כיול המסך A450 דרך חיבור NR מהמחשב.
-
compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
חיברתי אתי המחשב לחיבור HDMI2 לפי החוברת של המסך שרק בחיבור הזה אני אקבל NR מהמחשב.
בחיבור הזה המעבד תמונה של המסך לא עובד, לכן אין הרבה אפשרןויות כיול דרך האפשרויות של המסך וכתצואה מכך התמונה מאוד ירודה.
הכרטיס מסך שלי הוא של ATI.
איך עליי לכייל את המסך? איך אני יודע שהכיול כמו שצריך, הרי אם אני מעלה בניגודיות לדוגמא לל50, ב51 וב49 לא יהיה הבדל רציני, איך אני יודע מה בדיוק אני צריך.
ברשותי דיסק כיול בBLURAY.
עזרה חבר'ה.
בחיבור הזה המעבד תמונה של המסך לא עובד, לכן אין הרבה אפשרןויות כיול דרך האפשרויות של המסך וכתצואה מכך התמונה מאוד ירודה.
הכרטיס מסך שלי הוא של ATI.
איך עליי לכייל את המסך? איך אני יודע שהכיול כמו שצריך, הרי אם אני מעלה בניגודיות לדוגמא לל50, ב51 וב49 לא יהיה הבדל רציני, איך אני יודע מה בדיוק אני צריך.
ברשותי דיסק כיול בBLURAY.
עזרה חבר'ה.
דבר ראשון יש לך בדיסק תבניות כיול (תעשה חיפוש יש באתר עוד כמה תוכנות כיול) שלפי הם אתה יכול לכוון ניגודיות ובהירות
דבר שני יש לך בדריבר של (ATI (CCC אפשרות שנקראת Avivo Video שגם שם אתה יכול לשלוט בכל מיני מאפיינים
אני לדוגמא משתמש ב-Avivo Video >Presets ב-Theater למסך samsung R81B
תנסה גם
דבר שני יש לך בדריבר של (ATI (CCC אפשרות שנקראת Avivo Video שגם שם אתה יכול לשלוט בכל מיני מאפיינים
אני לדוגמא משתמש ב-Avivo Video >Presets ב-Theater למסך samsung R81B
תנסה גם
-
compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
MarioMan כתב:איזה פרמטרים המסך כן נותן לך לכייל כשאתה עובד במצב כזה ?...
Mode - standard\dynamic
כןbacklight
contrast כן
כןbrigtness
sharpness + colour + tint לא
detailed settings
black adjst לא
dynamic contrast כן
gamma כן
colour space לא
white balance כן
flesh tone לא
edge enhancement לא
Picture options:
colour tone כן
size כן
digital NR + DNIe +HDMI black level + blue only mode לא
igk- איך אני יודע מה נכון ומה לא נכון בהגדרות כיול? אם מה שבחרתי זה הצבע הנכון או לא.
כיילת רק דרך הדרייבר?
קשה להגיד מה נכון ומה לא
igk- איך אני יודע מה נכון ומה לא נכון בהגדרות כיול? אם מה שבחרתי זה הצבע הנכון או לא.
כיילת רק דרך הדרייבר?...
אחד אוהב צבעים "חיים" והשני מחפש את הצבע שהכי קרוב למקור
אבל תנסה להריץ את הדיסק כיול שיש לך ותנסה את התבנית שיש שם
ובקשר לצבע (COLOUR) בהגדרות של הטלויזיה תנסה לעלות עד הסוף (עדיף עם תמונה של פנים על המסך) ולאט תוריד עד שהצבע השתנה מפנים אדומות לפנים נורמליות (אלה עם הוא אנגלי ששתה
והנה קישור שיסביר עוד
http://www.hometheater.co.il/vt13645