מבקש לרכוש ערכה לניקוי תקליטים
הי חברים אני מנסה למצוא חנות לא יקרה שמוכרת ספריי נקוי לתקליטים עם מברשת או מטלית,ושעושה משלוחים צפונה אך משהוא לא הכי יקר ,אם יש למשהוא רעיון ,לפני שהמחט תלך לי מהלכלוך המצטבר

- MASTERMIX
- חבר ותיק

- תגובות: 2297
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 13 פעמים
ADICT
למה דווקא החלטת לקנות ספריי ?
למה שלא תקנה מברשת ניקוי איכותית שמנקה טוב את מה שמתאסף לך על התקליטים שלך ?
אני חושב שזה יותר מועיל רק כהמלצה.
אני חושב שזה יותר מועיל רק כהמלצה.
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .
http://mastermix-production.blogspot.com/
המשך גלישה נעימה ..
המשך גלישה נעימה ..
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
MASTERMIX מה שלומךMASTERMIX כתב:ADICT
אני חושב שזה יותר מועיל רק כהמלצה....
- MASTERMIX
- חבר ותיק

אהלן ADICTADICT כתב:MASTERMIX מה שלומךMASTERMIX כתב:ADICT
אני חושב שזה יותר מועיל רק כהמלצה....מה עם הרמקולים של פיוניר?(אני מקווה שהם נשמעים כמו שהם שוקלים
)פעם הבאה תגיד לדן שיתחיל לעבוד עם סטאליטים
לגבי שאלתך אני חושב שמברשת בלבד לא תוכל להתמודד בהצלחה יתרה עם לכלוכים למיניהם שמצטברים לנו בחריצים כמאמר המאמר הניתן לי אפילו בקישור לעיל,לכן אעדיף לעניות דעתי לרכוש עם תרסיס כל שהוא.אצור קשר עם החנויות המוזכרים לעיל וארכוש אחת
תודה לכולכם על ההיענות
...
חג שמח אחי
תודה רבה על הפירגון אכן נשמעים מעולה
וגם כבדים לא מעט כמעט שלא הצלחתי להעלות אותם לאולפן והיה צורך במנוף להרמת משאות כבדים , האומנם הם לא אולפניים אבל מצלצלים דיי סבבה .
בכל אופן הם הועברו "לאולפן" של אחי יש לו חדר קטן בבית של ההורים שבו הוא מקשיב למוסיקה קלאסית ומחובר אליהם עם מגבר ופטיפון שמסרתי לו מחברת TECHNICS SL-1200MK2 הוא מקשיב להם בהנאה ולעניות דעתי הוא משתובב לו ומשחק עם עקומת הקרוס בין המיד לגבוהים...
כידוע אצלי קצת קשה להתרגל אליהם במיוחד שאתה מאזין לטנואי ריבאל , מוניטור מקצועי לאוהבי הסאונד השקוף.
אפרפורו תרסיס מאחל לך שתמצא את מבוקשך , ואל תשכח לעדכן.
חג שמח
נערך לאחרונה על ידי MASTERMIX ב 10/10/2008 22:50, נערך 2 פעמים בסך הכל.
המשך גלישה נעימה ..
המשך גלישה נעימה ..
קבל אח שלי פירגון מלא על האולפן המכובד שלך
ציוד יקר לאדם נהדר :מלך: הרבה אנאלוג רץ שם
נישה יקרה שתמיד בכיוון שדרוג נוסף... 
- MASTERMIX
- חבר ותיק

ADICT כתב:קבל אח שלי פירגון מלא על האולפן המכובד שלךציוד יקר לאדם נהדר :מלך: הרבה אנאלוג רץ שם
נישה יקרה שתמיד בכיוון שדרוג נוסף...
...
תודה רבה אנשים יקרים על הפירגון שלכם חנן ADICT
חנן כמו תמיד כדרכי ממתין לישועה נסתרות הם דרכי האל....
אכן אנלוג זה אצלי בדם אני ידוע כאיש שרוף בתחום האנלוגי כך שכל רגע בחיי צבוע אנלוגית חזק ביותר , או פחות הכל תלוי בעיניי המתבונן.
אגב אני מברך על כל ציוד אנלוגי שקיים וטוב שנולדנו וגדלנו לתחום האנלוגי ההולך ונעלם , אם נשמר אותו קרוב ללבנו נוכל לזכות בעוד כמה צלילים שנולדו איי שם...אך עכשיו הם עוד בהשג ידיינו ממש ובדיוק וכמעט כמו שבאותם שנים יפות וזכורות לתמימות , אהבנו , נואהב , ונשאר נאמנים ממש כמו בתקופת קול השלום של אייבי נתן, אני ממש עוד חיי שם גם בסיגנון המוסיקה שאני אוהב שנות ה-80 היפות והתמימות...
חברים אני יכול להוסיף עוד שתיי מילים חג סוכות שמח ואנלוגי לכולם , ושוב תודה על הפירגון אוהב אתכם וכמובן שאתם מוזמנים לממלכה שלי..
המשך גלישה נעימה ..
המשך גלישה נעימה ..
- MASTERMIX
- חבר ותיק

