דפש מוד בישראל!!!111

אלבומים מומלצים, ביקורות, הוצאות חדשות וכו'.
Pavelz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #1 

10.5.2009 באיצטדיון ברמת גן.
מקווה שלא מתוכנן איזה עימות גרעיני לתאריך הזה עם איראן
Need more cowbell

StonedJunglist
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1190
שם מלא: StonedJunglist
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #2 

לא הייתי הולך אחרי התכסיס שהם עשו פעם קודמת הנמושות.. אבל סחתן על המפיקים שמביאים לארץ את הטופ שבטופ לאחרונה.. אני לא חובב דפש מוד אבל מאמין שיהיה מופע ענק מכל הבחינות..

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9613
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #3 

שימשיכו לחפש פראיירים אחרים ( עם כיס שמן...)בעידן של היום מיותר לגמרי לעשות הופעות....אתה יכול לשבת בביית עם הSWEET SPOTהכי טוב...והכיול האקוסטי יעשה לך את העבודה :D רק מה הלהקות כנראה עוד לא יודעות את זה ,,,ומנסים להוציא מאיתנו עוד כמה גרושים למימון הגמילות שלהם מכל מיני דברים,לא יודע..הופעות בעידן של היום זה פאסה.....מקסימום אממן להם כרטיס לחזרה... :rocket: שהאמרגנים ילכו יעשו הסבה באיזה לישכה אנו כבר לא בשנות ה90 :מכונת יריה:

Pavelz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #4 

ADICT כתב:שימשיכו לחפש פראיירים אחרים ( עם כיס שמן...)בעידן של היום מיותר לגמרי לעשות הופעות....אתה יכול לשבת בביית עם הSWEET SPOTהכי טוב...והכיול האקוסטי יעשה לך את העבודה :D רק מה הלהקות כנראה עוד לא יודעות את זה ,,,ומנסים להוציא מאיתנו עוד כמה גרושים למימון הגמילות שלהם מכל מיני דברים,לא יודע..הופעות בעידן של היום זה פאסה.....מקסימום אממן להם כרטיס לחזרה... :rocket: שהאמרגנים ילכו יעשו הסבה באיזה לישכה אנו כבר לא בשנות ה90 :מכונת יריה:
...
אוי נו באמת...
Need more cowbell

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #5 

ADICT
גם אני הייתי רוצה לחשוב ככה
שונא צפיפות ואוהב נוחות
אבל לא יעזור
בהופעה טובה יש הרבה מעבר לסאונד ומוזיקה
יש אנרגיות שנשארות איתך הרבה אחרי
בבית זה לא עובד ככה
העם דורש..... כל מיני דברים

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #6 

ADICT,
ממש להיפך.
בעידן שקשה להרויח כסף מהקלטות, האמנים דווקא יגבירו את קצב ההופעות. הופעה אי אפשר לשכפל.
צריך להתפרנס.
משה

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #7 

moco כתב:ADICT,
ממש להיפך.
בעידן שקשה להרויח כסף מהקלטות, האמנים דווקא יגבירו את קצב ההופעות. הופעה אי אפשר לשכפל.
צריך להתפרנס.
...
שמע,אם היו נותנים לך גם את הבחירה של צפיה בהופעה בטלויזיה,או ללכת להופעה אז מילא (Y) אבל גם את זה לא נותנים לך (n) ראה ערך הופעה של פול מקרטני :evil: והתביעות של הופעה זו בין ההפקה וערוצי השידור ואנשי הזמר עצמו רק החלו :hammer:

