PV8 vs PV80

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ronn פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 324
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לכל המתלבטים, מתחקיר קטן שעשיתי ההבדל בין 2 המסכים הוא שב 80 יש מסגרת מבריקה וב 8 מט, כניסת HDMI נוספת ב 80+אפשרות לחבר כרטיס זיכרון SD, כל השאר זהה.

ה PV8 זולה יותר ועולה כמו הסמסונג A450, לדעתי ה PV8 המסך הכי משתלם כיום בגודל 42 אינץ.

נ.ב
אני מסתמך על ביקורות שאומרות שהפנסוניק טובה יותר מהסמסונג, כשראיתי את 2 המסכים בסטריאו סטאר לפחות בשידור משחק כדורגל ראו הרבה יותר טוב מבפנסוניק, אבל אולי זה עניין של כיול....

ronn פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

הנה קישור שמראה שהם זהים מלבד הדברים הלא מהותיים שציינתי:
http://www.panasonicviera.co.nz/compare ... 32&id2=134

broitman
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 362
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

ronn כתב:לכל המתלבטים, מתחקיר קטן שעשיתי ההבדל בין 2 המסכים הוא שב 80 יש מסגרת מבריקה וב 8 מט, כניסת HDMI נוספת ב 80+אפשרות לחבר כרטיס זיכרון SD, כל השאר זהה.

ה PV8 זולה יותר ועולה כמו הסמסונג A450, לדעתי ה PV8 המסך הכי משתלם כיום בגודל 42 אינץ.

נ.ב
אני מסתמך על ביקורות שאומרות שהפנסוניק טובה יותר מהסמסונג, כשראיתי את 2 המסכים בסטריאו סטאר לפחות בשידור משחק כדורגל ראו הרבה יותר טוב מבפנסוניק, אבל אולי זה עניין של כיול....
...
עליך לבצע תחקיר מעט יותר מעמיק... 8)

ועזוב אותך מביקורת, אם נראה לך שהסמסוג מהנה יותר, לך עליה
כי אתה זה שבסופו של יום ישב מולה בבית

בהצלחה.

ronn פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

broitman כתב:
ronn כתב:לכל המתלבטים, מתחקיר קטן שעשיתי ההבדל בין 2 המסכים הוא שב 80 יש מסגרת מבריקה וב 8 מט, כניסת HDMI נוספת ב 80+אפשרות לחבר כרטיס זיכרון SD, כל השאר זהה.

נ.ב
...
עליך לבצע תחקיר מעט יותר מעמיק... 8)

ועזוב אותך מביקורת, אם נראה לך שהסמסוג מהנה יותר, לך עליה
כי אתה זה שבסופו של יום ישב מולה בבית

בהצלחה.
...
למה תחקיר יותר מעמיק?
הסיבה שאני מעדיף את הפנסוניק למרות שראו טוב יותר בסמסונג היא נושא ההשתקפות, שלפחות ב PV70 היה הרבה יותר טוב מבסמסונג אז אני מאמין שכך גם ב PV8 לא?

oferab
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 756
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #5 

ronn כתב:הנה קישור שמראה שהם זהים מלבד הדברים הלא מהותיים שציינתי:
http://www.panasonicviera.co.nz/compare ... 32&id2=134
...
לפחות לניו זילנדים יש אתר מושקע ומחירים נורמלים

http://www.dse.co.nz/cgi-bin/dse.filere ... 0002598_gn

42PY800 ב 8000 שקל במקום 15000 שקל פה
זה מה שקורה כשיש מדינה של אנשים ישרים

ronn פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

קיבלתי מייל מפנסוניק שבו מציינים שההבדלים היחידים בין ה PV80 ל PV8 זה ביותר כניסות HDMI ב 80, אפשרות להכניס כרטיס SD והשחור המבריק של המסגרת.

oferab
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 756
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #7 

יש גם עיבוד תמונה נוסף ב PV80

תלחץ על ה Tech.Spec באתר הבא

http://panasonic.ae/PMM/English/Product ... &CatId=221

ותראה בעצמך

Zachi72
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #8 

נ.ב
...
היי,
אני חושב לקנות את ה- PV8 אבל ממה שראיתי היא בערך 1000 ש"ח יותר מהסמסונג 450. איפה ראית אותם באותו מחיר אם אפשר לשאול?
ובאופן כללי אשמח להמלצה על מקום זול ואמין יחסית (אני קיבלתי את המחיר הכי זול בבסט ביי עד עכשיו)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”