בעיות\טעוית לאחר התקנת פופקורן A-110
אז בשעה טובה הוא הגיע.
ה-A-110 מחובר כרגע למחשב שלי ע"י כבל רשת (דרך ראוטר), לפלאזמה הוא מתחבר ע"י כבל HDMI שממותג דרך המגבר. עקב בעיות תקציב לא התקנתי נכון לעכשיו HDD. הדבר הבא שבוצע הוא הגדרת שיתוף לספריות הרצויות והתקנת תוכנת השיתוף myHome. עד עכשיו הכל סבבה. עכשיו מתחילות הבעיות....
1. דבר ראשון והכי מרגיז -הפופקורן לא יודע להציג פונטים בעברית. כל התיקיות שלי מוגדרות במחשב בעברית, וזה די יבאס אותי להפוך הכל לאנגלית עכשיו. אני טועה במשהו, או שככה זה אמור לעבוד ?
2. כשאני נכנס לאחד הסרטים בתיקיית הסרטים שלי (דרך myHome) מוצגות לי 2 הספריות של VIDEO_TS ו AUDIO_TS. לחיצה על VIDEO_TS מציגה לי קבציי ה-VOB ולא מנגנת את הסרט. למה ? במה טעיתי ?
3. משום מה (או שככה זה אמור לעבוד) הפופקורן לא מצליח לפתוח קבצי MOV. וגם חלק מקבצי AVI לא נפתחים. הבטיחו לי שהפופקורן תומך בכל הפורמטים הפופולרים. יכול להיות ש-MOV ן AVI לא מספיק פופולרים ???
כל עזרה תתקבל בברכה....
תודה
ה-A-110 מחובר כרגע למחשב שלי ע"י כבל רשת (דרך ראוטר), לפלאזמה הוא מתחבר ע"י כבל HDMI שממותג דרך המגבר. עקב בעיות תקציב לא התקנתי נכון לעכשיו HDD. הדבר הבא שבוצע הוא הגדרת שיתוף לספריות הרצויות והתקנת תוכנת השיתוף myHome. עד עכשיו הכל סבבה. עכשיו מתחילות הבעיות....
1. דבר ראשון והכי מרגיז -הפופקורן לא יודע להציג פונטים בעברית. כל התיקיות שלי מוגדרות במחשב בעברית, וזה די יבאס אותי להפוך הכל לאנגלית עכשיו. אני טועה במשהו, או שככה זה אמור לעבוד ?
2. כשאני נכנס לאחד הסרטים בתיקיית הסרטים שלי (דרך myHome) מוצגות לי 2 הספריות של VIDEO_TS ו AUDIO_TS. לחיצה על VIDEO_TS מציגה לי קבציי ה-VOB ולא מנגנת את הסרט. למה ? במה טעיתי ?
3. משום מה (או שככה זה אמור לעבוד) הפופקורן לא מצליח לפתוח קבצי MOV. וגם חלק מקבצי AVI לא נפתחים. הבטיחו לי שהפופקורן תומך בכל הפורמטים הפופולרים. יכול להיות ש-MOV ן AVI לא מספיק פופולרים ???
כל עזרה תתקבל בברכה....
תודה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46354
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
1. נכון להיום לא קיימת תמיכה בהצגת שמות קבצים בעברית. בשאיפה הפיצ'ר הנ"ל יוצג בקרוב. הדבר גם הוזכר בביקורת ל A-110.
2. ניגון DVD-Video כהלכה צריך להעשות דרך שיתוף מסוג SMB או NFS, בצורה זו אתה תצטרך רק ללחוץ על שם התיקייה אשר נושאת את שם הכותר וה DVD-Video ינוגן עם תפריטים.
3. קיימים מספר סוגי קבצי mov & avi, כל אלו שיש ברשותי (ויש לי די הרבה) עובדים כהלכה. אם יש לך Sample של קובץ אשר לא מנוגן, תשתדל להעביר לי אותו דרך ה"פ ואני אמסור אותו לבדיקה על ידי Syabas.
2. ניגון DVD-Video כהלכה צריך להעשות דרך שיתוף מסוג SMB או NFS, בצורה זו אתה תצטרך רק ללחוץ על שם התיקייה אשר נושאת את שם הכותר וה DVD-Video ינוגן עם תפריטים.
3. קיימים מספר סוגי קבצי mov & avi, כל אלו שיש ברשותי (ויש לי די הרבה) עובדים כהלכה. אם יש לך Sample של קובץ אשר לא מנוגן, תשתדל להעביר לי אותו דרך ה"פ ואני אמסור אותו לבדיקה על ידי Syabas.
1. מה זה אומר "צריך להעשות דרך שיתוף מסוג SMB או NFS" ? האם זה מצריך הגדרות מיוחדות מלבד שיתוף הספריות של הסרטים הרלוונטים ?