roypeles
תודה רבה אני עושה הכל בכדי לצבוע את הפורום בכמה שיותר אנלוגי לכבוד החג אני מקווה שאתה משער לעצמך שזה בטח לא לצורכי פירסום חלילה כיוון שאני בכלל עוסק ביום יום שלי בעבודה אחרת לגמרי למרות ש......ואף על פי שזהו מקצועי הרשום רשמי מטעם משרד העבודה, כטכנאי לוחות בקרת קול הכולל נסיון וכיוצא בזאת......
פשוט חשבתי שאם משהו צריך עזרה או סתם רוצה להתרשם ולהציץ לתוך עולמו של טכנאי לוחות בקרת קול או אולי סתם לשאול שאלות מוזמן לפתוח שרשור ולהתרשם מאייך שנראה באמת אולפן אנלוגי לא גדול במיוחד אך מפיק המון תועלת לתחום הקלטות האנלוג , וגם
יוכל להתרשם כנראה רק בפורום הזה מציוד אולפני, אגב (כיוון שאין קטגוריה לנושאי אולפנים) החלטתי להוסיף את זה לחתימה שלי וגם למקצועיות של הפורום כי גם אני מייצג את מה שרשום בפורום ובכך גם כמי שמתעניין באנלוג יוכל לצפות בציוד שייש בארץ ולאוו דווקא בחו"ל כמו בלינקים שייש ביוטיואב (אז כן חברים יש לנו במה להתגאות אנחנו הישראלים).
עוד משפט ברשותך אח יקר roypeles ואת זה אני יגיד בחיוך
כן יש גם בארץ אנשים מכורים לאנלוג אחד מהם זה כנראה אני.
חג שמח אח יקר אוהב אותך ותודה על הפירגון אם יש שאלות לגבי הנושא אשמח לעזור או להדריך
תודה רבה אני עושה הכל בכדי לצבוע את הפורום בכמה שיותר אנלוגי לכבוד החג אני מקווה שאתה משער לעצמך שזה בטח לא לצורכי פירסום חלילה כיוון שאני בכלל עוסק ביום יום שלי בעבודה אחרת לגמרי למרות ש......ואף על פי שזהו מקצועי הרשום רשמי מטעם משרד העבודה, כטכנאי לוחות בקרת קול הכולל נסיון וכיוצא בזאת......
פשוט חשבתי שאם משהו צריך עזרה או סתם רוצה להתרשם ולהציץ לתוך עולמו של טכנאי לוחות בקרת קול או אולי סתם לשאול שאלות מוזמן לפתוח שרשור ולהתרשם מאייך שנראה באמת אולפן אנלוגי לא גדול במיוחד אך מפיק המון תועלת לתחום הקלטות האנלוג , וגם
יוכל להתרשם כנראה רק בפורום הזה מציוד אולפני, אגב (כיוון שאין קטגוריה לנושאי אולפנים) החלטתי להוסיף את זה לחתימה שלי וגם למקצועיות של הפורום כי גם אני מייצג את מה שרשום בפורום ובכך גם כמי שמתעניין באנלוג יוכל לצפות בציוד שייש בארץ ולאוו דווקא בחו"ל כמו בלינקים שייש ביוטיואב (אז כן חברים יש לנו במה להתגאות אנחנו הישראלים).
עוד משפט ברשותך אח יקר roypeles ואת זה אני יגיד בחיוך
כן יש גם בארץ אנשים מכורים לאנלוג אחד מהם זה כנראה אני.
חג שמח אח יקר אוהב אותך ותודה על הפירגון אם יש שאלות לגבי הנושא אשמח לעזור או להדריך
נערך לאחרונה על ידי MASTERMIX ב 11/10/2008 0:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
המשך גלישה נעימה ..
המשך גלישה נעימה ..
לגבי הזמנת חומרי ניקוי באינטרנט ...