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #8 

sam22 כתב:ADICT
גם אני הייתי רוצה לחשוב ככה
שונא צפיפות ואוהב נוחות
אבל לא יעזור
בהופעה טובה יש הרבה מעבר לסאונד ומוזיקה
יש אנרגיות שנשארות איתך הרבה אחרי
בבית זה לא עובד ככה
...
הייתי בהופעה של רוגר ווטרס,האנרגיות היחידות שנשארו לי הם היו אחרי שהתעוררתי בשדה חומוס בתוך מכוניתי,אחרי שהגעתי אליה רק כמעט לפנות בוקר,ואחרי שהשארתי חתימה משלי בשדה ..להבדיל מהחתימה של רוגר ווטרס כמובן...הגעתי הביתה בצהריים מדדה בכוחותי האחרונים (W) ואם כבר אנרגיות ,חבל שלא ראית את אשתי כאשר הגעתי :מכונת יריה: ואת זה יש לה בלי להגיע למופע :twisted:

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #9 

אז זהו
זו הבעיה - האישה
אני הייתי ברוגר ווטרס עם חברה של אישתי
והצלחתי להסביר את החזרה ב3 בבוקר

ווטרס היה מאורגן זוועה, מסכים
אבל מבחינתי ההופעה היתה מעולה

:)

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #10 

sam22 כתב:אז זהו
זו הבעיה - האישה
אני הייתי ברוגר ווטרס עם חברה של אישתי
והצלחתי להסביר את החזרה ב3 בבוקר

ווטרס היה מאורגן זוועה, מסכים
אבל מבחינתי ההופעה היתה מעולה

:)
...
הבעיה היא ממש לא האישה,אתה בעצמך אומר שהארגון של ההופעה היה זוועה,ואני הייתי ממש רחוק יחסית מהבמה כמו רבים אחרים ,ללא מחשבה מעמיקה על החלק הזה בקהל והסאונד היה ממש מרוחק ועמום,ולעמוד כל הערב כמעט בשביל כמה פירורי סאונד ולהשקיע זמן וכסף ולהשאיר בית ללא אוטו למחרת בשביל זה ,קצת יותר מידי לטעמי :) בשביל להגיד על הופעה שהיה נחמד אני מוותר מראש :!:

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #11 

כן
אני שמעתי על הסאונד הגרוע לרחוקים
זה מה שטוב ששולחים אותך להופעה עם צעירה
התקדמנו עד לחברים שלה
ווטרס נראה לי מאוד קרוב....
והסאונד היה אחלה
פעם הבאה תרים טלפון :wink:

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #12 

הגיע הזמן (Y) רק נראה אם הם לא יאשימו הפעם את... לא יודע, חברת התעופה או משהו כזה.

StonedJunglist
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

מסכים עם מוקו, בעידן היום הם בונים את כל הכנסותיהם על הופעות.. ואין מה להשוות הופעה לצפייה ב-DVD.. גם אם זה בשדה חומוס וגם אם זה במועדון הבארבי הקטנטן יש אווירה ויש כיף כמו שאנשים הולכים למגרש כדורגל ולקולנוע (כמובן שהופעה חייה ועוד בהפקה כזו זה עולם אחר לעומת מגרש טדי) בכל מקרה אני מצטער שלא יצא לי לתפוס את ווטרס וגם אם זה להדחף עם עוד 50 אלף ישראלים זה שווה...

yanivol
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2755
שם מלא: yanivol
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #14 

אני חובב של דפש מוד אך בדעה עם ADICT (בלי ההתלהמות) מעולם לא נהניתי מהופעה חיה (והייתי ברבות) כמו מלשמוע את הדיסק בבית.

אנרגיות של הצטופפות לא עושות לי את זה. הרבה יותר נעים לי בכיס לקנות דיסק מלראות הופעה.

olorin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2002
נתן תודות: 236 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים

