BioShock ו- Dead Space

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
nadavck פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #1 

מישהו יודע אם ומתי יוצא דמו ל- Dead Space ? המשחק עצמו אמור לצאת ב- 14 באוקטובר.

בנוסף, הורדתי את הדמו של BioShock, הדמו נראה ממש מגניב, יש לו אווירה מאוד מיוחדת והשקעה מאוד יפה בעיצוב. מישהו מכיר את המשחק? שחק ב XBOX (הבנתי שהוא יצא לפני שנה) ויכול לתת רשמים על המשחק עצמו?

הכל כמובן ל PS3 :)
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73361
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #2 

הבעייה עם דמואים היא שלא תמיד מכריזים עליהם מראש, להייפך, לרב לא יודעים אם הם יצאו או לא עד יום היציאה ממש. BIOSHOCK זה משחק או שאוהבים ממש או שלא סובלים, אני שיחקתי ב PC והייתי במחנה השני.

nadavck פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

אני אחכה לביקורות :)

שליחה #3 

Huber כתב:הבעייה עם דמואים היא שלא תמיד מכריזים עליהם מראש, להייפך, לרב לא יודעים אם הם יצאו או לא עד יום היציאה ממש. BIOSHOCK זה משחק או שאוהבים ממש או שלא סובלים, אני שיחקתי ב PC והייתי במחנה השני.
...
מאוד אהבתי בדמו את הסאונדים, את המוסיקה ואת הצבעים. הדמו מרגיש כמו סצינה מסרט של דוויד לינץ' :)
לצפיה באוסף הסרטים שלי:

sierra13
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

Bioshock

שליחה #4 

שיחקתי אותו על ה- PC. אני לא חושב שיש הבדלים משמעותיים - אני אייצג את המחנה הראשון :)
זה לא FPS במובן הסטנדרטי של המילה.
מבחינת המכניקה זה סטנדרטי לחלוטין. יש לך את השליטה שאתה מכיר והרוב עובד כמו שאתה מכיר מכל FPS.
יש את האלמנט של ה-"כוחות" שאתה מקבל ושוב, זה לא שונה ממשחקי FPS אחרים שעושים דברים דומים כמו משחקים של Star Wars עם ה- FORCE והיה גם איזה משחק שכוח שיצא על ה- XBOX וה- PC בזמנו עם אותו עיקרון.

הייחוד לדעתי ב- Bioshock זה באווירה שהוא יוצר.
כמו שראית הכל בנוי בסגנון ארט-דקו מאוד ייחודי שלדעתי עשה המון בשביל להכניס אותך לסיפור המסגרת של rapture (המקום בו מתרחש המשחק) בנוסף המשחק עצמו מאוד מונחה עלילה שזה דבר קצת יותר ייחודי שאין הרבה ב- FPS.
העלילה נפרשת מדיאלוגים, "יומנים" שאתה מוצא וקצת מפגשים. מאוד מזכיר (ואני יודע שכבר טחנו את זה למוות) את system Shock 2.
עכשיו, לדעתי פה הגדולה של המשחק ופה גם הבור שהוא נופל אליו - מכיוון שהוא מאוד צמוד לעלילה אז כמו ספר או סרט אם לא אהבת את העלילה - את הסיפור - יהיה לך יותר קשה לאהוב את המשחק וההיפך, ככה שקשה לדעת אם תאהב את זה או לא.

יש אנשים שחפרו את העלילה למוות ופתחו דיונים על המקורות של הסיפור, על ההחלטות הכאילו הרות גורל שמשחק מבקש ממך להחליט וכו'
אני לא נכנסתי לזה כי זה לא עניין אותי עד כדי כך, אבל זה עדיין היה אחלה סיפור לדעתי ואחד הדברים שמשכו אותי לשחק היה הרצון לשמוע את הסיפור ולחבר את כל הקצוות.

nadavck פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

Re: Bioshock

שליחה #5 

sierra13 כתב:שיחקתי אותו על ה- PC. אני לא חושב שיש הבדלים משמעותיים - אני אייצג את המחנה הראשון :)
מבחינת המכניקה זה סטנדרטי לחלוטין. יש לך את השליטה שאתה מכיר והרוב עובד כמו שאתה מכיר מכל FPS.
יש את האלמנט של ה-"כוחות" שאתה מקבל ושוב, זה לא שונה ממשחקי FPS אחרים שעושים דברים דומים כמו משחקים של Star Wars עם ה- FORCE והיה גם איזה משחק שכוח שיצא על ה- XBOX וה- PC בזמנו עם אותו עיקרון.