לפני כחצי שנה (אפשר למצא את השרשור שלי בנושא באתר)
ניסיתי לבצע הזמנה של חומרי ניקוי ללא הצלחה שכן החנויות שניסיתי להזמין מהם טענו שלפי התקנות אין באפשרותם לשלוח את המוצרים הנוזליים לארץ.
חבל כי באמת רציתי פעם להשוות האם יש הבדל משמעותי בין תמיסה מוכנה מראש ובין תמיסה קנויה.
לגבי התמיסה שאני משתמש היא מכילה מיים מזוקקים (ארבע פעמים)כ 90% אלכוהול איזופרופיל כ- 10%
לחלוטין אני לא משתמש בתמיסת לסרטי צילום (כפי שממולץ בכתבה המצרופת) לאחר שקראתי בלא מעט כתבות באינטרנט שלאורך זמן החומר מפרק את התקליט ופוגם בו !
צפיר
לפני כחצי שנה (אפשר למצא את השרשור שלי בנושא באתר)
ניסיתי לבצע הזמנה של חומרי ניקוי ללא הצלחה שכן החנויות שניסיתי להזמין מהם טענו שלפי התקנות אין באפשרותם לשלוח את המוצרים הנוזליים לארץ.
חבל כי באמת רציתי פעם להשוות האם יש הבדל משמעותי בין תמיסה מוכנה מראש ובין תמיסה קנויה.
לגבי התמיסה שאני משתמש היא מכילה מיים מזוקקים (ארבע פעמים)כ 90% אלכוהול איזופרופיל כ- 10%
לחלוטין אני לא משתמש בתמיסת לסרטי צילום (כפי שממולץ בכתבה המצרופת) לאחר שקראתי בלא מעט כתבות באינטרנט שלאורך זמן החומר מפרק את התקליט ופוגם בו !
צפיר
אם בא לך לחכות קצת, אני מתחיל השבוע לבנות מכונה לניקוי תקליטים, שהדגש הוא שהיא תהיה זולה (בכל זאת חייל) וקלה להכנה (בכל זאת עצלן עם שתי ידים שמאליות...). אם יצא משהו נחמד אני אעלה לאתר, למרות שיש כל מיני סכמות באינטרנט לדבר הזה. לא נראה מסובך במיוחד... 
בהצלחה,
גם לי יש חלום קטן להתקין לבד מכונה לניקוי תקליטים.
אם כבר העלת את הנושא...
מה דעתכם על המוצר של GEM DADY ששמים בתוך הכיור ומשפריצים על התקליט מיים בזרם חזק ?
האם אתה חושב שזה הדרך היעילה ביותר לנקות תקליט כפי שמוצהר בביקרות של 6MOONS או להפך השיטה היעלה ביתר להרוס תקליט ע"י השפרצת מיים לא מזוקקים / הרטבת המדבקה ...
גם לי יש חלום קטן להתקין לבד מכונה לניקוי תקליטים.
אם כבר העלת את הנושא...
מה דעתכם על המוצר של GEM DADY ששמים בתוך הכיור ומשפריצים על התקליט מיים בזרם חזק ?
האם אתה חושב שזה הדרך היעילה ביותר לנקות תקליט כפי שמוצהר בביקרות של 6MOONS או להפך השיטה היעלה ביתר להרוס תקליט ע"י השפרצת מיים לא מזוקקים / הרטבת המדבקה ...
תראה, הנסיון שלי ממש קטן בזה ואני לא עשיתי בדיקות שאני יכול להגיד לך בצורה חד משמעית אם זה טוב או לא טוב. עד היום כל שיטות הסבתא שניסיתי לא ממש עבדו. התקליט אומנם התנקה אבל עדין כשהייתי מעביר עליו 'סיבוב' המחט הייתה יוצאת מלוכלכת. לכן הגיע הרצון ליצור מכונה, מה גם שהעלות הנמוכה שלה נותנת לי את המוטיבציה לבנות אותה, על בסיס יעבוד - יעבוד, לא יעבוד - לא יעבוד