ניגון סרט MKV שהומר לAVI
שלום
המרתי סרט MKV לAVI בעזרת התוכנה הגאונית של dizingof, וכאשר אני מנסה לנגן אותו בDVD שלי הוא מציג לי הודעה של unsupported resolution.
עכשיו ההרכב הוא כזה
DVD Pioneer 410v
reciver Onkyo Tx-sr 575
LCD LG 32/37 3
הDVD מחובר ל Reciver בכבל HDMI ומה Reciver יש כבל HDMI נוסף שמחובר לLCD
עכשיו לנגן סרט רגיל זה בלי בעיה עובד ממש טוב.
אבל ברגע שאני מכניס את הדיסק שצרבתי עליו את הסרט שהומר מMKV ל AVI הוא ישר מציג את ההודעה.
את שני הסרטים צרבתי כ DATA רגיל
אז אני יכול לראות סרטי MKV מומרים במערכת הזאת?
או שרק טעיתי בצריבה והייתי צריך לצרוב בדרך אחרת?
תודה מראש לעונים
המרתי סרט MKV לAVI בעזרת התוכנה הגאונית של dizingof, וכאשר אני מנסה לנגן אותו בDVD שלי הוא מציג לי הודעה של unsupported resolution.
עכשיו ההרכב הוא כזה
DVD Pioneer 410v
reciver Onkyo Tx-sr 575
LCD LG 32/37 3
הDVD מחובר ל Reciver בכבל HDMI ומה Reciver יש כבל HDMI נוסף שמחובר לLCD
עכשיו לנגן סרט רגיל זה בלי בעיה עובד ממש טוב.
אבל ברגע שאני מכניס את הדיסק שצרבתי עליו את הסרט שהומר מMKV ל AVI הוא ישר מציג את ההודעה.
את שני הסרטים צרבתי כ DATA רגיל
אז אני יכול לראות סרטי MKV מומרים במערכת הזאת?
או שרק טעיתי בצריבה והייתי צריך לצרוב בדרך אחרת?
תודה מראש לעונים
HDMI זה חיבור, זה אומר שה DVD יודע לקחת סרט SD רגיל 720X480 או קצת יותר ב PAL 576 ולעשות לו Upscaling עבור תמונה טובה יותר במסכים תומכים. גם חיבור קומפוננט יעשה אותו דבר.
כל סרט שלא יעבור רזולוציה של 720X576 יעבוד לך ב DVD מעבר לכך אין מצב. לכן שים לב מה יש לך ב MKV.
כל סרט שלא יעבור רזולוציה של 720X576 יעבוד לך ב DVD מעבר לכך אין מצב. לכן שים לב מה יש לך ב MKV.
כן יש דרך, תגביל את ה Bitrate ב Super ושחק עם גודל התמונה בסוף תמצא את המספרים בשבילך.
תתחיל עם תמונה בגודל של 720x576 לאיכות מירבית ואל תעבור Bitrate של 4,000, בפורמט DivX לא תהיה לך בעיה להכניס ב DVD 4.7. גם התמונה תהיה באיכות. סבלנות ומשחק יעשו את העניין.
תתחיל עם תמונה בגודל של 720x576 לאיכות מירבית ואל תעבור Bitrate של 4,000, בפורמט DivX לא תהיה לך בעיה להכניס ב DVD 4.7. גם התמונה תהיה באיכות. סבלנות ומשחק יעשו את העניין.
כאשר אתה מכניס את הסרט לתוך Super, תלחץ פעמיים על שם הקובץ, יפתח לך חלון שיראה לך את נתוני הקובץ. שים לב ל Bitrate. כאשר אתה מגדיר את הקובץ שאתה רוצה לקבל שים לב לא לעבור את ה Bitrate של הקובץ המקורי, זה לפעמים גורם לתופעה שתיארת.
בנוסף אתה יכול לנסות פורמטים שונים, זה גם יכול לעזור.
בנוסף אתה יכול לנסות פורמטים שונים, זה גם יכול לעזור.
SD זה מה שהיה ויש לרוב הצופים בשידורי וידאו, זה כל מה שהוא לא HD. הרזולוציה המקסימלית של SD היא 720X576 ב DVD.
הסרטים שאתה רואה ב 700MB ב DIVx הם בדרך כלל יותר קרובים ל 500X300 (בערך יש כל מיני), זו לא האיכות הכי גבוהה.
סרט HD אפשר להמיר לאיכות DVD, אבל השאלה אם כדאי לעבור את כל הסרט הזה, תביא את הסרט מספריית הוידאו וזהו.
הסרטים שאתה רואה ב 700MB ב DIVx הם בדרך כלל יותר קרובים ל 500X300 (בערך יש כל מיני), זו לא האיכות הכי גבוהה.
סרט HD אפשר להמיר לאיכות DVD, אבל השאלה אם כדאי לעבור את כל הסרט הזה, תביא את הסרט מספריית הוידאו וזהו.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46396
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
Ranac,
תקשיב לעצה של eladts, עדיף שתשתמש בגרסאות ה 700MB, כל ההמרות הללו לא עושות טוב לזמן שלך ולתוצאה הסופית.
תקשיב לעצה של eladts, עדיף שתשתמש בגרסאות ה 700MB, כל ההמרות הללו לא עושות טוב לזמן שלך ולתוצאה הסופית.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46396
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
כאשר המקור שלך הינו נגן DVD, אלו בערך התכנים שאתה יכול לצפות בהם, אלא אם כן יש לך אפשרות להשאיל סרטי DVD או לצפות בריפים של DVD אשר יניבו איכות תמונה טובה יותר.