TVIX-6500
שלום לכולם
אני מנסה להפעיל את השיתוף במזרים המדיה עם מחשבים אחרים ברשת הביתית ואני מבין שכל מחשב שאני רוצה לשתף אני חייב להתקין עליו את תוכנת ה SHERING .
השאלה:
יש לי דיסק רשת שיושב על הרשת ומוגדר בכתובת IP קבועה והייתי רוצה לדעת אם אני יכול לראות אותו דרך המזרים מדיה ללא התקנת תוכנת השיתוף עליו ?
אבי
אני מנסה להפעיל את השיתוף במזרים המדיה עם מחשבים אחרים ברשת הביתית ואני מבין שכל מחשב שאני רוצה לשתף אני חייב להתקין עליו את תוכנת ה SHERING .
השאלה:
יש לי דיסק רשת שיושב על הרשת ומוגדר בכתובת IP קבועה והייתי רוצה לדעת אם אני יכול לראות אותו דרך המזרים מדיה ללא התקנת תוכנת השיתוף עליו ?
אבי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46353
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
כמובן שאתה יכול, וודא כי מופעל בכונן הרשת שיתוף NFS והכנס את הכתובת הנכונה למסך ה Setup ב 6500.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
יש כמה אפשרויות.
אם אתה רוצה nfs, אז תתקין netshare בכל מחשב. שנה במכשיר את שם הshare ל מס'1 אם אתה רוצה שכולם יהיו בשיתוף הראשון שלך.
אתה גם יכול להשתמש ב smb, שלא דורש התקנה כלשהי.
אתה יכול עד ארבע מקומות שונים ברשת, בין אם הם באותו מחשב או מחשבים אחרים.
אם אתה רוצה nfs, אז תתקין netshare בכל מחשב. שנה במכשיר את שם הshare ל מס'1 אם אתה רוצה שכולם יהיו בשיתוף הראשון שלך.
אתה גם יכול להשתמש ב smb, שלא דורש התקנה כלשהי.
אתה יכול עד ארבע מקומות שונים ברשת, בין אם הם באותו מחשב או מחשבים אחרים.
חיבורי רשת עם TVIX6500
עופר תודה נפתרו לי כל הבעיות ...
אחת הבעיות שלי היתה שלדיסק הרשת היה ניתן להכנס רק כאשר עבדתי ב SAMBA ורק כאשר הגדרתי את השדה של SHARE NAME את השם של המשתמש על בדיסק הרשת
רק אז יכולתי לגשת איליו .
בכל מקרה תודה ...הכל עובד כמו שצריך כרגע
אבי
אחת הבעיות שלי היתה שלדיסק הרשת היה ניתן להכנס רק כאשר עבדתי ב SAMBA ורק כאשר הגדרתי את השדה של SHARE NAME את השם של המשתמש על בדיסק הרשת
רק אז יכולתי לגשת איליו .
בכל מקרה תודה ...הכל עובד כמו שצריך כרגע
אבי