מישהו יכול לעזור לי מעט בXBMC?הגדרתי פונט עברי והוא לא מצליח
לזהות לי תיקיות אני נכנס לכוננים שיש בהם מוזיקה וסרטים והוא מציג כאילו אין בהם כלום
נכנסתי להדרות של התוכנה שיניתי את הפונט לאריאל שינית את ה CHRCEST לHEBREW
אפילו ניסיתי לבחור בשפה HEBREW אבל הוא מציג ג'בריש על הכל..
אשמח לעזרתכם בתוכנה אני עכשיו מתחיל ללמוד אותה..
הורדתי כאן מהאתר את הסקריפטים שהביאו למידע מהאתר סרטים ומהאתר של העטיפות MUSIC -ISRAEL
תודה רבה לכולם על העזרה
נכנסתי להדרות של התוכנה שיניתי את הפונט לאריאל שינית את ה CHRCEST לHEBREW
אפילו ניסיתי לבחור בשפה HEBREW אבל הוא מציג ג'בריש על הכל..
אשמח לעזרתכם בתוכנה אני עכשיו מתחיל ללמוד אותה..
הורדתי כאן מהאתר את הסקריפטים שהביאו למידע מהאתר סרטים ומהאתר של העטיפות MUSIC -ISRAEL
תודה רבה לכולם על העזרה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
בחר פונט Arial ו-Charset שהוא Hebrew-Windows, גם בהגדרות הכתוביות וגם בהגדרות הסקין.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
ומה לגבי שהוא לא מזהה לי את כל הסרטים והמוזיקה שיש לי במחשב..
אני נכנס בעצם לכוננים שבהם נמצא כל התוכן של המוסיקה והסרטים והוא מציג כאילו הכוננים ריקים משום מה...
מה יכולה להיות הסיבה לכך..
שוב תודה ענקית על העזרה...!!
אני נכנס בעצם לכוננים שבהם נמצא כל התוכן של המוסיקה והסרטים והוא מציג כאילו הכוננים ריקים משום מה...
מה יכולה להיות הסיבה לכך..
שוב תודה ענקית על העזרה...!!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

זה מאוד מוזר, אני לא נתקלתי בזה. נסה אולי להגדיר תיקיות ולא דרייבים שלמים כמקורות (Sources).
אין לי אפשרות לראות שום תיקייה שקשורה לתוכן של מוזיקה או סרטים... ניסיתי הכל אפילו לקחת קובץ בודד של MP# ולשים על הדסקטופ רק בשביל לראות אם הוא יראה את אותו קובץ.. וגם את זה הוא לא הצליח..
אולי הגרסא שהורדתי דפוקה
תוכל לתת לי לינק לגרסא שאתה התקנת?
בנוסף יש לך מושג איך אני מחבר את התוכנה לראוטר כדי תהיה מחוברת לאינטרנט?
יש לי ראוטר של בזק SIMENS עם האייפי 10.0.0.138
תודה רבה
אולי הגרסא שהורדתי דפוקה
תוכל לתת לי לינק לגרסא שאתה התקנת?
בנוסף יש לך מושג איך אני מחבר את התוכנה לראוטר כדי תהיה מחוברת לאינטרנט?
יש לי ראוטר של בזק SIMENS עם האייפי 10.0.0.138
תודה רבה
עכשיו פתאום הוא זיהה את התיקייה של המוזיקה ...
אבל את האלבומים הוא מציג את השמות אבל לא מצליח להכנס לתוכם כדיי להציג את השירים עצמם
הוא מצליח לנגן רק את הטראקים שנמצאים בספריייה הראשית של המוזיקה הכוונה שירים שלא נמצאים בתיקייות
אני מתחיל להתייאש מהתוכנה המגניבה הזו.. אין איזה מדריך של ההגדרות של התוכנה?
אבל את האלבומים הוא מציג את השמות אבל לא מצליח להכנס לתוכם כדיי להציג את השירים עצמם
הוא מצליח לנגן רק את הטראקים שנמצאים בספריייה הראשית של המוזיקה הכוונה שירים שלא נמצאים בתיקייות
אני מתחיל להתייאש מהתוכנה המגניבה הזו.. אין איזה מדריך של ההגדרות של התוכנה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

נסה אולי לכבות את ה-Library Mode. במצב כזה עושים פשוט שיטוט רגיל עם השלט או המקלדת בתיקיות.
לגבי הראוטר אתה לא צריך להגדיר שום דבר מיוחד, רק במחשב עצמו אתה צריך להגדיר בהגדרות הרשת שהכל יהיה על Automatic.
לגבי הראוטר אתה לא צריך להגדיר שום דבר מיוחד, רק במחשב עצמו אתה צריך להגדיר בהגדרות הרשת שהכל יהיה על Automatic.
תוכל להגיד בדיוק איפה נמצאת האופציה של libray mode אני פשוט לא מוצא אותה ב settingpixies כתב:נסה אולי לכבות את ה-Library Mode. במצב כזה עושים פשוט שיטוט רגיל עם השלט או המקלדת בתיקיות.
לגבי הראוטר אתה לא צריך להגדיר שום דבר מיוחד, רק במחשב עצמו אתה צריך להגדיר בהגדרות הרשת שהכל יהיה על Automatic....
מה הכוונה שכתבת לי בהגדרות רשת ביתי שיהיה על אוטומט?
איך התוכנה תמצא את הדרך החוצה לאינטרנט?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

זה שונה מסקין לסקין, אבל בד"כ זה נמצא ממש בתפריטים של הוספת מקורות לצפייה.
התכוונתי שאם המחשב עצמו מחובר לאינטרנט אז גם ה-XBMC מחובר לאינטרנט, לא צריך להגדיר ל-XBMC כלום.
במחשב עצמו (באקספלורר) אתה מצליח לגלוש באינטרנט? אם לא, אז מי שיכול לעזור לך הכי טוב זה התמיכה הטכנית של ספק האינטרנט שלך.
התכוונתי שאם המחשב עצמו מחובר לאינטרנט אז גם ה-XBMC מחובר לאינטרנט, לא צריך להגדיר ל-XBMC כלום.
במחשב עצמו (באקספלורר) אתה מצליח לגלוש באינטרנט? אם לא, אז מי שיכול לעזור לך הכי טוב זה התמיכה הטכנית של ספק האינטרנט שלך.
תשמע נראה לי שאנחנו מתקרבים פלתרון..
מצאתי את הlibray mode אבל הוא מסומן באפור.. הכוונה אין לי אפשרות להפוך אותו לפעיל.. גם דבל קליק לא עוזר בקיצור אי אפשר לסמן את הנקודה בלבן..
כנראה שכאן באמת הבעייה
אני מנסה להכנס לתיקיות עם המקלדת אין לי שלט..
זו הגרסא שהתקנתי
XBMC_for_Windows-Atlantis-Beta_1.exe
מצאתי את הlibray mode אבל הוא מסומן באפור.. הכוונה אין לי אפשרות להפוך אותו לפעיל.. גם דבל קליק לא עוזר בקיצור אי אפשר לסמן את הנקודה בלבן..
כנראה שכאן באמת הבעייה
אני מנסה להכנס לתיקיות עם המקלדת אין לי שלט..
זו הגרסא שהתקנתי
XBMC_for_Windows-Atlantis-Beta_1.exe