MEDIA STREAMERS טכנולוגיה יחסית חדשה, השאלה אם זה באמת שווה?
-
t0mEsh
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
אז ככה, עוד לפני שנה יצא לי לבדוק באינטרנט על המכשירים האלה. באותה תקופה המחירים היו נורא גבוהים וגם הטכנולוגיה לא הייתה ממש מתקדמת, לכן זה גם לא ממש היה נפוץ (בארץ לפחות).
לאחרונה התחלתי להתעניין שוב בנושא על מנת אולי אפילו לרכוש מכשיר כזה סופסוף. תוך כדי החיפוש הגעתי לאתר ולפורום הזה, ופתאום ראיתי איך הכל התפתח. קיים מבחר נורא גדול ומרשים של מוצרים של חברות שונות. הבעיה שרוב האיזכורים פה בפרום למוצרים האלה הוא בצורת קישורים לאתר היצרן, ובקיצור המפרט. מה שבאמת מעניין אותי זה ביקורות וחוות דעת על אותם מוצרים - לדעת אם באמת היה שינוי בשנה האחרונה והטכנולוגיה סופסוף מספיק בשלה.
אני מחפש היום מכשיר לקנייה, אבל קיים מבחר כל כך גדול וכמעט אין ביקורות וציונים בנושא שיוכלו לעזור לי. ככה שאני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל.
מה שכן הצלחתי לקלוט מהביקורות שמצאתי, זה שלמרות הכל עדיין קיימות בעיות שונות, כשהבולטת ביניהן היא התקיעות והיקפאון של התמונה.
בקיצור, מה שאני מבקש זה המלצות למכשירים שונים (בכלל, לווא דווקא אלה שנמכרים בארץ) שבאמת עובדים כמו שצריך בלי תקלות, ובכלל את דעתכם בנושא הזה של media streamers - אם בכלל שווה להכנס לזה כיום (בשביל מישהו שלא ירצה לשבת ולהתעסק בהגדרות ובתיקון תקלות כל היום)
ד"א - הכוונה למכשירים שיעבדו בראש ובראשונה בתקשורת אלחוטית מול המחשב (לי כרגע יש 812.11b)
תודה רבה
לאחרונה התחלתי להתעניין שוב בנושא על מנת אולי אפילו לרכוש מכשיר כזה סופסוף. תוך כדי החיפוש הגעתי לאתר ולפורום הזה, ופתאום ראיתי איך הכל התפתח. קיים מבחר נורא גדול ומרשים של מוצרים של חברות שונות. הבעיה שרוב האיזכורים פה בפרום למוצרים האלה הוא בצורת קישורים לאתר היצרן, ובקיצור המפרט. מה שבאמת מעניין אותי זה ביקורות וחוות דעת על אותם מוצרים - לדעת אם באמת היה שינוי בשנה האחרונה והטכנולוגיה סופסוף מספיק בשלה.
אני מחפש היום מכשיר לקנייה, אבל קיים מבחר כל כך גדול וכמעט אין ביקורות וציונים בנושא שיוכלו לעזור לי. ככה שאני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל.
מה שכן הצלחתי לקלוט מהביקורות שמצאתי, זה שלמרות הכל עדיין קיימות בעיות שונות, כשהבולטת ביניהן היא התקיעות והיקפאון של התמונה.
בקיצור, מה שאני מבקש זה המלצות למכשירים שונים (בכלל, לווא דווקא אלה שנמכרים בארץ) שבאמת עובדים כמו שצריך בלי תקלות, ובכלל את דעתכם בנושא הזה של media streamers - אם בכלל שווה להכנס לזה כיום (בשביל מישהו שלא ירצה לשבת ולהתעסק בהגדרות ובתיקון תקלות כל היום)
ד"א - הכוונה למכשירים שיעבדו בראש ובראשונה בתקשורת אלחוטית מול המחשב (לי כרגע יש 812.11b)
תודה רבה
- AdiLev
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2278
אני בדקתי והמסקנה שלי שאתה מרויח פעמיים:
א. אין בעיית תחזוקה
ב. שקט לחלוטין
ג. חלקם בעים גם WIRELESS שמאפשר סילוק חייוט
כמובן המגבלה היא באילו פורמטים זה נתמך.