שליחה #15 

מתוך הפרומו להופעה:
שוקי וייס ומארק ליברברג יחד עם LIVE NATION גאים להציג:
דפש מוד ♥ ישראל
Tour of the Universe 2009
הפיצוי הגיע ובגדול: סיבוב ההופעות שילווה את אלבומה החדש של דפש מוד ייפתח בישראל! האיצטדיון הלאומי רמת גן, 10/5/2009 החלה הספירה לאחור.
ב- 3 באוגוסט 2006 היו אמורים דפש מוד להופיע בפארק הירקון. ההופעה, שהיתה אמורה לחתום סיבוב עולמי של הלהקה, בוטלה יומיים לפני קיומה בצל המלחמה בלבנון. מיד עם הביטול העבירה הלהקה מסר באמצעות המפיק שוקי וייס: נגיע לישראל בהזדמנות הראשונה שתהיה לנו ונפצה את המעריצים.
ב- 10 במאי 2009 תפתח דפש מוד את סיבוב ההופעות Tour of the Universe בהופעה באיצטדיון רמת גן. מדובר במקרה ראשון של פתיחת סיבוב הופעות בסדר גודל כזה בישראל. זו ההופעה הראשונה של הדפש מאז סיום "Touring the Angel "לפני כ- שנתיים. ההופעה בישראל תהיה הראשונה שלהם במסגרת הסיבוב העולמי שחלקו הראשון יכלול 28 הופעות באצטדיונים הגדולים והמפוארים של אירופה, בהפקה הצפויה להיות מהגדולות והמושקעות של הלהקה עד היום. בכך סוגרת הלהקה מעגל ומקיימת הבטחתה לפצות את הקהל הישראלי.
ההופעה מופקת ע"י חברת Live Nation האחראית על סבבי ההופעות הגדולים בעולם: מדונה, רולינג סטונס, קולדפליי, יו 2 ועוד, בשיתוף עם המפיקים מרק ליברברג ושוקי וייס.
ב- 6/10 במסיבת עיתונאים בברלין הודיעו דייב גאהן, מרטין גור ואנדי פלטשר על סיבוב הופעות אירופאי שילווה את אלבומם החדש שיצא באפריל 2009 אותו הם מקליטים בימים אלו בניו יורק, סינגל ראשון מתוכו צפוי לצאת בפברואר 2009. הלהקה התייחסה לביטול הופעתה בישראל, שנכפה עליה בשל אי שיתוף פעולה מצד הצוות הטכני שלה בעת המלחמה והביעה שמחתה לפתוח את הסיבוב בארץ.
סיבוב ההופעות ימשיך את ההצלחה של הלהקה שנחשבת לאחת המופיעות הטובות בעולם במשך 28 השנים האחרונות. בשוק המוזיקה העולמי מדובר באחד האירועים המוזיקליים המרגשים של השנה והוא ייפתח ממש כאן. את חלקו הראשון של הסיבוב צפויים לראות כ- 1.3 מיליון צופים באירופה. הסיבוב הקודם שבר שיא אירופאי עם 1.8 מיליון כרטיסים אשר נמכרו ל- 87 הופעות.
את המופע יביים אנטון קורבין שמלווה את הלהקה מזה 19 שנה וביים את כל הקליפים שלה, הופעות חיות ועטיפות אלבומים מאז. קורבין הוא אחת הדמויות המוערכות בעולם המוזיקה ועומד מאחורי השפה העיצובית של דפש מוד כמו גם של יו2. בימויו הבימתי מפורסמם בשל שימוש מרתק בוידאו אנלוגי ודיוק מוזיקלי.
האיצטדיון הלאומי ברמת גן יוכשר במיוחד לטובת המופע ויהווה משכן מושלם עבורו. חלק מעבודות השדרוג באיצטדיון תחלנה כבר בימים הקרובים בסיועם וברכתם של ההתאחדות לכדורגל בישראל ועיירית רמת גן, ראש העיר מר צבי בר וממלא מקומו מר רמזי גבאי שנרתמו להפקת הענק ויסייעו רבות על מנת לספק למופע תנאים אידיאליים. בכך ישודרג האצטדיון ברמת גן לרמות הגבוהות של האצטדיונים הידועים והמפורסמים באירופה (סאן סירו, וומבלי, ברלין ועוד המפורטים בהמשך) בהם תופיע הלהקה במסגרת סיבוב ההופעות החדש. ציוד רב ברמה הגבוהה ביותר יגיע ארצה באונייה מארה"ב וייצא להמשך ההופעות באירופה במטוסי מטען ושיירת משאיות להובלות היבשתיות.
PRE SALE: באופן תקדימי יוצעו כרטיסים מוזלים במכירה מוקדמת החל מיום ו' ועד ל- 1/12/2008 (או עד גמר המלאי) בסך 300 ש"ח לכרטיס בעמידה בדשא ובישיבה. מחירי הכרטיסים בתום המכירה המוקדמת יפורסמו בהמשך וישתנו בהתאם לאזורים: עמידה, ישיבה ומתחם VIP.
דפש מוד, 10/5/2009, איצטדיון רמת גן, פתיחת שערים 17:00
כרטיסים: עד ה- 1/12/2008 (או עד גמר המלאי) – 300 ש"ח.
קסטל: http://www.tkts.co.il/, טל': 6045000–03 או 8965

