ערוץ Sport 5HD - תלונות והצעות

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
liquidmetal פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שולם, אני ממאוכזבי הערוץ הנדון.

באשכול זה, חשבתי שראוי יהיה לרכז את תלונות הצופים בצורה ראויה ונאה וכמו כן, מי שיכול שיתן דעתו לעזרה ואפשרויות הקיימות.

אציין, כי אין בכוונתי להתנתק.

כסף אינו הבעיה ואינני מאמין בהצלחת "חרם צרכנים" וכד'. אין בעיה באפשרותי להשאר מנוי ולו בשביל משחק פעם בשבועיים, אבל.... גם לסבלנותי יש גבול.

-------------------

לאחר הקדמה קצרה, להלן דוא"ל ששלחתי הבוקר לדוברת הערוץ:

לכבוד דוברת ערוץ ספורט 5, שלום רב.

שמי, עו"ד יעקובוביץ והריני להלין בפניך על מספר נושאים, רובם ככולם נוגעים לנושא אחד והוא היחס ללקוח.

הנני מנוי על שידורי הערוץ, מאז יום הקמתו.

עם השנים התפתחתם והתקדמתם ואף התרחבתם. על כך לעניות דעתי יש רק לברך. אינני מתעמק בנושא הכלכלי של עלות כל ערוץ חדש, זליגת תכני שידור מערוץ אחד למשנהו, כל זה לא מעינייני האישי.

אם לא טרחתי לציין זאת בתחילה, אני מנוי על כל ערוצי הספורט, לרבות 5 Gold, Live ולאחרונה גם 5HD.

אולם, נראה לי כי כחברה המפעילה מספר ערוצים רבים ובעלי תוכן נרחב ומגוון, עליה לתת מענה ולו הפשוט ביותר לקהל לקוחותיה, אלו אשר לבסוף עוזרים במימונה.

הדבר הראשון הוא הפשוט מכל, מדוע אין לחברתכם גוף אשר יטפל בפניות הציבור ? ודאי שאין בכוונתי להקמת מערך שירות בפניות הלקוח המטריד הממוצע: "למה לא משדרים את א' ודווקא את ב'...", אלא שירות אשר יטפל בבעיות טכניות, מערך אשר ידרג כסקר שידורים מועדפים וכד'.

לדוגמא: את כתובת הדוא"ל הנ"ל, הצלחתי להשיג בדרך לא דרך.

עתה, אם טרחת להשאר ולקרוא עד כאן (קבלתי את התנצלותי הכנה במידה ואכן נשארת ואף לא שקלת לעזוב...), הריני להלין על שלושה נושאים טכניים אשר לידיעתי קלים מאוד לפתרון אולם דורשים מעט תשומת לב מצדכם:

1. הזנחה בכל הנוגע לשידורי ה - HD.

מדוע באתרכם המושקע, אין ולו רמז קל לשידורי ה - HD שלכם ? אין כל איזכור אילו שידורים חיים צפויים והגרוע מכל, באיזור לוח השידורים יש כמובן את 4 הערוצים וללא כל תזכורת לערוץ HD. חבל, שהרי ידוע לך שערוץ HD מחירו גבוה יחסית לשאר הערוצים ולדעתי, עצם היעדר קיומו מאתרכם מהווה זילזול באילו אשר השקיעו ורכשו את השירות.

לטיפולך.

2. אם בנושא ה - HD עסקינן, הרשי לי להלין על תקלה טכנית החוזרת ונשנית וכיוון שאין זה מקצועי, אין לי להציע לכם תמיכה.

במהלך שידור חי של משחקי הכדורגל (HD), ישנה בעיה כאשר את קולו של השדרן (לדוגמא - נדב יעקבי) שומעים באיכות ובעוצמה רגילה, אולם את הפרשן (לדוגמא - שגיא כהן), לא שומעים כלל או חמור מכך, שומעים באופן חלש ביותר.

לאחר שיחה עם מוקד YES, בו הלנתי על התופעה במהלך השידור (ולאחר שודאתי שהתקלה לא אצלי - עברתי לערוץ הספורט המקביל ושם הכל טוב וכן חיבור הרמקולים בביתי תקינים), מסר הנציג כי ינסה לשוחח עם הגוף המשדר, קרי: חברתכם. אכן ולשמחתי, לאחר כרבע שעה סודרה הבעיה.

