5 סיבות מרכזיות למה ויסטה לא הצלחה מסחררת
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
1. דרייברים
2. הורידו את OUTLOOK EXPRESS
3. המון באגים בהתחלה
4. דרישות חומרה מופרזות
5. לא היה שום דבר שהשתפר באופן דרמטי, כלומר, בשביל גרפיקה מתוחכמת ו-SIDEBAR לא ממש הייתי רוצה מע' הפעלה חדשה.
2. הורידו את OUTLOOK EXPRESS
3. המון באגים בהתחלה
4. דרישות חומרה מופרזות
5. לא היה שום דבר שהשתפר באופן דרמטי, כלומר, בשביל גרפיקה מתוחכמת ו-SIDEBAR לא ממש הייתי רוצה מע' הפעלה חדשה.
Huber, נחמד שתרגמת "Failed" ל-"לא הצלחה מסחררת"
oferlaor - אני מסכים עם מה שכתבת אבל דוקא בנושא Outlook Express לא. אני חושב ש-Windows Mail כמעט זהה. כל מה שעשו זה הורידו identities שלדעתי היו מיותרות גם ככה.
oferlaor - אני מסכים עם מה שכתבת אבל דוקא בנושא Outlook Express לא. אני חושב ש-Windows Mail כמעט זהה. כל מה שעשו זה הורידו identities שלדעתי היו מיותרות גם ככה.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
בעיקר נתנו שם דומה ל MAIL של OSX.
כל ה OS הזה זה נסיון עלוב לעמוד בקצב של OSX.
שידרוגים טובים ל XP היו מחזיקים אותם עוד 15 שנה ללא בעיה.
אבל הפאניקה שלהם להיות כאילו מודרניים לא השתלמה להם.
כל ה OS הזה זה נסיון עלוב לעמוד בקצב של OSX.
שידרוגים טובים ל XP היו מחזיקים אותם עוד 15 שנה ללא בעיה.
אבל הפאניקה שלהם להיות כאילו מודרניים לא השתלמה להם.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
די צודק הבחור. אבל זה לא ש Vista היא מערכת הפעלה כל כך גרועה, כי היא לא. הבעיה היא ש XP מספיק טובה כדי לא להיזדקק למחליפה - ובטח לא מחליפה שבמהלך שנתיים ביצעו בה סטריפטיז וקילפו ממנה כל חידוש שבאמת הייה נותן סיבה טובה לשדרג.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
הטעות היתה שלא עברו למודל של LINUX, שדרוגים קבועים של האופציות השונות (PACKS) ו- CORE PACK עבור ה-CORE של מע' ההפעלה.
דודיפלצת,
אוי, כמה שאתה טועה... המבנה של הקבצים, הדרך שזה עובד מול ADDRESS BOOK, שמירת התכנים, החיפוש, ניהול הספריות והחשבונות במקביל - הכל השתנה. זו תוכנה חדשה שנכתבה מאפס.
עברתי ל-VISTA רק אחרי ש-LIVE MAIL יצא. גם לו יש לא מעט חסרונות (קרי: גם אותו הייתי מחליף עם OUTLOOK EXPRESS), אבל הוא שיפור דרמטי ל-MAIL הרגיל.
דודיפלצת,
אוי, כמה שאתה טועה... המבנה של הקבצים, הדרך שזה עובד מול ADDRESS BOOK, שמירת התכנים, החיפוש, ניהול הספריות והחשבונות במקביל - הכל השתנה. זו תוכנה חדשה שנכתבה מאפס.
עברתי ל-VISTA רק אחרי ש-LIVE MAIL יצא. גם לו יש לא מעט חסרונות (קרי: גם אותו הייתי מחליף עם OUTLOOK EXPRESS), אבל הוא שיפור דרמטי ל-MAIL הרגיל.
oferlaor - לא ידעתי למען האמת אבל ברמת המשתמש הפשוט באמת לא שמתי לב להבדלים.
Catskinner - אני חושב שהיא כן מערכת הפעלה גרועה. אין סיבה שמערכת הפעלה חדשה תחייב אותך להחליף מחשב. מערכת הפעלה צריכה לפנות למחשבים ישנים וחדשים כאחד. ויסטה, על כל גירסותיה השונות, פונה אך ורק למחשבים חדשים.
למשל - אין בעיה להריץ אובונטו על פנטיום 3. אם אני מריץ אותו על מערכת חזקה יותר אני כבר יכול להרשות לעצמי להשתעשע עם compiz וכו'.
Catskinner - אני חושב שהיא כן מערכת הפעלה גרועה. אין סיבה שמערכת הפעלה חדשה תחייב אותך להחליף מחשב. מערכת הפעלה צריכה לפנות למחשבים ישנים וחדשים כאחד. ויסטה, על כל גירסותיה השונות, פונה אך ורק למחשבים חדשים.
למשל - אין בעיה להריץ אובונטו על פנטיום 3. אם אני מריץ אותו על מערכת חזקה יותר אני כבר יכול להרשות לעצמי להשתעשע עם compiz וכו'.