ניגון AVI עם כמה פסקולים
אני מנסה לנגן קובץ AVI ששולב בו חוץ מהפסקול המקורי גם commentary. לרוע המזל אני שומע את שניהם במקביל, ולא מצליח לכבות את ה-commentary - גם ב-windows media player וגם ב-MPC HC.
media player לפחות מציג שתי צלמיות של FFDshow audio בשורת המשימות, אבל לא מצאתי איך אומרים להן לשתוק... MPC HC גם את זה לא נותן, מן הסתם כי הוא מטפל בכל הפיענוח בעצמו.
יש רעיונות? תודה מראש!
media player לפחות מציג שתי צלמיות של FFDshow audio בשורת המשימות, אבל לא מצאתי איך אומרים להן לשתוק... MPC HC גם את זה לא נותן, מן הסתם כי הוא מטפל בכל הפיענוח בעצמו.
יש רעיונות? תודה מראש!
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
בשביל למנוע הופעה כפולה של ffdshow audio decoder צריך לגשת ל DirectShow control שנמצא בדיוק תחת ה Codecs ולבחור באפשרות ה Only one - check previous filter עבור Multiple ffdshow instances.
בנוגע ל commentary, זה לא חייב להיות פס קול שני. יכול להיות שיש לך רק פס קול אחד שבו הולבשו ה commentary ברקע.
בנוגע ל commentary, זה לא חייב להיות פס קול שני. יכול להיות שיש לך רק פס קול אחד שבו הולבשו ה commentary ברקע.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
תודה, אבל זה לא זה...Catskinner כתב:בשביל למנוע הופעה כפולה של ffdshow audio decoder צריך לגשת ל DirectShow control שנמצא בדיוק תחת ה Codecs ולבחור באפשרות ה Only one - check previous filter עבור Multiple ffdshow instances.
בנוגע ל commentary, זה לא חייב להיות פס קול שני. יכול להיות שיש לך רק פס קול אחד שבו הולבשו ה commentary ברקע....
כן מדובר בשני פסקולים נפרדים, כי VLC דווקא מצליח לתת רק את הפסקול הרלוונטי (אבל עושה צרות אחרות, לכן לא מתאים). כבר היה מסומן אצלי מראש "Only one - check previous filter". ובכל זאת media player פותח שתי צלמיות של audio decoder.
בגרף רואים שהיציאות של AVI splitter מחוברות כך שיציאה אחת היא וידאו שהולך ל-ffdshow video, ואז stream01 יוצא אל ffdshow audio decoder ו-stream 02 יוצא אל ffdshow audio decoder 0003 (אין לי מושג למה 3 ולא 2). כלומר רצים שני ffdshow audio (וכמו שכתבתי, באמת רואים בשורת המשימות שתי צלמיות כחולות שלו).
אז בעצם השאלה היא, כשאין HAALI בעסק, איך אפשר להגדיר באיזה מהפסקולים media player ו-MPC HC משתמשים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

יש עוד שתי אפשרויות של Only One. תנסה את כל הפילטרים או את כל הגרף
טוב, יש התקדמות מסוימת.
ניסיתי, וראיתי שכשמסמנים ב-ffdshow audio את "only one - check all filters in graph" באמת נפתחת רק צלמית אחת, ושומעים רק פסקול אחד - אבל זה דווקא ה-commentary ולא הפסקול הנורמלי... לא מצאתי שום מקום בתוך media player או ffdshow שבו אפשר לבחור איזה מהפסקולים יושמע.
ב-MPC HC גיליתי איך עושים את זה: מדליקים את audio switcher ואז ניתן לבחור בתפריט play את הפסקול המתאים, תחת audio.
אבל איך בוחרים פסקול ב-windows media player?
ניסיתי, וראיתי שכשמסמנים ב-ffdshow audio את "only one - check all filters in graph" באמת נפתחת רק צלמית אחת, ושומעים רק פסקול אחד - אבל זה דווקא ה-commentary ולא הפסקול הנורמלי... לא מצאתי שום מקום בתוך media player או ffdshow שבו אפשר לבחור איזה מהפסקולים יושמע.
ב-MPC HC גיליתי איך עושים את זה: מדליקים את audio switcher ואז ניתן לבחור בתפריט play את הפסקול המתאים, תחת audio.
אבל איך בוחרים פסקול ב-windows media player?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

למקום הזה בffdshow audio decoder קוראים stream switcher והוא צריך להיות ב enable