אולם, בבוא השידור החדש, לאחר מספר ימים, שוב הייתה אותה תקלה. כאמור, אותו שידור במקביל בערוץ 5, השמע היה תקין.

לטיפולך.

3. שידור רפאים ב - HD...

הכוונה כמובן לפירסום המוטעה מצדכם בערבי שידור ליגת האלופות האחרונים. מאחר ואני ניזון לגבי תכני השידור ב - HD רק במהלך הצפייה, שהרי אין לוח שידורים מסודר המפורסם, הבחנתי כי ישנו משחק המשודר - חי ב - HD, אולם עם המעבר לערוץ, כל מה שנצפה היה שידור חוזר של משחקי האולימפיאדה ושידור המשחקים באופן ישיר לא היה ולא נברא ואף ודאתי זאת עם מעבר מדי פעם (זפזופ).

לידיעתך.

לסיכום, תלונותי ברצף:

(1) איזכור ערוץ ה - HD באתר האינטרנט, לרבות לוח שידורים.
(2) תקלות שמע חוזרות ונישנות בערוץ ה - HD ולבסוף
(3) פרסום שגוי ומטעה לגבי תכני שידור בערוץ ה - HD.

בל נשכח את הצעתי הכנה לייעול ושיפור אופן התיחסותכם לקהל הלקוחות בראשית פנייתי אליך.

אודה לך על תגובתך.

בברכת שנה טובה וגמר חתימה טובה,

. יעקובוביץ, עו"ד.

------------------------

חברים, לתגובתך.

במידה ותהיה תגובה אעדכן.

(6)
נערך לאחרונה על ידי liquidmetal ב 07/10/2008 12:19, נערך פעם 1 בסך הכל.

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #2 

תמשיך לשלם עבור 0 תמורה.
לא בכדי אומרים שפראיירים לא מתים אלא רק מתחלפים.

אני לא מבין איך אתה נשאר מנוי אם אין אפילו שידור אחד ישיר!!!!!????? 8O
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

liquidmetal פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

shraga007 כתב:תמשיך לשלם עבור 0 תמורה.
לא בכדי אומרים שפראיירים לא מתים אלא רק מתחלפים.

אני לא מבין איך אתה נשאר מנוי אם אין אפילו שידור אחד ישיר!!!!!????? 8O
...
---------------------

טוב... חבל שהמגיב הראשון לוקה בכשל לוגי (חפש בויקיפדיה...אם לא הבנת).

אין קשר בין תלונותי לבין המחשבה שלך להיותי "פראייר". בסופו של יום, פראייר, הוא מי שמרגיש שהוא כזה ולא מי שהאחר חושב לתומו או לטימטומו שהוא כזה.

כפי שציינתי, שידור משחק או שניים פעם בשבועיים אינו מספק אבל יותר טוב מבחינתי מכלום.

אה... ותודה על איחוליך אלי לחיי נצח... :lol:

(6)

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #4 

liquidmetal כתב:אה... ותודה על איחוליך אלי לחיי נצח... :lol:
...
שנון... :lol: :lol:

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #5 

אדוני המלומד,
"חכמים שכמוך" שחשבו שהם יכולים לשנות משהו כבר היו לנו.
כנראה שאתה ממש משועמם ויש לך זמן פנוי ולכתוב מכתבי סרק לערוץ או חברה שלא סופרת את הלקוחות שלה.

אגב, תקפוץ אליי ואני אעשה לך שיעור או שניים על כשלים לוגיים :roll:
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

liquidmetal פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

shraga007 כתב:אדוני המלומד,
"חכמים שכמוך" שחשבו שהם יכולים לשנות משהו כבר היו לנו.
כנראה שאתה ממש משועמם ויש לך זמן פנוי ולכתוב מכתבי סרק לערוץ או חברה שלא סופרת את הלקוחות שלה.

אגב, תקפוץ אליי ואני אעשה לך שיעור או שניים על כשלים לוגיים :roll:
...
------------------

שרגא היקר שלום,

כנראה כי זו תגובתי האחרונה אליך, בנושא זה.

