ח) - רלוונטית למנויי HOT בטלוויזיה. אמא שלי, למשל, מתאימה לפרופיל הזה, היא עזבה את בזק ששם שילמה כ-160 ש"ח בממוצע לחודשיים וב-HOT היא משלמת כ-35 ש"ח בחודש. פרופיל השיחות שלה לא השתנה. חסכה מעל 50% מהעלות החודשית.

זה נכון שבהפסקות חשמל איזוריות אין טלפון של HOT (להפסקת חשמל דירתית אין בעיה אם תחבר את המודם לאל-פסק)... אבל, כמה כאלה כבר קורות, וכשהן קורות - תמיד יש סלולרי..

my 2 cents.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #16 

מחזק את איינשטיין. כשהייתי בבזק, אז ממילא הטלפון האלחוטי הפסיק לעבוד כשהייתה הפסקת חשמל. ואכן, בימי הסלולר לכל ילד, הטיעון של התלות בחשמל מיותר וזניח לחלוטין.

בולט
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה #17 

איינשטיין חברי המלומד (כנראה לא בכדי בחרת את הכינוי ..),
ראשית, אין ספק כי מוצר הטלפוניה בהוט יהיה זול יותר - הרי כל המטרה הייתה להפיח חיים במתחרה שייצבור לקוחות, יחליש את בזק ויספק אלטרנטיבה ל"מונופול" המפלצתי..
אך עם זאת ולמרות הכל, ההבדלים עדיין מינורים. בנוסף, בזק כמיני-תגובה הוציאה את המסלול הקל שלה - 25 ש"ח דמי אחזקה ותעריפים קצת יקרים יותר.. עדיין למי שפרופיל השיחות שלו מצומצם, זה נוח יותר.
בסופו של יום, יש שיעדיפו את המוצר הוותיק והיציב של בזק למול האלטרנטיבה חסרת הניסיון והלוקה איכותית של הוט, ויש כאלה שיעדיפו את הזול והסולידי על פני מפלצת המונופול האימתנית .. הכל עניין של חישוב התועלת בהתאם למחיר.
בסופו של יום, אין הסכמה חד משמעית מה עדיף באמת .. אולי האינטואיציה, אולי המחשבה שמשקיעים ..
סופ"ש טוב !!
בולט (9.69)
עובד חברת YES

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #18 

בולט, אני לא מבין על מה אתה מדבר...
לי יש טלפוניה של הוט, אני עובד בעצמי בתחום ה-VoIP והטלפוניה כמה וכמה שנים (ולא, אני לא שתול או עובד של הוט), ולא מצאתי שום בעייה עם הטלפוניה של הוט. ייתכן שלפני שנה-שנתיים היו "מחלות ילדות", אבל היום זה פשוט עובד, יציב, לא נתקלתי בתקלות וזה אפילו קצת יותר משוכלל (למשל, כשמקישים כוכבית 42 הוא מודיע לך מהו המספר שחייג אליך ושואל אותך אם אתה אכן מעוניין לחזור אליו).

בולט
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה #19 

pixies רעי ..
אז אתחיל בכך שאני אכן עובד "יס". ויש לי טלפון בזק בבית (לאחר ניסיון כושל בהוט). אבל מגיע אנוכי מהמקום האובייקטיבי ביותר.
אני מכבד את העובדה כי הינך מהתחום. ושמח אני אף יותר על שום שלמדתי ממך כמה דברים (קורטוב יש לומר..) ביחס לטכנולוגיית ה voip .. ובהתייחסותי לאיכות הלקויה של הטלפוניה של הוט - התכוונתי לאותם "מחלות ילדות" שציינת .. אני אישית זוכר קו עם רעשים ברקע, מודם שמסב בעיות ובכלל אי הצלחה גדול מאז כניסתו לבייתנו (כמוזכר למעלה, חזרנו לבזק ..)
הבן חברי, אין אני קובע נחרצות מה טוב יותר או פחות. הכל על סמך ניסיוני האישי. כמו גם דעתך שמבוססת על רקע אישי עם המוצר.
אך אין זה, שלא אני ולא אתה, מתכוונים לדעה קולקטיבית-גורפת .. בטח לא על בסיס ניסיון אישי בלבד.
סופ"ש טוב,
בולט.
עובד חברת YES

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #20 

אין לי מושג על מה אתה מדבר, יש לי קו טלפון של HOT ושומעים בו מעולה... כל הזמן ולא מידי פעם.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”