בשבוע שעבר פירסמתי הודעה, איזה מגבר לקנות..
פה http://www.hometheater.co.il/vt66633
האמת שלא עשיתי סקר ולא בדקתי כלום, נכנסתי למחסני חשמל, המוכר שם הציע לי מגבר, שילמתי ויצאתי...
מה שלחקתי היה הרמן קרדון AVR 245 , הבנתי שהדגם לא הכי חדש, אבל הוא מעולה, ואני מקווה שעבורי כשומע ממוצע ומאה, שלא יכול לשמוע מוזיקה בולויום בעיקר בגלל השכנים עשיתי עסקה טובה..לפחות מוזיקלית ומקצועית.
מה עושים מכאן?. איך מחברים? לאן מחברים? איזה חיבורים הכי טובים?
יש לי LCD, ממיר של יס, ו DVD .....
תודה לכל מי שיסייע לי !!
אז קניתי מגבר...מה עכשיו ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
בעקרון אתה אמור לחבר את כל המקורות שלך לרסיבר ומיציאת הוידאו ברסיבר לחבר למסך ובזה נגמר הסיפור.dedy88 כתב:בשבוע שעבר פירסמתי הודעה, איזה מגבר לקנות..
פה http://www.hometheater.co.il/vt66633
האמת שלא עשיתי סקר ולא בדקתי כלום, נכנסתי למחסני חשמל, המוכר שם הציע לי מגבר, שילמתי ויצאתי...
מה שלחקתי היה הרמן קרדון AVR 245 , הבנתי שהדגם לא הכי חדש, אבל הוא מעולה, ואני מקווה שעבורי כשומע ממוצע ומאה, שלא יכול לשמוע מוזיקה בולויום בעיקר בגלל השכנים עשיתי עסקה טובה..לפחות מוזיקלית ומקצועית.
מה עושים מכאן?. איך מחברים? לאן מחברים? איזה חיבורים הכי טובים?
יש לי LCD, ממיר של יס, ו DVD .....
תודה לכל מי שיסייע לי !!...
1.DVD חבר כבל קומפוננט מה- DVD לכניסת הקומפוננט ברסיבר . בנוסף חבר כבל אודיו (אופטי או קואקסיאלי לא משנה) לכניסת האודיו ברסיבר.
2.ממיר של יס. - קנה כבל סקארט ל- S.VIDEO וחבר אותו מיציאת הסקארט בממיר לכניסת הוידאו ( מסוג S.VIDEO ברסיבר +שני חיבורי אודיו ).
3.LCD - חבר בכבל HDMI בין יציאת ה- HDMI ברסיבר לכניסת ה- HDMI ב- LCD.
4.רמקולים- חבר את חמשת הרמקולים לרסיבר לכניסות המתאימות(על כל כניסה מצויין עבור איזה רמקול היא מיועדת (למשל FR אומר קידמי ימני). את הסאב , במידה ויש לך, חבר לרסיבר בכסל קואקסיאלי מיציאת הסאב ברסיבר SUB PRE OUT לכניסת הסאב.
זה בגדול(וגם בקטן)
הנה מה שעשיתי...
DVD - רשמתי את ההערות שלך, אעשה זאת כשאגיע הביתה..
מה שעשיתי (ולא ראיתי או שמעתי כלום) היה לחבר את ה HDMI של הדיוידי לרסיבר..כאמור לא קרה כלום.
ממיר - חיברתי אותו בחיבור אופטי כפי שאמר לי המוכר ואני שומע ברמקולים מצויין.
הממיר מחובר לטלויזיה בכבל 21 פינים, האם לחבר אותו דרך המגבר יתרום משהו? או אולי יש חיבור אחר טוב יותר?
ובעצם החיבורים שכתבת לי הם החיבורים שיתנו לי את התוצאה הכי טובה???
הרמקולים - בינתיים יש לי רק 2....
)
בכל מקרה מודה לך מקרב לב, וגמר חתימה טובה לך.
מה שעשיתי (ולא ראיתי או שמעתי כלום) היה לחבר את ה HDMI של הדיוידי לרסיבר..כאמור לא קרה כלום.
ממיר - חיברתי אותו בחיבור אופטי כפי שאמר לי המוכר ואני שומע ברמקולים מצויין.
הממיר מחובר לטלויזיה בכבל 21 פינים, האם לחבר אותו דרך המגבר יתרום משהו? או אולי יש חיבור אחר טוב יותר?
ובעצם החיבורים שכתבת לי הם החיבורים שיתנו לי את התוצאה הכי טובה???
הרמקולים - בינתיים יש לי רק 2....
בכל מקרה מודה לך מקרב לב, וגמר חתימה טובה לך.