אינני מחפש ריב ומדון וודאי לא להתנצח עם אלמוני על מעשי בזמני החופשי (חופשה, שמעת בוס ?).

כמו כן, צר לי על יאושך כי לא ניתן לשנות כלום..ואם כך הדבר, מדוע אם כן אתה כלל מגיב באשכול זה, הרי אינך מאמין ביכולת לשנות...

שרגא, שתהיה לך שנה נהדרת (אני במקרה לא ציני כעת...) וצפיה מהנה.

(6)

yanivb
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20

תגובה שלי

שליחה #7 

גם אותי ההתייחסות לערוץ זה ממש מעצבנת.
לא מספיק שלא שידרו משחקים בשידור ישיר (מסיבות כאלה ואחרות), אפילו לא טרחו לשדר למחרת משחקים מאותו מחזור שכן צולמו ב-HD, ואני ממש לא מבין את זה, הרי ערוץ הספורט רכש את הזכויות לשידורי HD, אז למה לא משדרים?
ובכלל, מאוד חסרה לי התייחסות של מישהו בערוץ הספורט לערוץ ה-HD. מה התכניות לגביו? למה אמורים לצפות הצופים שלו? אולי אלה שנמצאים בקשר עם הדוברת יצליחו להוציא ממנה תשובה מסודרת...

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3005
נתן תודות: 293 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #8 

liquidmetal

כל הכבוד על היוזמה.
כן ירבו אנשים כמוך.

אני מחזיק בדעה דומה לשלך בעניין שידורי ספורט ישירים ב-HD.
כרגע האופציות הן ערוץ 5HD או כלום. בין שתי האופציות האלה אני מעדיף להישאר מחובר ל-5HD ולנסות להשפיע על מקבלי ההחלטות בערוץ לשפר את התכנים.
לרב הסיכויים נמוכים אך לפעמים יש הפתעות (ראה את עניין שידור הגמר של השנה שעברה).

אני מוכרח לאמר שבגדול זכיתי לתגובה מדוברת הערוץ שהגדילה לעשות ולאחר ששלחתי הודעה למכשירה הסלולרי, בזמן בו היה אמור להיות שידור ישיר בערוץ (בשעה 22:00 ביום חג), חזרה אליי בהודעה חוזרת ומיד לאחריה בשיחה ארוכה.
לצערי השיחה לא הביאה לפיתרון הבעיה שבגינה לא שודרו משחקים מהמחזור האחרון, למרות שאני עדיין טוען (והסברתי לה זאת בשיחה ובמייל לאחר מכן) שאם היה רצון כנה לשדר, ניתן היה לעשות זאת מבלי לעבור על חקוי הרשות לטלוויזיה בלווין.

אותי, בשונה ממך, לא מעניין כל העניינים מסביב.
מצידי שלא ישמעו את השדר והפרשן בכלל אלא רק את הקהל (לדעתי זה אפילו עדיף), שלא יהיה לוח שידורים מסודר ושלא תהיה התייחסות לערוץ באתר.
העיקר שיתנו יותר שידורים ישירים.

שיהיה לנו בהצלחה.

shraga,

כבר התווכחנו בעבר ואים טעם להמשיך וויכוח אבל בגדול:
כ-100 ש"ח (עלות 5+, 5+ לייב, גולד, ספורט 1 ו-2) עבור כמות הספורט שיש בערוצים אלה זה מחיר סביר לחלוטין.
בלי קשר כל עוד יש לי אפשרות לשלם או לא לשלם זה מקובל עלייף מצידי שייגבו 500 ש"ח לערוץ, כל עוד אני יכול להחליט אם להתחבר או לא.
אם היתה אפשרות להתחבר רק לערוצים אלה (בנוסף ל-2 ו-10) הייתי מוכן לשלם גם 200 ש"ח.
הבעיה היא התשלום לחבילת הבסיס שאין בה כלום ועולה 200 ש"ח ואני חייב להתחבר אליה כדי להתחבר לספורט.

