חוויית הצפיה שלי מהיום
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
היום החלטנו ":ללכת לסרט"
הילדים תמיד רואים את הדברים שלהם ואני את שלי ואין יותר מדי הצלבה.
היום חנכנו רשמית את המסך לאחר כיול מלא - וצפינו ב- SPEED RACER בבלוריי.
החוייה היתה מדהימה. הסרט הוא פשוט כליל השלימות בתמונה (הסאונד בסדר, לא מפיל). השילוב הצבעוני בין האנשים לבין ה-CG הוא מטורף על המסך.
לא רק שרואים כל פרט ושביב (כולל תפירה לא טובה בכרית הראש של אחת הדמויות ברכב שלה), אלא שזה פשוט מדהים.
הבן שלי אמר שזה מדהים (להוציא ממנו מחמאה זה לא קל) - "יותר טוב משזה באמת בחיים"...
בקיצור, חוייה.
איך הסרט? עלילה שטוחה וחסרת עומק, משחק סתמי והמון ברבורים שהילדים לא מתעניינים ועוררו בי פיהוקים, אבל החוייה משמעותית.
ולמי שלא מבחין בהבדלים בין 720P ל-1080P? ממרחק 3.5 מ' על מסך 50" רואים אותו כמו הבדל יום ולילה. יותר מזה, מבחינים בהבדל בין 1080P טוב ל-1080P מכווץ פחות טוב...
הכל זה HD והכל מעולה, אבל בלוריי טוב על מסך טוב זה כמו סטייק טוב לעומת מקדונלדס.
הילדים תמיד רואים את הדברים שלהם ואני את שלי ואין יותר מדי הצלבה.
היום חנכנו רשמית את המסך לאחר כיול מלא - וצפינו ב- SPEED RACER בבלוריי.
החוייה היתה מדהימה. הסרט הוא פשוט כליל השלימות בתמונה (הסאונד בסדר, לא מפיל). השילוב הצבעוני בין האנשים לבין ה-CG הוא מטורף על המסך.
לא רק שרואים כל פרט ושביב (כולל תפירה לא טובה בכרית הראש של אחת הדמויות ברכב שלה), אלא שזה פשוט מדהים.
הבן שלי אמר שזה מדהים (להוציא ממנו מחמאה זה לא קל) - "יותר טוב משזה באמת בחיים"...
בקיצור, חוייה.
איך הסרט? עלילה שטוחה וחסרת עומק, משחק סתמי והמון ברבורים שהילדים לא מתעניינים ועוררו בי פיהוקים, אבל החוייה משמעותית.
ולמי שלא מבחין בהבדלים בין 720P ל-1080P? ממרחק 3.5 מ' על מסך 50" רואים אותו כמו הבדל יום ולילה. יותר מזה, מבחינים בהבדל בין 1080P טוב ל-1080P מכווץ פחות טוב...
הכל זה HD והכל מעולה, אבל בלוריי טוב על מסך טוב זה כמו סטייק טוב לעומת מקדונלדס.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- barvfr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 725
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
עופר, לא צריך להתרגש, הסרט הוא רק האמצעי להנות מהציוד/מסך ומהמשפחהoferlaor כתב:היום החלטנו ":ללכת לסרט"
איך הסרט? עלילה שטוחה וחסרת עומק, משחק סתמי והמון ברבורים שהילדים לא מתעניינים ועוררו בי פיהוקים, אבל החוייה משמעותית....
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
[
הכל זה HD והכל מעולה, אבל בלוריי טוב על מסך טוב זה כמו סטייק טוב לעומת מקדונלדס.[/quote]
וב1080I יש הבדל?
הכל זה HD והכל מעולה, אבל בלוריי טוב על מסך טוב זה כמו סטייק טוב לעומת מקדונלדס.[/quote]
וב1080I יש הבדל?
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
barvfr כתב:עופר, לא צריך להתרגש, הסרט הוא רק האמצעי להנות מהציוד/מסך ומהמשפחהoferlaor כתב:היום החלטנו ":ללכת לסרט"
איך הסרט? עלילה שטוחה וחסרת עומק, משחק סתמי והמון ברבורים שהילדים לא מתעניינים ועוררו בי פיהוקים, אבל החוייה משמעותית....
...
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
סליחה שהעלבתיMartinHSabag כתב:אף פעם לא היו לו מסך 37" ובטח שלא LCD.....(מלבד לבדיקה...).danlior כתב:עופר, כבראה פיספסתי את ה"התחדשתי" שלך, פעם אחרונה ששאלתי היה לך 37" LCD. האם אני יכול להבין שיש לך את הקורו דור 2 החדשה?...
כן, יש לו את ה-5090H של פיונייר....
עופר, תתחדש
ובקרוב אצלי (רק איחולים בשלב הזה)
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
אני עם 42" כבר כ-8 שנים (זה המסך 50" הראשון שלי).
זורו44,
המסך הוא 1080P, התוכן נע בין 720P, 1080i ו-1080P. עקרונית 1080i ו-1080P כוללים את אותו תוכן מכיוון שאין 1080P אמיתי (המקור הוא תמיד 1080P24, רק שפעם זה מוגש כ-1080P ופעם כ-1080i).
בפועל, יש הבדל מכיוון שכאשר מדובר ב-1080i (למשל שידור סדרה) לרוב מפעילים פילטר טשטוש ורטיקלי קל מאוד על מנת להפחית COMBING/FEATHERING. כיום עושים את זה פחות מבעבר, ואני כבר לא מרגיש בזה כמו שהרגשתי עם תכנים מלפני שנתיים למשל.
הפרמטר שקובע יותר מהכל כיום הוא דווקא קצב הנתונים. ככל שהקצב והמקור איכותיים יותר כך התמונה חדה ומדוייקת יותר.
הבעיה וגם הקסם של הסרט של האחים ורשובסקי הוא הקומיקסיות שלו (בכוונה הוא נוצר כך, בגלל הנוסטלגיה שזה אמור לעורר אצל חובבי SPEED RACER המקורי). זה עובד יפה על העיניים כאן.
זורו44,
המסך הוא 1080P, התוכן נע בין 720P, 1080i ו-1080P. עקרונית 1080i ו-1080P כוללים את אותו תוכן מכיוון שאין 1080P אמיתי (המקור הוא תמיד 1080P24, רק שפעם זה מוגש כ-1080P ופעם כ-1080i).
בפועל, יש הבדל מכיוון שכאשר מדובר ב-1080i (למשל שידור סדרה) לרוב מפעילים פילטר טשטוש ורטיקלי קל מאוד על מנת להפחית COMBING/FEATHERING. כיום עושים את זה פחות מבעבר, ואני כבר לא מרגיש בזה כמו שהרגשתי עם תכנים מלפני שנתיים למשל.
הפרמטר שקובע יותר מהכל כיום הוא דווקא קצב הנתונים. ככל שהקצב והמקור איכותיים יותר כך התמונה חדה ומדוייקת יותר.
הבעיה וגם הקסם של הסרט של האחים ורשובסקי הוא הקומיקסיות שלו (בכוונה הוא נוצר כך, בגלל הנוסטלגיה שזה אמור לעורר אצל חובבי SPEED RACER המקורי). זה עובד יפה על העיניים כאן.