בנוסף, הורדתי את הדמו של BioShock, הדמו נראה ממש מגניב, יש לו אווירה מאוד מיוחדת והשקעה מאוד יפה בעיצוב. מישהו מכיר את המשחק? שחק ב XBOX (הבנתי שהוא יצא לפני שנה) ויכול לתת רשמים על המשחק עצמו?
הכל כמובן ל PS3

מאוד אהבתי בדמו את הסאונדים, את המוסיקה ואת הצבעים. הדמו מרגיש כמו סצינה מסרט של דוויד לינץ'Huber כתב:הבעייה עם דמואים היא שלא תמיד מכריזים עליהם מראש, להייפך, לרב לא יודעים אם הם יצאו או לא עד יום היציאה ממש. BIOSHOCK זה משחק או שאוהבים ממש או שלא סובלים, אני שיחקתי ב PC והייתי במחנה השני....

אני מאוד מסכים איתך (מבלי ששיחקתי במשחק בינתיים). זה נשמע כמו משחק בשבילי!!sierra13 כתב:שיחקתי אותו על ה- PC. אני לא חושב שיש הבדלים משמעותיים - אני אייצג את המחנה הראשון
זה לא FPS במובן הסטנדרטי של המילה.
מבחינת המכניקה זה סטנדרטי לחלוטין. יש לך את השליטה שאתה מכיר והרוב עובד כמו שאתה מכיר מכל FPS.
יש את האלמנט של ה-"כוחות" שאתה מקבל ושוב, זה לא שונה ממשחקי FPS אחרים שעושים דברים דומים כמו משחקים של Star Wars עם ה- FORCE והיה גם איזה משחק שכוח שיצא על ה- XBOX וה- PC בזמנו עם אותו עיקרון.
הייחוד לדעתי ב- Bioshock זה באווירה שהוא יוצר.
כמו שראית הכל בנוי בסגנון ארט-דקו מאוד ייחודי שלדעתי עשה המון בשביל להכניס אותך לסיפור המסגרת של rapture (המקום בו מתרחש המשחק) בנוסף המשחק עצמו מאוד מונחה עלילה שזה דבר קצת יותר ייחודי שאין הרבה ב- FPS.
העלילה נפרשת מדיאלוגים, "יומנים" שאתה מוצא וקצת מפגשים. מאוד מזכיר (ואני יודע שכבר טחנו את זה למוות) את system Shock 2.
עכשיו, לדעתי פה הגדולה של המשחק ופה גם הבור שהוא נופל אליו - מכיוון שהוא מאוד צמוד לעלילה אז כמו ספר או סרט אם לא אהבת את העלילה - את הסיפור - יהיה לך יותר קשה לאהוב את המשחק וההיפך, ככה שקשה לדעת אם תאהב את זה או לא.
יש אנשים שחפרו את העלילה למוות ופתחו דיונים על המקורות של הסיפור, על ההחלטות הכאילו הרות גורל שמשחק מבקש ממך להחליט וכו'
אני לא נכנסתי לזה כי זה לא עניין אותי עד כדי כך, אבל זה עדיין היה אחלה סיפור לדעתי ואחד הדברים שמשכו אותי לשחק היה הרצון לשמוע את הסיפור ולחבר את כל הקצוות....
מסכים עם כל מילה.sierra13 כתב:שיחקתי אותו על ה- PC. אני לא חושב שיש הבדלים משמעותיים - אני אייצג את המחנה הראשון
זה לא FPS במובן הסטנדרטי של המילה.
מבחינת המכניקה זה סטנדרטי לחלוטין. יש לך את השליטה שאתה מכיר והרוב עובד כמו שאתה מכיר מכל FPS.
יש את האלמנט של ה-"כוחות" שאתה מקבל ושוב, זה לא שונה ממשחקי FPS אחרים שעושים דברים דומים כמו משחקים של Star Wars עם ה- FORCE והיה גם איזה משחק שכוח שיצא על ה- XBOX וה- PC בזמנו עם אותו עיקרון.
הייחוד לדעתי ב- Bioshock זה באווירה שהוא יוצר.
כמו שראית הכל בנוי בסגנון ארט-דקו מאוד ייחודי שלדעתי עשה המון בשביל להכניס אותך לסיפור המסגרת של rapture (המקום בו מתרחש המשחק) בנוסף המשחק עצמו מאוד מונחה עלילה שזה דבר קצת יותר ייחודי שאין הרבה ב- FPS.
העלילה נפרשת מדיאלוגים, "יומנים" שאתה מוצא וקצת מפגשים. מאוד מזכיר (ואני יודע שכבר טחנו את זה למוות) את system Shock 2.
עכשיו, לדעתי פה הגדולה של המשחק ופה גם הבור שהוא נופל אליו - מכיוון שהוא מאוד צמוד לעלילה אז כמו ספר או סרט אם לא אהבת את העלילה - את הסיפור - יהיה לך יותר קשה לאהוב את המשחק וההיפך, ככה שקשה לדעת אם תאהב את זה או לא.
יש אנשים שחפרו את העלילה למוות ופתחו דיונים על המקורות של הסיפור, על ההחלטות הכאילו הרות גורל שמשחק מבקש ממך להחליט וכו'
אני לא נכנסתי לזה כי זה לא עניין אותי עד כדי כך, אבל זה עדיין היה אחלה סיפור לדעתי ואחד הדברים שמשכו אותי לשחק היה הרצון לשמוע את הסיפור ולחבר את כל הקצוות....

אני מסכים לגבי הגרפיקה. העיצוב מדהים והכל מסביב מעולה אבל זה נראה כאילו הגרפיקה היא ב upscaled 640pUltraMagnus כתב:המשחקיות של BS בהחלט מושכת.
אבל הגרפיקה שלו פשוט נוראית. מה קורה כאן?
האם זה בגלל הדמו או שככה זה בכל המשחק?
DEAD SPACE קיבל 9 ומעלה באתרי ביקורות וחלק אפילו נתנו לו את בחירת העורכים.
הגיע משום מקום המשחק הזה...
מישהו יודע אם הולך להיות דמו?...

ואתה לא יודע כמה זמן חכיתי למשחק הזה...Pavelz כתב: אני מסכים לגבי הגרפיקה. העיצוב מדהים והכל מסביב מעולה אבל זה נראה כאילו הגרפיקה היא ב upscaled 640p
בכ"א שיחקתי קצת במשחק ווויתרתי עליו די מהר. אכזבה...