תמונה בתוך תמונה
-
passanger57
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 295
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש למשהו מושג איך משנים את המקור באופציה של תמונה בתוך תמונה בפלזמה של פיוניר ?
שאני לוחץ בשלט על SPILT המסך מחולק ל2 - צד אחד רואים את הערוץ שצפיתי בו ובצד השני רשום A1 כנראה ערוץ של טיונר ואני לא מצליח לשנות את הערוץ בשום אופציה בשלט
יש למשהו פה פיוניר ויודע איך לשנות את מקור התמונה (אני רוצה לראות מHDMI וקומפננט ביחד האם זה אפשרי ???
(הפלזמה היא 6020 של פיוניר )
שאני לוחץ בשלט על SPILT המסך מחולק ל2 - צד אחד רואים את הערוץ שצפיתי בו ובצד השני רשום A1 כנראה ערוץ של טיונר ואני לא מצליח לשנות את הערוץ בשום אופציה בשלט
יש למשהו פה פיוניר ויודע איך לשנות את מקור התמונה (אני רוצה לראות מHDMI וקומפננט ביחד האם זה אפשרי ???
(הפלזמה היא 6020 של פיוניר )
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
passanger57
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 295
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הגיע ורשום ככה
the multi-screen function is unavailable when viewing source from single input or from two external input sources
האם הכוונה שהיא אפשר לראות לדוגמא משני חיבורי HDMI במקביל או HDMI ו קומפננט ??
לפי מה שרשום יש ללחוץ על SPLIT ואם רוצים להחליף אז לוחצים על SWAP
אבל ניסיתי את כל הכפתורים בשלט והחלון של הספליט לא משתנה נראה לי שהוא מראה רק TV מטיונר - האם זה הגיוני ???
האם הכוונה שהיא אפשר לראות לדוגמא משני חיבורי HDMI במקביל או HDMI ו קומפננט ??
לפי מה שרשום יש ללחוץ על SPLIT ואם רוצים להחליף אז לוחצים על SWAP
אבל ניסיתי את כל הכפתורים בשלט והחלון של הספליט לא משתנה נראה לי שהוא מראה רק TV מטיונר - האם זה הגיוני ???
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
יש לי את ה-5090H ואותה מגבלה גם יש לי.
עד כמה שאני יודע, זה פשוט בלתי אפשרי להציג יציאות "חיצוניות" במקביל בשתי התצוגות של ה-PIP. בעצם אפשר PIP רק מטיונר פנימי (DVBT, DVBS או RF עבורי) ואחד חיצוני.
מכיוון שכל הכניסות שלי כיום הם מטיונר חיצוני, זה אפקטיבית גורם לכך שה-PIP בדור האחרון של פיוניר לא שמיש...
זה מוזר, כי במסכים ישנים יותר של פיוניר, דווקא כן היה אפשרות להשתמש ביכולת הזו ועשיתי בה לא מעט שימוש.
מעצבן.
עד כמה שאני יודע, זה פשוט בלתי אפשרי להציג יציאות "חיצוניות" במקביל בשתי התצוגות של ה-PIP. בעצם אפשר PIP רק מטיונר פנימי (DVBT, DVBS או RF עבורי) ואחד חיצוני.
מכיוון שכל הכניסות שלי כיום הם מטיונר חיצוני, זה אפקטיבית גורם לכך שה-PIP בדור האחרון של פיוניר לא שמיש...
זה מוזר, כי במסכים ישנים יותר של פיוניר, דווקא כן היה אפשרות להשתמש ביכולת הזו ועשיתי בה לא מעט שימוש.
מעצבן.