זה מדהים איך פעם אחרי פעם מיקרוסופט לא מעדכנים את ה-EPG כמו שצריך במעבר לשעון קיץ וממנו.
במחשב שלי השעון מראה את השעה הנכונה גם במערכת ההפעלה וגם ב-VMC, אבל לוח המשדרים מקדים בשעה את כל התכניות. בדוגמה למטה התכנית "שש עם" מופיעה כתכנית שמשודרת בשעה חמש.
משתמשי ה-VMC, שימו לב. ייתכן שתצטרכו להגדיר בימים הקרובים את התכניות בצורה ידנית...
אצלי כל המחשבים XP ו-VISTA עברו לשעון חורף אוטומטית, ללא שום בעיה וללא שום קומבינציות עם אזורי זמן אחרים.
הרצתי עדכון לוח משדרים (הורדה מהלויין) ב-6:30 בבוקר והכל בא על מקומו בשלום.
זה לא השעון ולא ה-time zone. זה EPG בשרת של מיקרוסופט. תמיד לוקח להם זמן לעדכן קובץ בשרת
לגבי השעון, VISTA וXP עם סינכרון השעון עברו דווקא יפה מאוד הפעם.
digest כתב:זה לא השעון ולא ה-time zone. זה EPG בשרת של מיקרוסופט. תמיד לוקח להם זמן לעדכן קובץ בשרת
לגבי השעון, VISTA וXP עם סינכרון השעון עברו דווקא יפה מאוד הפעם.
...
אחת התכונות היפות של mythtv בהקשר הזה היא היכולת להשוות בין ה-TZ של קובץ ה-XML ולבין ה-TZ של המערכת. וכך גם אם מיקרוסופט לא שינו את הקובץ בשרת, והוא נשאר על GMT+3 התוכנה יודעת לבצע את התיקון הנדרש באופן אוטומטי.
וזה הגיוני מאוד. קובץ XMLTV מגדיר שעות שידור מקומיות. ה-TZ ב-start/stop זה רק "הערה". כך המערכת יכולה להחליט האם להתיחס לTZ בXMLTV בכלל ולתקן שעות במידת הצורך. פשוט וקל!! ומה עשו במיקרוסופט? הם מגדירים שעות בUTC ועכשיו אין דרך להפוך את השעה למקומית בלי לדעת האם העורך חישב מצב הDST או לא... קצת מטומטם...
הטריק עם הגדרת אזור הזמן לאיסטנבול עובד מצויין ופותר את הבעיה (זמנית).
מה שמטריד אותי זה שכאשר יסדרו את הבעיה במיקרוסופט הבעיה תחזור שוב (עד שנשים לב ובטח עוד הקלטה תלך לפח).
אגב - אני פיספסתי מרוץ אופנועים בגלל הסיפור הזה, פעה ראשונה אחרי 7 שנים. עם הוידאו וההקלטה הידנית מעולם לא היו בעיות
היום לפנות בוקר MS הוציאו עדכון ללוח שמותאם לשעון החורף...הבעיה היחידה היא שהלוח החדש מתחיל רק מחר - ואני "דרסתי" איתו את הקודם אז להיום מופיע לי No Data....שיהיו בריאים ידידינו ממיקרוסופט
idobi כתב:היום לפנות בוקר MS הוציאו עדכון ללוח שמותאם לשעון החורף...הבעיה היחידה היא שהלוח החדש מתחיל רק מחר - ואני "דרסתי" איתו את הקודם אז להיום מופיע לי No Data....שיהיו בריאים ידידינו ממיקרוסופט
...
יותר מדהים שהם לא חשבו לעדכן את הלוח מראש...
פשוט מרתיח