2. נכון לרגע זה אני לא מצליח לפתוח אף DVD FILES, לא דרך myHome ולא דרך Network Browser (שניהם מוצגים בתפריט הראשי). מה אני מפספס ?
3. האם צריך להגדיר ב-myHome את ה-Mac Address תחת Prefernces \ System ?
ודבר אחרון, שוב שאלה של ביזון..... איך ניתן לצרף קובץ לה"פ ??
תודה...
2. נכון לרגע זה אני לא מצליח לפתוח אף DVD FILES, לא דרך myHome ולא דרך Network Browser (שניהם מוצגים בתפריט הראשי). מה אני מפספס ?
3. האם צריך להגדיר ב-myHome את ה-Mac Address תחת Prefernces \ System ?
ודבר אחרון, שוב שאלה של ביזון..... איך ניתן לצרף קובץ לה"פ ??
תודה...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

1. לא, מספיק שקיים אצלך שיתוף כמו זה שהוזכר ותוכל לנגן את קבצי ה DVD.
2. ייתכן והקבצים שברשותך לא סטנדרטיים או שמכילים הגנת CSS? אל תנסה לפתוח קבצי DVD דרך myiHome.
3. אין צורך, אלא אם כן שרת התוכן שלך ממוקם במקום ציבורי ואתה מתכוון להתיר את השיתוף רק למחשבים מסויימים.
4. תכין Sample של הקובץ, תעלה אותו ל Yousendit ותשלח לי בה"פ את הכתובת שהתקבלה עם תיאור הבעיה.
2. ייתכן והקבצים שברשותך לא סטנדרטיים או שמכילים הגנת CSS? אל תנסה לפתוח קבצי DVD דרך myiHome.
3. אין צורך, אלא אם כן שרת התוכן שלך ממוקם במקום ציבורי ואתה מתכוון להתיר את השיתוף רק למחשבים מסויימים.
4. תכין Sample של הקובץ, תעלה אותו ל Yousendit ותשלח לי בה"פ את הכתובת שהתקבלה עם תיאור הבעיה.
זה קבצים מקוריים של סרטי DVD שנפרצו והועתקו למחשב שלי. הבעייה שלי שלא הצלחתי לפתוח אותם גם דרך שיתוף מסוג SMB או NFS. אני ימשיך לשחק עם זה. בסוף אני ימצא את הטעות....ייתכן והקבצים שברשותך לא סטנדרטיים או שמכילים הגנת CSS? אל תנסה לפתוח קבצי DVD דרך myiHome...
זה בטיפול. נקווה שזה יצליח לי.תכין Sample של הקובץ, תעלה אותו ל Yousendit ותשלח לי בה"פ את הכתובת שהתקבלה עם תיאור הבעיה...
ועוד כמה באגים (???) שמצאתי:
1. כשמגדירים Auto תחת SETUP \ AUDIO-VIDEO \ VIDEO OUTPUT משום מה הרזולוצייה הטבעית של המסך לא מתעדכנת (במקרה שלי KURO - 720P). הרזולוצייה המתקבלת לא מתאימה - 1360X768 60HZ.
2. לחיצה על PLAY לאחר לחיצה על STOP באמצע ניגון של סרט, לא מחזירה אותך לנקודה בה הופסק הסרט. מאד מעצבן....
3. איך יודעים שהפופקורן כבוי ?? לחיצה עך ה-OFF בשלט לא מכבה \ משנה את הצבע של ה-LED בחזית המכשיר. למה ?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

1. לא תמיד ה EDID עובר כשורה, תגדיר ידנית את הרזולוציה.
2. אתה מבקש כאן פיצ'ר, זה לא באג.
3. לחץ על Off, נורית מסויימת בחזית אמורה לשנות את הצבע ובכך לכבות את מחברי האודיו\וידאו.
2. אתה מבקש כאן פיצ'ר, זה לא באג.
3. לחץ על Off, נורית מסויימת בחזית אמורה לשנות את הצבע ובכך לכבות את מחברי האודיו\וידאו.
נראה לי הכי טריואלי בעולם שזה יעבוד ככה. לא מאמין שאין requirment בעניין הזהאתה מבקש כאן פיצ'ר, זה לא באג....
אצלי יש רק נורה כתומה אחת שכל הזמן דולקת. גם לאחר לחיצה על כפתןר ה-off.לחץ על Off, נורית מסויימת בחזית אמורה לשנות את הצבע ובכך לכבות את מחברי האודיו\וידאו...
וחוץ מזה, והכי חשוב הפופקורן חדל לתפקד !!!