ושנית האם יש תמיכה בעברית וזה כולל כותרות לסרטים כותרות לשירים
אחד השימושים הנפוצים בעתיד הוא VOD ישירות מספק התוכן תוך כדי הגנה מפני שכפול (DRM)
אם מספק אותך DIVX וXDIV אזי יש מבחר רב מאוד (NOWCOM הוא בחירה טובה מבחינת תמיכה בעברית)
אם תה רוצה גם פורמטי מיקרוסופט אזי המבחר מצטצם מה (DIGIX וPLANET נבדקו על ידי - הבעיה שהשיווק של DIGIX או כפי שנקרא NOWCOM 600 ממתין לאישור של הפעלת VOD על ADSL של בזק לפני שNOWCOM יפיצו את המוצר בארץ)
אם אתה רוצה גם TS המבחר מצטמם עוד יותר ( DATA IO JVC - ראה מאמר של עופר)
בחול יש רשימה ארוכה יותר - ראה יותר בדביק של MEDIA STREAMER
א. אין בעיית תחזוקה
ב. שקט לחלוטין
ג. חלקם בעים גם WIRELESS שמאפשר סילוק חייוט
כמובן המגבלה היא באילו פורמטים זה נתמך.
ושנית האם יש תמיכה בעברית וזה כולל כותרות לסרטים כותרות לשירים
אחד השימושים הנפוצים בעתיד הוא VOD ישירות מספק התוכן תוך כדי הגנה מפני שכפול (DRM)
אם מספק אותך DIVX וXDIV אזי יש מבחר רב מאוד (NOWCOM הוא בחירה טובה מבחינת תמיכה בעברית)
אם תה רוצה גם פורמטי מיקרוסופט אזי המבחר מצטצם מה (DIGIX וPLANET נבדקו על ידי - הבעיה שהשיווק של DIGIX או כפי שנקרא NOWCOM 600 ממתין לאישור של הפעלת VOD על ADSL של בזק לפני שNOWCOM יפיצו את המוצר בארץ)
אם אתה רוצה גם TS המבחר מצטמם עוד יותר ( DATA IO JVC - ראה מאמר של עופר)
בחול יש רשימה ארוכה יותר - ראה יותר בדביק של MEDIA STREAMER
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
-
t0mEsh
-
- חבר שרק התחיל

אז ככה....
דבר ראשון תודה למגיבים.
אין יותר מדי דרישות, אני רק צריך מכשיר שיתחבר אלחוטית (ואלחוטית בלבד - 812.11b) לרשת בבית. את המכשיר אני מתכוון לחבר לטלוויזיה או לסטריאו (אלה הרעינות היחידים שהצלחתי לחשוב עליהם לפחות - פתוח להצעות).
*ת הכתבות של AdiLev לא קראתי, אני אנסה למצוא.
* AdiLev - מצטער על הבורות אבל השתמשת ביותר מדי קיצורים ומונחים באנגלית שאני לא מכיר. מה שאני כן יכול לענות לך ממה שהבנתי זה: נראה לי לא תהיה לי בעיה להסתפק במכשיר שיתמוך רק ב DIVX ו XVID (אבל תמיכה של 110%...בלי תקיעות), ובלי פורמטים של מייקרוסופט. אלא אם הפער וההבדל בין מכשירים כאלה לבין מכשירים שכן תומכים הוא לא ממש משמעותי מבחינת מחיר, ואפילו מבחינת ביצועים אותם מכשירים נחשבים למועדפים - במקרה כזה אני אלך על הסוג שתומך במייקרוסופט. TS אם אני מתכוון למה שאתה חושב אז אני לא צריך.
השימוש העיקרי יהיה תכלס הקרנת סרטי AVI שמקודדים כבר ל DIVX/XVID (אתם יודעים כבר....) או DVDRים שהורדו למשל - בשני המקרים רצוי לטעון כתוביות. שימוש השני יהיה בחיבור לסטריאו, שם אני ארצה לשמוע שירים (MP3) מהמחשב. זה הכל.
*בחינת מחיר אני לא ממש יודע את המחירים בשוק, אבל לא תיכננתי משהו מוגזם מדי. 1000שקל למחיר מקסימלי נשמע סביר?