...
כמה כרטיסים לדעתכם יפיצו במכירה מוקדמת? בטח אח"כ זה יעלה 500 ש"ח.

רפי_א
גורו
גורו
תגובות: 830
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

אחללה.........

שליחה #16 

גם אני אני לא מחולי דפש מוד...........יש להם כמה קטעים באמת נהדרים לרוחי ,אבל כל להקת שמגיעה לארץ.....עושה רק טוב לקהל המעריצים של להקה זו או אחרת .....ובכלל לכל חובבי המוזיקה. ואין ספק שאם הלהקה נהנתה..........מספרים לחברים חחחחחח ומגיעות הלהקות האחרות גם.

הפעם כנראה שהעניין סגור......אני יודע גם על מסיבת העיתונאים שהייתה שגם האמרגנים וגם מועדון המעריצים של הלהקה בארץ דיברו בשידור ח עם הלהקהי....כשהלקה מופיעה לשידור על מסך פלסמה בשידור ישיר מגרמניה.אחרי הכל........הכל יכול להיות , אבל כנראה שמציק להם על המצפון חחחחחח והם אכן יפתחו את מסע ההופעות אצלנו. (Y)

בשורה התחתונה...........כמו שרבים כתבו פה ואני חושב כמוהם...אין כמו חווית הופעה חיה !!!!

כל די וי די על מערכת של מליון דולר...........יכול רק להזכיר את החוייה האמיתית ,אבל לא להתחרות בה.

האוירה.......החשמל באויר הקהל וההתרגשות.........והדבר הכי חושב......הסאונד........שום די וי די לא יכול להעביר את החוויה הזו. וראיתי הופעות עם סאונד....... לא מהעולם הזה. פשוט כך , אני חוזר......סאונד מדהים.....ראו ההופעה של אוריה היפ....ועוד הרבה הופעות טובות אחרות. ( גם רוג'ר ווטרס הייתי במיקום ששמעו פשוט סוף מממממממ תאווה לאוזניים ).

מישהו יכול להחליף חוויה של איזה גמר גביע אנגלי בוומבלי......גמר מונדיאל.......או אירועים מהסוג הזה עם לראות בדי וי די או טלביזיה???????? אין מצב לטעמי. הבדלי חוויה של יום ולילה.

גמר חתימה טובה..........

רפי_א

StonedJunglist
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

ראיתי בעיתון שגם בוב דילן הולך לנחות פה ב2009, נקווה שהכל ישאר שקט והארץ שלנו תהנה מאומנים איכותיים כמו שבטורקיה נהנים

רפי_א
גורו
גורו
תגובות: 830
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

נכון.......

שליחה #18 

אז רק אזכיר לך........שבוב דילן ,נתן בארץ בזמנו את אחת ההופעות הגרועות שניראו פה מעולם.

אגב..... הוא בעצמו הודה בזה.....וטען שזו הייתה ממש במיקרה....הופעותו הגרועה ביותר אי פעם.

רפי_א

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #19 

בתור אחד מנפגעי אותו ערב
אני מסכים עם כל מילה של מר צימרמן

היה נורא