אני לא מצליח לפתוח שום קובץ. לא דרך הרשת ולא דרך myHome. עברתי כמה פעמים על ההגדרות. הכל נראה תקין. החלפתי כבל HDMI, חיברתי את הכבל ישירות למסך (לא דרך המגבר), בדקתי את יציאת ה- composite, רסטתי את הפופקורן מספר פעמים, ניתקתי מהחשמל. נאדה. הקבצים לא מתנגנים (לא סרטי ה-DVD ולא קבצי ה-avi הסטנדרטים), הפופקורן מציג את כל הספריות המשותפות על המסך אבל לא מצליח לפתוח אותם. מה עושים ? יש מצב שהוא שבק חיים ??
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

1. ייתכן וקיימת דרישה לפיצ'ר הזה, אך כרגע זהו איננו באג. אני אשתדל לבדוק שבוע הבא בנושא זה.
2. תעקוב אחר הרשום כאן ותחזור לדווח:
http://support.popcornhour.com/article.aspx?id=1053
2. תעקוב אחר הרשום כאן ותחזור לדווח:
http://support.popcornhour.com/article.aspx?id=1053
שחקת אותה
הפופקורן חזר לחיים !! ביצעתי את ההתקנה של ה-path הזה והכל חזר לקדמותו (נכון לרגע זה....). אני מבין שיש איזשהו באג שקשור לשדרוג הגירסה ?? איך זה שרק לי כל ההפתעות תמיד קורות
בפעם הבאה שאני ירצה לשדרג את הגירסה כדאי לחכות קצת ??
יש רק עוד דבר אחד שממשיך להציק לי (חוץ מהפונטים בעברית כמובן...), וזה הכיבוי של הפופקורן - הנורה הכתומה הזאת צריכה לדלוק באופן קבוע ? איך אני יודע אם הוא דלוק או כבוי ?
בכל מקרה, תודה על העזרה.
הפופקורן חזר לחיים !! ביצעתי את ההתקנה של ה-path הזה והכל חזר לקדמותו (נכון לרגע זה....). אני מבין שיש איזשהו באג שקשור לשדרוג הגירסה ?? איך זה שרק לי כל ההפתעות תמיד קורות
בפעם הבאה שאני ירצה לשדרג את הגירסה כדאי לחכות קצת ??
יש רק עוד דבר אחד שממשיך להציק לי (חוץ מהפונטים בעברית כמובן...), וזה הכיבוי של הפופקורן - הנורה הכתומה הזאת צריכה לדלוק באופן קבוע ? איך אני יודע אם הוא דלוק או כבוי ?
בכל מקרה, תודה על העזרה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כנראה זה היה איזה תקלה נקודתית, המקרה לא אמור לחזור על עצמו.
לגבי הנורית, היא אמורה להיות בצבע כתום כאשר הנגן ב Standby ובצבע ירוק כאשר הוא דולק (אני מקווה שאנחנו מדברים על אותה נורית).
ההבדל היחיד במכשירי ה NMT בין מצב Standby למצב On הינו כיבוי מחברי האודיו והוידאו.
לגבי הנורית, היא אמורה להיות בצבע כתום כאשר הנגן ב Standby ובצבע ירוק כאשר הוא דולק (אני מקווה שאנחנו מדברים על אותה נורית).
ההבדל היחיד במכשירי ה NMT בין מצב Standby למצב On הינו כיבוי מחברי האודיו והוידאו.
זאת הבעייה. אצלי יש רק נורית אחת (עם הסימן הסטנדרטי של on\off) והיא תמיד בצבע כתום(כביכול Standby ) גם כאשר המכשיר עובד.
בנוסף, כאשר אני מכבה את המכשיר ע"י לחיצה על כפתור off, ה- GUI של הפופקורן מתחיל לקפץ עך המסך וכאמור, הנורה בחזית המכשיר נשארת כתומה. ככה זה צריך לעבוד ?
בנוסף, כאשר אני מכבה את המכשיר ע"י לחיצה על כפתור off, ה- GUI של הפופקורן מתחיל לקפץ עך המסך וכאמור, הנורה בחזית המכשיר נשארת כתומה. ככה זה צריך לעבוד ?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כמובן שלא. אתה טוען שאתה מכבה את המכשיר וה GUI עדיין פעיל אך במצב קופץ כלשהו?
במידה וכן, פתח קריאת שירות באתר היצרן.
במידה וכן, פתח קריאת שירות באתר היצרן.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

היי זיו .ziv_r כתב:כנראה זה היה איזה תקלה נקודתית, המקרה לא אמור לחזור על עצמו.
ההבדל היחיד במכשירי ה NMT בין מצב Standby למצב On הינו כיבוי מחברי האודיו והוידאו....
אצלי אחרי העדכון המצב קצת שונה...
יש לי hd בתוך המכשיר לפני העדכון המנורה היתה כתומה במצב עבודה ובמצב off היתה נהפכת לאדומה ..