הקטע שהשבוע אבא שלי בארהב, התכוונתי עוד לפני שהוא יוצא לתת לו דגם או שניים שיחפש. אבל הדבר היחידי שהצלחתי למצוא זה ה DSM320 D-Link, אחרי קצת חיפושים באינטרנט הבנתי עד כמה הוא גרוע. בשלב הזה אבא שלי כבר היה במטוס...אז אני נמצא היום במצב שאנחנו באמת מעוניינים לקנות מכשיר כזה, ויש אפילו סיכוי להשיג את זה בזול בארהב (וכן, נצטרך להתפשר על עברית).
אז השאלה היא איזה מכשירים בסופו של דבר אתם ממליצים (אם אפשר לצרף ביקורות בעברית או אנגלית) שיתאימו פחות או יותר בשבילנו ולא יצטרכו שום תחזוקה, תיקונים או סבלנות ומאמץ יותר מהרגיל (...). ואם בכלל משתלם מבחינת פער המחירים לקנות בארהב ולאבד את יתרון האחריות והעברית?
תודה רבה מראש
אין יותר מדי דרישות, אני רק צריך מכשיר שיתחבר אלחוטית (ואלחוטית בלבד - 812.11b) לרשת בבית. את המכשיר אני מתכוון לחבר לטלוויזיה או לסטריאו (אלה הרעינות היחידים שהצלחתי לחשוב עליהם לפחות - פתוח להצעות).
*ת הכתבות של AdiLev לא קראתי, אני אנסה למצוא.
* AdiLev - מצטער על הבורות אבל השתמשת ביותר מדי קיצורים ומונחים באנגלית שאני לא מכיר. מה שאני כן יכול לענות לך ממה שהבנתי זה: נראה לי לא תהיה לי בעיה להסתפק במכשיר שיתמוך רק ב DIVX ו XVID (אבל תמיכה של 110%...בלי תקיעות), ובלי פורמטים של מייקרוסופט. אלא אם הפער וההבדל בין מכשירים כאלה לבין מכשירים שכן תומכים הוא לא ממש משמעותי מבחינת מחיר, ואפילו מבחינת ביצועים אותם מכשירים נחשבים למועדפים - במקרה כזה אני אלך על הסוג שתומך במייקרוסופט. TS אם אני מתכוון למה שאתה חושב אז אני לא צריך.
השימוש העיקרי יהיה תכלס הקרנת סרטי AVI שמקודדים כבר ל DIVX/XVID (אתם יודעים כבר....) או DVDRים שהורדו למשל - בשני המקרים רצוי לטעון כתוביות. שימוש השני יהיה בחיבור לסטריאו, שם אני ארצה לשמוע שירים (MP3) מהמחשב. זה הכל.
*בחינת מחיר אני לא ממש יודע את המחירים בשוק, אבל לא תיכננתי משהו מוגזם מדי. 1000שקל למחיר מקסימלי נשמע סביר?
הקטע שהשבוע אבא שלי בארהב, התכוונתי עוד לפני שהוא יוצא לתת לו דגם או שניים שיחפש. אבל הדבר היחידי שהצלחתי למצוא זה ה DSM320 D-Link, אחרי קצת חיפושים באינטרנט הבנתי עד כמה הוא גרוע. בשלב הזה אבא שלי כבר היה במטוס...אז אני נמצא היום במצב שאנחנו באמת מעוניינים לקנות מכשיר כזה, ויש אפילו סיכוי להשיג את זה בזול בארהב (וכן, נצטרך להתפשר על עברית).
אז השאלה היא איזה מכשירים בסופו של דבר אתם ממליצים (אם אפשר לצרף ביקורות בעברית או אנגלית) שיתאימו פחות או יותר בשבילנו ולא יצטרכו שום תחזוקה, תיקונים או סבלנות ומאמץ יותר מהרגיל (...). ואם בכלל משתלם מבחינת פער המחירים לקנות בארהב ולאבד את יתרון האחריות והעברית?
תודה רבה מראש
-
t0mEsh
-
- חבר שרק התחיל

"בנה את מערכת ה-HTPC שלך"
עשיתי והגעתי לכתבה הזאת: "בנה את מערכת ה-HTPC שלך"MartinHSabag כתב:תעשה חיפוש על הכתבות של עדי.
זה בדיוק מה שאתה מחפש......
זאת הכתבה היחידה שמצאתי, ובאמת בסוף יש הסבר יפה על הנושא הזה. בקשר לדגמים ספציפיים אבל, יש שם בערך הסבר על אחדא ו שניים שבאמת מתאימים לי (מבוססים על תקשורת אלחוטית). פה ושם יש קישורים לפוסטים בפורום הזה או ללינקים חיצוניים.