חרם צרכנים בנושא 5+ לייב וגולד יכול לתת תוצאות אם אכן ניתן היה לבצע אותו.
לדעתי חרם זה לא ראוי כי לא ראיתי שום זליגה משמעותית מ-5 רגיל ו-5 + לערוצים האלה.
בנושא 5HD שום חרם לא יעזור כיוון שמדובר בשידור מקבילי לשידור רגיל.
אם לא יהיו "פריירים" כמוני שיישלמו עבור שידור כזה פשוט לא יהיהו שידורים כאלה.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #9 

לא, בגלל פראיירים כמוכם ממשיכים לעשות מאיתנו צחוק, כי אתם ממשיכים לשלם על כלום. ואני לא מאשים אתכם שהתחברתם,לא ידעתם שזה יהיה ככה, זו אשמת החברות, אבל כל עוד אנשים משלמים על כלום, הם ימשיכו לעשות מאיתנו צחוק. לא יודע איך זה הולך מבחינת התחייבות, אם הקנס לא גדול הייתי מתנתק.

ולבחור שכתב למעלה, אם טוב לך לשלם הרבה כסף על שני משחקים בחודש, מי אני שאגיד לך לא לעשות את זה.

oren45
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 108
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #10 

מידע אישי (ממנהל אתר ערוץ הספורט) שעוד התלוננתי בפניו בזמן האולימפיאדה על העדר לוח שידורים לערוץ ספורט 5HD עודכנתי לאחרונה שזה יעלה בקרוב .

bitton71
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1118
שם מלא: דודי ביטון
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #11 

מכיוון שנראה לי שאנשי ערוץ ספורט 5 , לא מתרגשים מתלונות צרכנים, אולי צריך
למקד את המחאה למועצת הכבלים והלווין .
35 ש"ח לערוץ בודד זה מחיר שערורייתי בכל קנה מידה ,לא ברור איך המועצה אישרה
פתיחת ערוץ בכזה מחיר.
רק שידורים של הליגות האנגלית\ספרדית\איטלקית\אלופות ,באותו ערוץ יכול להצדיק
מחיר כזה.
we learned more from a three minute record
than we ever learned in school

yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 238 פעמים

שליחה #12 

liquidmetal כתב:שולם, אני ממאוכזבי הערוץ הנדון.

באשכול זה, חשבתי שראוי יהיה לרכז את תלונות הצופים בצורה ראויה ונאה וכמו כן, מי שיכול שיתן דעתו לעזרה ואפשרויות הקיימות.

אציין, כי אין בכוונתי להתנתק.

כסף אינו הבעיה ואינני מאמין בהצלחת "חרם צרכנים" וכד'. אין בעיה באפשרותי להשאר מנוי ולו בשביל משחק פעם בשבועיים, אבל.... גם לסבלנותי יש גבול.

-------------------

לאחר הקדמה קצרה, להלן דוא"ל ששלחתי הבוקר לדוברת הערוץ:

לכבוד דוברת ערוץ ספורט 5, שלום רב.

שמי, עו"ד יעקובוביץ והריני להלין בפניך על מספר נושאים, רובם ככולם נוגעים לנושא אחד והוא היחס ללקוח.

הנני מנוי על שידורי הערוץ, מאז יום הקמתו.

עם השנים התפתחתם והתקדמתם ואף התרחבתם. על כך לעניות דעתי יש רק לברך. אינני מתעמק בנושא הכלכלי של עלות כל ערוץ חדש, זליגת תכני שידור מערוץ אחד למשנהו, כל זה לא מעינייני האישי.

אם לא טרחתי לציין זאת בתחילה, אני מנוי על כל ערוצי הספורט, לרבות 5 Gold, Live ולאחרונה גם 5HD.

אולם, נראה לי כי כחברה המפעילה מספר ערוצים רבים ובעלי תוכן נרחב ומגוון, עליה לתת מענה ולו הפשוט ביותר לקהל לקוחותיה, אלו אשר לבסוף עוזרים במימונה.

הדבר הראשון הוא הפשוט מכל, מדוע אין לחברתכם גוף אשר יטפל בפניות הציבור ? ודאי שאין בכוונתי להקמת מערך שירות בפניות הלקוח המטריד הממוצע: "למה לא משדרים את א' ודווקא את ב'...", אלא שירות אשר יטפל בבעיות טכניות, מערך אשר ידרג כסקר שידורים מועדפים וכד'.

לדוגמא: את כתובת הדוא"ל הנ"ל, הצלחתי להשיג בדרך לא דרך.

