צפייה ב"האח הגדול" דרך LCD עם חיבור ללפטופ-בעייה!
גם אני מכור לתוכנית "האח הגדול"
חיברתי את הלפטופ באמצעות כבל VGA ל-LCD.
ברצוני לצפות בשידור החי של "האח הגדול" במסך ה-LCD,אבל נתקלתי
בתופעה מעצבנת למדי
חלון הוידאו של האתר מופיע בצבע שחור על גבי מסך ה-LCD! (בלפטופ הכל תקין)
יש לציין שהבעייה היא רק בחלון הספציפי,שאר התצוגה תקינה.
האם יכול להיות ש "קשת" ביצעה חסימה כדי שלא יהיה ניתן להגדיל את התמונה מהאתר שלהם למסכי טלויזיה ייעודיים?
(באתרים אחרים שבהם יש קטעי וידאו כמו יוטיוב וכד'-אין את הבעייה הזו)
האם מישהו שמחובר עם מחשב ללמסך הטלויזייה יכול לבצע בדיקה ולהעלות את השידור הזה לצורך בדיקה?
אם זו אכן חסימה-מה ניתן לעשות כדי לנסות לעקוף אותה? ומה שמעניין-איך הם מבצעים אותה?(בסה"כ אני מעביר את התמונה מהלפטופ למסך באמצעות כבל)
תודה מראש לתשובות
חיברתי את הלפטופ באמצעות כבל VGA ל-LCD.
ברצוני לצפות בשידור החי של "האח הגדול" במסך ה-LCD,אבל נתקלתי
בתופעה מעצבנת למדי
חלון הוידאו של האתר מופיע בצבע שחור על גבי מסך ה-LCD! (בלפטופ הכל תקין)
יש לציין שהבעייה היא רק בחלון הספציפי,שאר התצוגה תקינה.
האם יכול להיות ש "קשת" ביצעה חסימה כדי שלא יהיה ניתן להגדיל את התמונה מהאתר שלהם למסכי טלויזיה ייעודיים?
(באתרים אחרים שבהם יש קטעי וידאו כמו יוטיוב וכד'-אין את הבעייה הזו)
האם מישהו שמחובר עם מחשב ללמסך הטלויזייה יכול לבצע בדיקה ולהעלות את השידור הזה לצורך בדיקה?
אם זו אכן חסימה-מה ניתן לעשות כדי לנסות לעקוף אותה? ומה שמעניין-איך הם מבצעים אותה?(בסה"כ אני מעביר את התמונה מהלפטופ למסך באמצעות כבל)
תודה מראש לתשובות
amirn,
תודה על התשובה
במצב רגיל-המדיה פלייר עובד ומוצג תקין על מסך הטלויזיה.
ניסיתי את הקוד שנתת-אבל קיבלתי הודעה על גבי מסך הלפטופ:"access is blicked"ואילו במסך הטלויזיה...מסך שחור
האם זה אכן מאמת את ההשערה שקשת חסמו בכוונה את הגישה,כדי שימנע מאנשים לצפות במסך גדול בסידרה במקום להתחבר ל-HOT לצורך זה?
אני עדייי מקווה שמישהו ייתחבר ויאמת את ההשערה הזו שלי
האם יש פיתרון נוסף לעקיפת הבעייה?
תודה על התשובה
במצב רגיל-המדיה פלייר עובד ומוצג תקין על מסך הטלויזיה.
ניסיתי את הקוד שנתת-אבל קיבלתי הודעה על גבי מסך הלפטופ:"access is blicked"ואילו במסך הטלויזיה...מסך שחור
האם זה אכן מאמת את ההשערה שקשת חסמו בכוונה את הגישה,כדי שימנע מאנשים לצפות במסך גדול בסידרה במקום להתחבר ל-HOT לצורך זה?
אני עדייי מקווה שמישהו ייתחבר ויאמת את ההשערה הזו שלי
האם יש פיתרון נוסף לעקיפת הבעייה?