אבל תכלס פירוט על דגמים ואיז ביקורת קצרה עליהם לא ראיתי, אני לא מתלונן או משהו - אבל אם לשם שלחתם אותי אז לא הצלחתי למצוא ממש מידע שיעזור לי (או שאני לא מסתכל במקום הנכון)
???
ד"א מכשיר שהצלחתי למצוא בעצמי:
http://www.nowcom.co.il/moreInfo.php?ac ... iptv/nc500
תנו דעתכם
תודה
- LiorC
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3610
-
t0mEsh
-
- חבר שרק התחיל

אה סבבה
אבל יש שם כל כך הרבה, כמו שאמרתי אני יודע שיש מבחר גדול
אני צריך המלצה מאנשים שיש להם כבר/שסתם מבינים בנושא על כמה דגמים ספציפיים, פחות או יותר לפי הדרישות שכתבתי.
בזמן הקרוב אבא שלי בארהב, חבל לא לנצל את זה אם אפשר. אז אם משתלם כמו ששאלתי, איזה דגמים לחפש שם??
ו- AdiLev עניתי למה ששאלת אותי, אשמח לתגובה....
תודה
אני צריך המלצה מאנשים שיש להם כבר/שסתם מבינים בנושא על כמה דגמים ספציפיים, פחות או יותר לפי הדרישות שכתבתי.
בזמן הקרוב אבא שלי בארהב, חבל לא לנצל את זה אם אפשר. אז אם משתלם כמו ששאלתי, איזה דגמים לחפש שם??
ו- AdiLev עניתי למה ששאלת אותי, אשמח לתגובה....
תודה
- AdiLev
-
- חבר ותיק

כללית לפי הSPEC שלך NOWCOM NC-500 הוא פתרון טוב כולל התמיכה בעברית לכותרות ושירים ומחירו לצרכן בארץ 1500 שח וניתן להשיגו גם במחיר זול מזה. בארץ הוסב הפונט לעברית טגם התוכנה בצד השרת לתמיכה בעברית. תדר הRF 11B שמספיק לDIVX XDIV .
http://www.directcom.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=13
לרמות רזולציות גבוהות יותר צריך 11G ושם PLANET מSUSTAINER CO IL
ניתן להשיג ללא תמיכה בעברית (אבל מומלץ חיבור דיגיטאלי מבחינת וידאו במקרה זה)
(על אך שבדקתי NOWCOM NC-600 הוא בנתיים לא ישווק ישירות אלא במסגרת הפעילות העסקית הצפויה של בזק הצפוי להתקנות בית חכם למי שמתעניין או אולי במסגרת YES או ספקי אינטרנט אחרים כל עוד תעזרו למחוקק להעביר VOD ל YES על קוי בזק... ראה מאמר בנידון)
חוץ מזה למה אתה לא מסתכל בדביק של NET PLAYER שם יש הLINKS ברישום הראשון הכולל הכתבה באתר זה ובYNET
בחול SNAZIO וBUFALLO TECHNOLOGY נחשבים יחסית טובים שלא נדבר על DATA IO של JVC.
(על אך שבדקתי NOWCOM NC-600 הוא בנתיים לא ישווק ישירות אלא במסגרת הפעילות העסקית הצפויה של בזק הצפוי להתקנות בית חכם למי שמתעניין או אולי במסגרת YES או ספקי אינטרנט אחרים כל עוד תעזרו למחוקק להעביר VOD ל YES על קוי בזק... ראה מאמר בנידון)
חוץ מזה למה אתה לא מסתכל בדביק של NET PLAYER שם יש הLINKS ברישום הראשון הכולל הכתבה באתר זה ובYNET
בחול SNAZIO וBUFALLO TECHNOLOGY נחשבים יחסית טובים שלא נדבר על DATA IO של JVC.
- droren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
עדי ,
אני מבין לפי מה שאתה רושם שיש צורך להתקין תוכנה על השרת בשביל זה נכון?
האם SAGETV נתמכת בצד הקליינט ע"י MEDIA STREAMERS?
אני מבין לפי מה שאתה רושם שיש צורך להתקין תוכנה על השרת בשביל זה נכון?