עכשיו אחרי העדכון המנורה הכתומה תמיד דלוקה וכאשר אני מכבה נוסף לכתומה מנורה בצבע אדום..
כלומר במצב off שני לדיים עובדים אחד כתום ואחד אדום...???.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני אנסה להשיג דף הנחיות מ Popcorn Hour לגבי מצב הנוריות מעבר למה שנכתב כאן:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 470#623470
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 470#623470
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מסתבר שמצב הנוריות תלוי קושחה.
בקושחה מתאריך 080818, הנוריות עובדות לפי הנוהל הבא:
[left]
In latest firmware, when power on the 2nd LED (Orange) will light up. When putting the unit to Standby the first LED (RED color) will turn on, by right the 2nd LED should turn off in Standby but there is a bug in latest firmware that didn't off this.
3rd LED is for USB slave when connected to PC.
[/left]
בקושחה מתאריך 080818, הנוריות עובדות לפי הנוהל הבא:
[left]
In latest firmware, when power on the 2nd LED (Orange) will light up. When putting the unit to Standby the first LED (RED color) will turn on, by right the 2nd LED should turn off in Standby but there is a bug in latest firmware that didn't off this.
3rd LED is for USB slave when connected to PC.
[/left]
תודה זיו על העדכון. אז אני מבין שמדובר בבאג. השאלה היא למה רק אני מתלונן על הבעיה הזאת ? (או שאולי רק לי זה מפריע ???)
וחוץ מזה, אני מזהה פה עוד בעייה. כנראה בעייה מקומית אצלי, אבל בכל זאת הייתי רוצה לדעת אם זה קורה לעוד אנשים. הבעייה פשוטה - אני כאמור, עובד ללא HDD בפופקורן ומחובר ברשת קווית למחשב. הבעייה היא שכאשר האינטרנט רץ במחשב (דף אינטרנט פתוח) ובמקביל הפופקורן מנגן סרט, מתחילות בעיות רשת שמתבטאות בגמגום ועצירה של הסרט. התופעה הזאת ממשיכה עד לסגירת האינטרנט. וזה לדעתי גם מקור הבעייה שדיווחתי לא מזמן פה:
התופעה שמתוארת פה קרתה לי שוב כאשר האינטרנט רץ במקביל במחשב. ניתקתי את הפופקורן מהחשמל, סגרתי את האינטרנט וניגנתי שוב את הסרט. הכל עבד.
אז יכול להיות שהפופקורן והאינטרנט לא יודעים לעבוד במקביל ? לא כל כך נשמע הגיוני... או שיש לי איזשהי בעיה ברשת הביתית ?
וחוץ מזה, אני מזהה פה עוד בעייה. כנראה בעייה מקומית אצלי, אבל בכל זאת הייתי רוצה לדעת אם זה קורה לעוד אנשים. הבעייה פשוטה - אני כאמור, עובד ללא HDD בפופקורן ומחובר ברשת קווית למחשב. הבעייה היא שכאשר האינטרנט רץ במחשב (דף אינטרנט פתוח) ובמקביל הפופקורן מנגן סרט, מתחילות בעיות רשת שמתבטאות בגמגום ועצירה של הסרט. התופעה הזאת ממשיכה עד לסגירת האינטרנט. וזה לדעתי גם מקור הבעייה שדיווחתי לא מזמן פה:
.אני לא מצליח לפתוח שום קובץ. לא דרך הרשת ולא דרך myHome. עברתי כמה פעמים על ההגדרות. הכל נראה תקין. החלפתי כבל HDMI, חיברתי את הכבל ישירות למסך (לא דרך המגבר), בדקתי את יציאת ה- composite, רסטתי את הפופקורן מספר פעמים, ניתקתי מהחשמל. נאדה. הקבצים לא מתנגנים (לא סרטי ה-DVD ולא קבצי ה-avi הסטנדרטים), הפופקורן מציג את כל הספריות המשותפות על המסך אבל לא מצליח לפתוח אותם....
התופעה שמתוארת פה קרתה לי שוב כאשר האינטרנט רץ במקביל במחשב. ניתקתי את הפופקורן מהחשמל, סגרתי את האינטרנט וניגנתי שוב את הסרט. הכל עבד.
אז יכול להיות שהפופקורן והאינטרנט לא יודעים לעבוד במקביל ? לא כל כך נשמע הגיוני... או שיש לי איזשהי בעיה ברשת הביתית ?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

שרת התוכן שלך הינו גם המחשב ממנו אתה מבצע את הגלישה באמצעות הדפדפן. הגמגום נובע מכך שכנראה המחשב חלש והכונן הקשיח לא מספיק למלא את הדרישות המגיעות גם מהמשתמש אשר יושב מולו וגם מקליינטים ברשת המקומית.