רמקול DIY בתחום 5 אלף ש"ח?
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
אם אתה שואל מה עדיף כנראה שעדיף לך יד 2 שניה.
אם לא תהנה מהעבודה על הרמקול, לא ממליץ לך על DIY.
יש לא מעט רמקולים באזור 5000 שקל ב DIY. הראשון שעולה בדעתי הוא ה PROAC 2.5 CLONE. אפשר לסיים אותו בערך ב 4000 שח. הוא קל יחסית לבניה ונותן על פי השמועה תוצאה מצויינת על ההשקעה.
אם לא תהנה מהעבודה על הרמקול, לא ממליץ לך על DIY.
יש לא מעט רמקולים באזור 5000 שקל ב DIY. הראשון שעולה בדעתי הוא ה PROAC 2.5 CLONE. אפשר לסיים אותו בערך ב 4000 שח. הוא קל יחסית לבניה ונותן על פי השמועה תוצאה מצויינת על ההשקעה.
הבהרה קטנה:
אנשים נוטים להמליץ על ה- Clone של פרואק לגולשים המבקשים לבנות רמקול בתקציב "לחוץ".
הכל טוב ויפה,אך חשוב לציין שהרמקול מאוד תובעני,וזקוק לציוד סטריאו איכותי (ויקר הרבה יותר מהרמקול...) מאחוריו,על מנת להראות את היכולות שלו.
ציוד "זול" לא ינצל היטב את הרמקול והוא ישמע אנמי ולא מרגש !
רצוי להיות מודעים לעובדה הזאת,שכן,אחרת אין טעם להכנס לפרוייקט שכזה !
אנשים נוטים להמליץ על ה- Clone של פרואק לגולשים המבקשים לבנות רמקול בתקציב "לחוץ".
הכל טוב ויפה,אך חשוב לציין שהרמקול מאוד תובעני,וזקוק לציוד סטריאו איכותי (ויקר הרבה יותר מהרמקול...) מאחוריו,על מנת להראות את היכולות שלו.
ציוד "זול" לא ינצל היטב את הרמקול והוא ישמע אנמי ולא מרגש !
רצוי להיות מודעים לעובדה הזאת,שכן,אחרת אין טעם להכנס לפרוייקט שכזה !
! Ride with the wind of change
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
אביב. דרישות הרמקול להגברה יקרה היא הסיבה הראשונה לכך שאני לא בונה אותו.
המלצתי עליו בגלל עלות הבניה - זו היתה הדרישה היחידה. גם הרמקול שאני בונה (PMS) הוא יחסית זול לבניה - כרגע מסתכם באזור ה 5000 לא כולל צביעה/פורניר. קשה לי להמליץ עליו בפה מלא מכיון שהתיבה מסובכת יחסית לבניה, ועדין אני רחוק מלשמוע את התוצאה.
המלצתי עליו בגלל עלות הבניה - זו היתה הדרישה היחידה. גם הרמקול שאני בונה (PMS) הוא יחסית זול לבניה - כרגע מסתכם באזור ה 5000 לא כולל צביעה/פורניר. קשה לי להמליץ עליו בפה מלא מכיון שהתיבה מסובכת יחסית לבניה, ועדין אני רחוק מלשמוע את התוצאה.