האם SAGETV נתמכת בצד הקליינט ע"י MEDIA STREAMERS?
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- AdiLev
-
- חבר ותיק

לגבי תמיכה ישירה בהזרמת וידאו עצירה והמשך פשוט MVP מתאים. אם הוידאו כבר הוקלט במלואו אזי אין בעיה. את זה אפילו ניסיתי.
במקרה של LIVE STREAM הבעיה פחות ברורה. עם השרת SAGETV מזרים UPNP זה עובד אבל לא ברור לי שSAGETV
אכן תומכת בUPNP רוב המכשירים תומכים בפרוטוקול זה. NOWCOM למשל תומכת לא כמכשיר OUTPUT אלא כמקור לוידאו כBRIDGE כתחליף למקור קובץ.
אבל יש גם פתרון אחר - השאלה האם הוא עובד עם הקופסא הזו או אחרת לא ברורה אבל בלי קשר הוא מעניין :
http://www.orb.com/ - פיתרון זה עובד עם SAGETV אבל לא ברור מה הלקוח בצד הCLIENT ....תקרא. הקופסאות החדשות יודאות לקרוא הזרמה של מיקרוסופט ישירות מהרשת. הישנות לא.
במקרה של LIVE STREAM הבעיה פחות ברורה. עם השרת SAGETV מזרים UPNP זה עובד אבל לא ברור לי שSAGETV
אכן תומכת בUPNP רוב המכשירים תומכים בפרוטוקול זה. NOWCOM למשל תומכת לא כמכשיר OUTPUT אלא כמקור לוידאו כBRIDGE כתחליף למקור קובץ.
אבל יש גם פתרון אחר - השאלה האם הוא עובד עם הקופסא הזו או אחרת לא ברורה אבל בלי קשר הוא מעניין :
http://www.orb.com/ - פיתרון זה עובד עם SAGETV אבל לא ברור מה הלקוח בצד הCLIENT ....תקרא. הקופסאות החדשות יודאות לקרוא הזרמה של מיקרוסופט ישירות מהרשת. הישנות לא.
- droren
-
- חבר מביא חבר

AdiLev ,
אני אמקד את השאלה שלי יותר :
ORB - פתרון מעולה מדליק אבל עובד עם BROWSER
אני מחפש פתרון לחדר השני שבו אני רוצה להריץ SAGECLIENT
השאלה האם אני יכול לחסוך קניית מחשב מערכת הפעלה ורישיון קליינט ולרכוש מכשיר אשר ידע לדבר עם SAGE SERVER
אני לא צריך פונקציונליות של מחשב בחדר השינה.... אני מניח שתשובתך תהיה , כן אם ה SERVER מזרים UPNP
אני הולך לבדוק את זה , השאלה אם יש דברים אחרים
אני אמקד את השאלה שלי יותר :
ORB - פתרון מעולה מדליק אבל עובד עם BROWSER
אני מחפש פתרון לחדר השני שבו אני רוצה להריץ SAGECLIENT
השאלה האם אני יכול לחסוך קניית מחשב מערכת הפעלה ורישיון קליינט ולרכוש מכשיר אשר ידע לדבר עם SAGE SERVER
אני לא צריך פונקציונליות של מחשב בחדר השינה.... אני מניח שתשובתך תהיה , כן אם ה SERVER מזרים UPNP
אני הולך לבדוק את זה , השאלה אם יש דברים אחרים
-
t0mEsh
-
- חבר שרק התחיל

AdiLev כתב:כללית לפי הSPEC שלך NOWCOM NC-500 הוא פתרון טוב כולל התמיכה בעברית לכותרות ושירים ומחירו לצרכן בארץ 1500 שח וניתן להשיגו גם במחיר זול מזה. בארץ הוסב הפונט לעברית טגם התוכנה בצד השרת לתמיכה בעברית. תדר הRF 11B שמספיק לDIVX XDIV .
בחול SNAZIO וBUFALLO TECHNOLOGY נחשבים יחסית טובים שלא נדבר על DATA IO של JVC....
ה NC-500 ממה שקראתי באמת עונה לדרישות שלי, אבל יש לי כמה נושאים שאני צריך שיבהירו לי לגביו:
1. ממה שהבנתי עד עכשיו יש צורך לקנות ולחבר למכשיר כרטיס רשת PCMIA (נראה לי שטעיתי באיות...) על מנת שיוכל להתחבר לרשת. זה נכון??