כמו שראית הכל בנוי בסגנון ארט-דקו מאוד ייחודי שלדעתי עשה המון בשביל להכניס אותך לסיפור המסגרת של rapture (המקום בו מתרחש המשחק) בנוסף המשחק עצמו מאוד מונחה עלילה שזה דבר קצת יותר ייחודי שאין הרבה ב- FPS.
העלילה נפרשת מדיאלוגים, "יומנים" שאתה מוצא וקצת מפגשים. מאוד מזכיר (ואני יודע שכבר טחנו את זה למוות) את system Shock 2.
עכשיו, לדעתי פה הגדולה של המשחק ופה גם הבור שהוא נופל אליו - מכיוון שהוא מאוד צמוד לעלילה אז כמו ספר או סרט אם לא אהבת את העלילה - את הסיפור - יהיה לך יותר קשה לאהוב את המשחק וההיפך, ככה שקשה לדעת אם תאהב את זה או לא.

יש אנשים שחפרו את העלילה למוות ופתחו דיונים על המקורות של הסיפור, על ההחלטות הכאילו הרות גורל שמשחק מבקש ממך להחליט וכו'
אני לא נכנסתי לזה כי זה לא עניין אותי עד כדי כך, אבל זה עדיין היה אחלה סיפור לדעתי ואחד הדברים שמשכו אותי לשחק היה הרצון לשמוע את הסיפור ולחבר את כל הקצוות.
...
אני מאוד מסכים איתך (מבלי ששיחקתי במשחק בינתיים). זה נשמע כמו משחק בשבילי!! :)

אני בכלל איש של קולנוע. ובשבילי משחק טוב הוא משחק שמשלב אלמנטים סיפוריים טובים. אני גם חובב אימה רציני ביותר. אל הקונסולות נכנסתי דרך Resident Evil, קניתי PS1 בשביל המשחק וכך זה בעצם המשיך.
כל משחק אימה/מתח "קונה" אותי. כך שביו-שוק כמו גם Dead Space מאוד מסקרנים :)
לצפיה באוסף הסרטים שלי:

tzafrirs
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 193
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

Re: Bioshock

שליחה #6 

sierra13 כתב:שיחקתי אותו על ה- PC. אני לא חושב שיש הבדלים משמעותיים - אני אייצג את המחנה הראשון :)

...
מסכים עם כל מילה.
זה באמת אחד המשחקים הטובים שקניתי ל- xbox 360, רק חבל שאני מצב מרובה משתתפים...

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #7 

bioshock בהחלט אחד ה FPS הטובים ששיחקתי בהם (Y)

UltraMagnus
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 388
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #8 

המשחקיות של BS בהחלט מושכת.
אבל הגרפיקה שלו פשוט נוראית. מה קורה כאן?
האם זה בגלל הדמו או שככה זה בכל המשחק?

DEAD SPACE קיבל 9 ומעלה באתרי ביקורות וחלק אפילו נתנו לו את בחירת העורכים.
הגיע משום מקום המשחק הזה...
מישהו יודע אם הולך להיות דמו?

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #9 

UltraMagnus כתב:המשחקיות של BS בהחלט מושכת.
אבל הגרפיקה שלו פשוט נוראית. מה קורה כאן?
האם זה בגלל הדמו או שככה זה בכל המשחק?

DEAD SPACE קיבל 9 ומעלה באתרי ביקורות וחלק אפילו נתנו לו את בחירת העורכים.
הגיע משום מקום המשחק הזה...
מישהו יודע אם הולך להיות דמו?
...
אני מסכים לגבי הגרפיקה. העיצוב מדהים והכל מסביב מעולה אבל זה נראה כאילו הגרפיקה היא ב upscaled 640p
בכ"א שיחקתי קצת במשחק ווויתרתי עליו די מהר. אכזבה
Need more cowbell

UltraMagnus
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 388
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #10 

Pavelz כתב: אני מסכים לגבי הגרפיקה. העיצוב מדהים והכל מסביב מעולה אבל זה נראה כאילו הגרפיקה היא ב upscaled 640p
בכ"א שיחקתי קצת במשחק ווויתרתי עליו די מהר. אכזבה
...
ואתה לא יודע כמה זמן חכיתי למשחק הזה...
נפלה עלי טוגת המשחקים :)
ממש מאכזב.

טוב שיש את FC2 ו-FO3 בסביבה.
וגם DEAD SPACE נותן בראש.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”