מהו גודל המסך המומלץ לצפייה ממרחק של 2.5 מטר?
שלום אני שוקל לקנות מסך LCD ׁ (בדיוק סיימתי לקרוא את thread שאומר, שפלזמה מספיק טובה כמו LCD כך שאני עדיין מזועזע..)
בתחילה חשבתי על 32" אך תוך סידור מחדש של כמה דברים רהיטים. הצלחתי להרחיק את הטלוויזה הנוכחית..
הטלווזיה תתחבר רק למחשב HTPC (יש לי חיבור DVI כרטיס מסך ASUS ATI9600XTׂ).
הצפייה תהיה בעיקר בשידורי hot מוקלטים על divx או מסרטי divx שהורדתי או לעיתים נדירות מdvd רגיל.
כמו כן אשתמש בו גם למשחקי מחשב.
הבנתי שבגלל המחשב כדאי LCD ...
דעות , המלצות?
בתחילה חשבתי על 32" אך תוך סידור מחדש של כמה דברים רהיטים. הצלחתי להרחיק את הטלוויזה הנוכחית..
הטלווזיה תתחבר רק למחשב HTPC (יש לי חיבור DVI כרטיס מסך ASUS ATI9600XTׂ).
הצפייה תהיה בעיקר בשידורי hot מוקלטים על divx או מסרטי divx שהורדתי או לעיתים נדירות מdvd רגיל.
כמו כן אשתמש בו גם למשחקי מחשב.
הבנתי שבגלל המחשב כדאי LCD ...
דעות , המלצות?
אם תשתמש הרבה במחשב אז בהחלט שב LCD תקבל תוצאות יותר טובות .
לגבי מרחק אז העניין גבולי 32 בהחלט יהיה טוב אבל אפשר לעשות בדיקה חיה בחנות לגבי 37 ממרחק 2.5 ולראות האם זה מפריע.
אל תהיה מזועוזע מהעניין עם הפלזמה שעדיין יש לה יתרונות בשידורי טלוויזיה לעומת ה LCD .
לגבי מרחק אז העניין גבולי 32 בהחלט יהיה טוב אבל אפשר לעשות בדיקה חיה בחנות לגבי 37 ממרחק 2.5 ולראות האם זה מפריע.
אל תהיה מזועוזע מהעניין עם הפלזמה שעדיין יש לה יתרונות בשידורי טלוויזיה לעומת ה LCD .
אבל אני לא יודע מה נקרא שידורי טלויזיה...
99% מהמקרים אני רואה הכל הקלטות של divx שהקלטתי מהטלוויזיה בעזרת PVR-150 וsnapstream, האם זה עדיין נחשב טלוויזיה או מחשב?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני מניח שטכנית זה יותר גרוע כי זה כיווץ... אבל בהשוואה לVCR
הייתי אומר שיש שיפור משהו..
יותר גרוע מהשידור, האם זה אומר שעלי לקחת פלזמה? במה זה מתבטא? האם בlcd אראה דברים יותר גרוע מאשר פלזמה?
יש די מעט פלזמות בגודל 37" בעיקר של panasonic או sony..
יותר גרוע מהשידור, האם זה אומר שעלי לקחת פלזמה? במה זה מתבטא? האם בlcd אראה דברים יותר גרוע מאשר פלזמה?
יש די מעט פלזמות בגודל 37" בעיקר של panasonic או sony..
שיפור לעומת VCR זה ברור. עדיין אני חושב שאם עיקר הצפייה שלך זה דרך מחשב אז עדיף LCD וכמובן שאומרים LCD אז זה לא גורף ומתכוונים לכל מסכי ה LCD כי אם תיקח מסך גרוע הוא יהיה פחות סלחני לכיווץ . לגבי פלזמות אז באמת המומלצת פה זה של פנסוניק ושל פיליפס שיותר יקרה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
emaayan,
שארפ אמינים מאוד וכך גם התרשמותי מנציגיהם בארץ (טכנו ראלקו).
שארפ אמינים מאוד וכך גם התרשמותי מנציגיהם בארץ (טכנו ראלקו).