2. בכל מקרה, ברור לי שהמכשיר יתמוך בסופו של דבר בהתקן ה 11B, השאלה האם יתמוך גם ב 11G. לפי הקישור שנתת לאתר שמוכר את המכשיר רשום "מתאים לעבודה בתקן 802.11b או 802.11g". אז זה די הטעה אותי....
3. בכל מקרה, אני באמת מעדיף לקנות את המכשיר בזול יותר בארהב. אתה רשמת שבארץ העבירו אותו גיור ואפשרות לעברית. אז השאלה אם אפשרי אולי להוסיף את העברית למכשיר אנגלי למשל ע"י עידכון FIRMWARE (לי תספיק אפשרות לכתוביות בעברית ושמות שירים בעברית, אין צורך לתוכנה בצד של השרת בעברית למשל) או משהו דומה. ואם בכלל נמכר דגם זה או דומה לו בחול (כמו ה NC600).
עברתי כבר על כל הלינקים בדביק...יש המון דגמים שונים, בלי שום המלצה ספציפית. בשביל זה פירסמתי את השאלה בפורום כדי שאנשים יוכלו לענות לי מניסיון אישי ולקבל המלצות.
באתר של SUSTAINER לא קיים שום מכשיר של PLANET ובכלל של media stream
בסוף הזכרת גם 3 דגמים שנמכרים בחול.
זה בדיוק מה שאני מחפש, אבל אני מעוניין בדגם ספציפי והכי בהמלצה האישית שלך. לא מספיק לי לדעת שבחול זה נמכר יחסית סביר.
תודה רבה
- LiorC
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3610
אכן תצטרך לרכוש עבורו כרטיס PCMCIA (שמיועד במקור למחשבים ניידים).
המכשיר עובד עם כרטיסי 802.11b ולא יעבוד עם כרטיסי g (הגבלה בחומרה שלו).
חברת Nowcom הישראלית איננה מאפשרת התקנה של Firmware עברי למכשירים שנקנו בחו"ל: הם השקיעו ממון וזמן רב בפיתוח הגירסא העברית ובגיור המכשיר לארץ.
ניתן להשיג את המכשיר גם ב-1200 ש"ח בארץ.
המכשיר עובד עם כרטיסי 802.11b ולא יעבוד עם כרטיסי g (הגבלה בחומרה שלו).
חברת Nowcom הישראלית איננה מאפשרת התקנה של Firmware עברי למכשירים שנקנו בחו"ל: הם השקיעו ממון וזמן רב בפיתוח הגירסא העברית ובגיור המכשיר לארץ.
ניתן להשיג את המכשיר גם ב-1200 ש"ח בארץ.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78944
- שם מלא: עפר לאור
droren,
שווה לחשוב על מכשיר בשם Dreambox אשר במקור אמור בכלל להיות מקלט לויינים אבל מכיוון שהוא LINUX בנו עבורו כל מני פתרונות מעניינים כולל קליינטים רבים ל-STREAMING...
אני לא מכיר את המכשירים (מדובר על סדרה של מכשירים, לא רק מכשיר אחד) לעומק - אבל מדובר כאן בתופעה.
שווה לחשוב על מכשיר בשם Dreambox אשר במקור אמור בכלל להיות מקלט לויינים אבל מכיוון שהוא LINUX בנו עבורו כל מני פתרונות מעניינים כולל קליינטים רבים ל-STREAMING...
אני לא מכיר את המכשירים (מדובר על סדרה של מכשירים, לא רק מכשיר אחד) לעומק - אבל מדובר כאן בתופעה.
- oshapir
-
- גורו

- תגובות: 4019
דרור,
אתה יכול להשתמש ב-MVP של HAUPAUGE - יש לSAGETV פלאגין שהופך אותו לקליינט מלא!
שלוש בעיות עקרונית :
אין תמיכה ב-DIVX בחומרה - ניתן לצפות רק בהקלטות של SAGETV ב-MPEG2.
איטיות בתפעול - לא נורא אבל בהחלט מעצבן אם התרגלת למחשב...
צריך רשיון CLIENT כדי להפעיל את ה-פלאגין...
היתרון המשמעותי - מחיר של כ-60$ בארה"ב.