עתה, אם טרחת להשאר ולקרוא עד כאן (קבלתי את התנצלותי הכנה במידה ואכן נשארת ואף לא שקלת לעזוב...), הריני להלין על שלושה נושאים טכניים אשר לידיעתי קלים מאוד לפתרון אולם דורשים מעט תשומת לב מצדכם:

1. הזנחה בכל הנוגע לשידורי ה - HD.

מדוע באתרכם המושקע, אין ולו רמז קל לשידורי ה - HD שלכם ? אין כל איזכור אילו שידורים חיים צפויים והגרוע מכל, באיזור לוח השידורים יש כמובן את 4 הערוצים וללא כל תזכורת לערוץ HD. חבל, שהרי ידוע לך שערוץ HD מחירו גבוה יחסית לשאר הערוצים ולדעתי, עצם היעדר קיומו מאתרכם מהווה זילזול באילו אשר השקיעו ורכשו את השירות.

לטיפולך.

2. אם בנושא ה - HD עסקינן, הרשי לי להלין על תקלה טכנית החוזרת ונשנית וכיוון שאין זה מקצועי, אין לי להציע לכם תמיכה.

במהלך שידור חי של משחקי הכדורגל (HD), ישנה בעיה כאשר את קולו של השדרן (לדוגמא - נדב יעקבי) שומעים באיכות ובעוצמה רגילה, אולם את הפרשן (לדוגמא - שגיא כהן), לא שומעים כלל או חמור מכך, שומעים באופן חלש ביותר.

לאחר שיחה עם מוקד YES, בו הלנתי על התופעה במהלך השידור (ולאחר שודאתי שהתקלה לא אצלי - עברתי לערוץ הספורט המקביל ושם הכל טוב וכן חיבור הרמקולים בביתי תקינים), מסר הנציג כי ינסה לשוחח עם הגוף המשדר, קרי: חברתכם. אכן ולשמחתי, לאחר כרבע שעה סודרה הבעיה.

אולם, בבוא השידור החדש, לאחר מספר ימים, שוב הייתה אותה תקלה. כאמור, אותו שידור במקביל בערוץ 5, השמע היה תקין.

לטיפולך.

3. שידור רפאים ב - HD...

הכוונה כמובן לפירסום המוטעה מצדכם בערבי שידור ליגת האלופות האחרונים. מאחר ואני ניזון לגבי תכני השידור ב - HD רק במהלך הצפייה, שהרי אין לוח שידורים מסודר המפורסם, הבחנתי כי ישנו משחק המשודר - חי ב - HD, אולם עם המעבר לערוץ, כל מה שנצפה היה שידור חוזר של משחקי האולימפיאדה ושידור המשחקים באופן ישיר לא היה ולא נברא ואף ודאתי זאת עם מעבר מדי פעם (זפזופ).

לידיעתך.

לסיכום, תלונותי ברצף:

(1) איזכור ערוץ ה - HD באתר האינטרנט, לרבות לוח שידורים.
(2) תקלות שמע חוזרות ונישנות בערוץ ה - HD ולבסוף
(3) פרסום שגוי ומטעה לגבי תכני שידור בערוץ ה - HD.

בל נשכח את הצעתי הכנה לייעול ושיפור אופן התיחסותכם לקהל הלקוחות בראשית פנייתי אליך.

אודה לך על תגובתך.

בברכת שנה טובה וגמר חתימה טובה,

. יעקובוביץ, עו"ד.

------------------------

חברים, לתגובתך.

במידה ותהיה תגובה אעדכן.

(6)
...
(Y)

בהצלחה מחזק את ידך (Y)
כאשר יהיה מבחר רב יותר בתכני HD אצטרף גם אני
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.

winer-r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1652
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #13 

liquidmetal ,
כל הכבוד, ואל תקשיב לקוטלים למינהם !!
(b) (Y) פריירים הם אלו ששותקים ולא מגיבים !
(Y) מחזיק אצבעות, נראה מה תשובתם...... (Y)

eyk77
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #14 

כל הכבוד

אני לא משלם על ערוץ הספורט בנפרד. בהוט הוא חלק מהחבילה גם ככה.

שיהיה בהצלחה.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”