H&K citation 22 למי יש ניסיון

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
gover פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 837
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,
לאחרונה התחדשתי ברמקולים מבנייה עצמית. לרמקול 5 אלמנים.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ht=#609589
2 וופרים 10" מיד ושני טוויטרים. רוב הרכיבים הם של אומגה אודיו. ההגברה היא מארנץ 1150 (וינטאג') אשר מוציא 75W לכל צד. סה"כ השיפור גדול אבל אני מרגיש שהמגבר קצת מתקשה להזיז אותם כהלכה. באס קצת מרוח צליל לא לגמרי אחיד והעלמות בווליום נמוך.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ht=#624352
שהעלתי את הנושא חלק מהעצות דיברו על צורך בעוד כוח. כרגע אני בוחן את מגבר הכוח מהכותרת. אני מודה שיש הבדל אבל לא דרמטי. הצליל יותר מלא ואחיד. המרנץ משמש כקדם. כמו כן אני מעוניין לבדוק את המגבר של AMC 2N100-2 שמתאים לתקציב (2K גג ואני מעדיף לא להגיע לגג). הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על המגברים האלו מאנשים שמכירים גם על ניסון שמיעה וגם על אמינות ונושאים נוספים אם יש.

תודה לכל המשיבים.
כל יום לומדים משהו חדש

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

CITATION 2 או 22 ?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

555
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

AMC 2N100-2 מגבר מעולה של 150 WATT .

gover פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

citation 22 זה מה שרשום. 555 יש לך ניסיון עם המגבר הנ"ל. כמה לדעתך הוא צריך לעלות ביד 2?
כל יום לומדים משהו חדש

gover פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

אז ככה ה H&K חזר לאחר כבוד כאשר לא הורגש שיפור משמעותי לאחר חיבורו, אפילו הרעה בחלק מהמקרים. כרגע אני בוחן מגבר העונה לשם Crest audio 2001A. זהו מגבר מעולם ההגברה המקצועית. החיסרון העיקרי שלו הוא שיש לו אוורור אקטיבי-מאוורר פנימי. הוא אומנם יחסית שקט אבל לא שקט כמו צלעות קירור. השיפור שהוא לנותן בהחלט מורגש בעיקר במיד ובדינמיקה כללית. הרגשה שהרמקול מתעורר לחיים יחסית לעמימות של המרנץ שעדיין משמש כקדם. להפתעתי כמעט לא מצאתי עליו מידע ברשת אז אם משהו מכיר אשמח להתעדכן. אפילו מידע טכני בסיסי.
כל יום לומדים משהו חדש

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #6 

ה-CREST הנ"ל הוא די בהמה ואני לא משוכנע שזה מה שאתה מחפש. אם אתה צריך הרבה כח אבל לשמור על עידון, חפש pre-power של NAD או רוטל

gover פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

יאיר יש לך נתונים של הבהמה? והכוונה שלך היא לצליל או ליכולות? דווקא בצליל אני לא מרגיש אגרסיביות או מתכתיות, אולי זה בגלל שהמרנץ משמש כקדם.

תודה
כל יום לומדים משהו חדש

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”