כמו כן צריך לזכור כי צריך לצאת דגם משופר בזמן הקרוב עם תמיכה מובנית של SAGETV.
אורן.
אתה יכול להשתמש ב-MVP של HAUPAUGE - יש לSAGETV פלאגין שהופך אותו לקליינט מלא!
שלוש בעיות עקרונית :
אין תמיכה ב-DIVX בחומרה - ניתן לצפות רק בהקלטות של SAGETV ב-MPEG2.
איטיות בתפעול - לא נורא אבל בהחלט מעצבן אם התרגלת למחשב...
צריך רשיון CLIENT כדי להפעיל את ה-פלאגין...
היתרון המשמעותי - מחיר של כ-60$ בארה"ב.
כמו כן צריך לזכור כי צריך לצאת דגם משופר בזמן הקרוב עם תמיכה מובנית של SAGETV.
אורן.
- droren
-
- חבר מביא חבר

אורן ,
בדיוק כזאת תשובה חיפשתי
תודה
דרור.
בדיוק כזאת תשובה חיפשתי
תודה
דרור.
-
t0mEsh
-
- חבר שרק התחיל

גיליתי שה NC500 הוא בעצם גירסה עברית ל Neuston MC-500 שקיים בחול.
אז כאן אני שוב חוזר לשאלה המקורית שלי, האם כדאי לקנות את המכשיר האנגלי עכשיו בארהב (ולהתפשר על עברית) ודגמים אחרים בכלל....?
השאלה שתקבע היא המחיר. כמה שחיפשתי לא הצלחתי למצוא חנות מוכרת בארהב שמוכרת את המכשיר (אולי כי במקור הוא אוסטרלי...?), מה שכן מצאתי יוצא מחיר דומה לזה שבארץ.
אז אם מישהו יכול לכוון אותי למקום יותר ספציפי שמוכר את המכשירים האלה, או בכלל מכשירים אחרים בארהב ~שמומלצים~ מניסיון....
תודה
אז כאן אני שוב חוזר לשאלה המקורית שלי, האם כדאי לקנות את המכשיר האנגלי עכשיו בארהב (ולהתפשר על עברית) ודגמים אחרים בכלל....?
השאלה שתקבע היא המחיר. כמה שחיפשתי לא הצלחתי למצוא חנות מוכרת בארהב שמוכרת את המכשיר (אולי כי במקור הוא אוסטרלי...?), מה שכן מצאתי יוצא מחיר דומה לזה שבארץ.
אז אם מישהו יכול לכוון אותי למקום יותר ספציפי שמוכר את המכשירים האלה, או בכלל מכשירים אחרים בארהב ~שמומלצים~ מניסיון....
תודה
- AdiLev
-
- חבר ותיק

לדעתי כדאי בארץ לקנות NC-500 - אפילו נתתי לי LINK אל המחיר וגם מהחברה עצמה אתה יכול להשיג באותו סכום. (כשתגיע לשמות וכותרות שירים ללא עברית ותרגום ללא עברית תבין מדוע)
ודרורון לגבי התשובה השניה הליכה על MVP אומרת שלגבי DIVX MPEG4 מבוצע בחישוב תוכנה על המחשב המארח ומעמיס אותו
( למשל מחשב האיטי מ1.5 G לא יכול לדחוף אותו). לגבי הקלטות אין בעיה... כי זה MPEG2 שנתמך בפיענוח חומרה על MVP
ודרורון לגבי התשובה השניה הליכה על MVP אומרת שלגבי DIVX MPEG4 מבוצע בחישוב תוכנה על המחשב המארח ומעמיס אותו
( למשל מחשב האיטי מ1.5 G לא יכול לדחוף אותו). לגבי הקלטות אין בעיה... כי זה MPEG2 שנתמך בפיענוח חומרה על MVP
-
t0mEsh
-
- חבר שרק התחיל

וסתם בשביל ידע כללי שלי, כמה יכול לעלות לי מכשיר בארהב...אבל שוב, מכשיר טוב ומומלץ (בוא נגיד ביצועים דומים ל NC500) ולא סתם מכשיר. דבר אלי בדולרים....
ד"א
אז מה בסוף לגבי ה NC600, לא יצא עוד לחנויות (בחול)?
תודה רבה
ד"א
אז מה בסוף לגבי ה NC600, לא יצא עוד לחנויות (בחול)?
תודה רבה