עזרה דחופה בבקשה- האם אפשר לקנות מערכת קולנוע ב-5,000 ש"
הנתונים: סלון בגודל 3.5X5 מ"ר (קטן יחסית)
פלזמה MVE1 42"
התקציב 5,000 ש"ח.
א. אני מתלבט בין שתי סיטואציות בסיסיות והן רכישת מגבר יקר יחסית כגון פיוניר 1014 או אונקיו 503 או 603 ולרכוש סט רמקולים בסיסי ביותר כגון פירלס באיזה 700 ש"ח סט מלא כולל הסאב (זמני לחודש-חודשיים עד שיתפנה תקציב של כ10K לרכישה של רמקולים טובים)
1. רכישה של מערכת קולנוע קבועה כבר עכשיו בתקציב הזה וכאן אני צריך את עזרתכם:
א. מגבר: ימאהה 650 ב-2400 ש"ח, אונקיו 501 ב-1800 ש"ח, או אונקיו 503 ב- 3,500 ש"ח.
ב. רמקולים- רצפתיים או סאטלייטים (אני אישית מעדיף רצפתיים אבל מה לגבי מקום?
1. אם סאטלייטים אז מה מומלץ?
2. אם רצפתיים מה לגבי חברות כמו JPW (כתוב שהם רמקולים אנגליים אבל מיוצרים בספרד..?), חברת אמריקן אקוסטיק? אלו הרמקולים שהבנתי שנכנסים במס' התקציב.
תודה מראש.
פלזמה MVE1 42"
התקציב 5,000 ש"ח.
א. אני מתלבט בין שתי סיטואציות בסיסיות והן רכישת מגבר יקר יחסית כגון פיוניר 1014 או אונקיו 503 או 603 ולרכוש סט רמקולים בסיסי ביותר כגון פירלס באיזה 700 ש"ח סט מלא כולל הסאב (זמני לחודש-חודשיים עד שיתפנה תקציב של כ10K לרכישה של רמקולים טובים)
1. רכישה של מערכת קולנוע קבועה כבר עכשיו בתקציב הזה וכאן אני צריך את עזרתכם:
א. מגבר: ימאהה 650 ב-2400 ש"ח, אונקיו 501 ב-1800 ש"ח, או אונקיו 503 ב- 3,500 ש"ח.
ב. רמקולים- רצפתיים או סאטלייטים (אני אישית מעדיף רצפתיים אבל מה לגבי מקום?
1. אם סאטלייטים אז מה מומלץ?
2. אם רצפתיים מה לגבי חברות כמו JPW (כתוב שהם רמקולים אנגליים אבל מיוצרים בספרד..?), חברת אמריקן אקוסטיק? אלו הרמקולים שהבנתי שנכנסים במס' התקציב.
תודה מראש.
- yuda_gur
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 390
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
shaihar
שאלה האם המערכת תשמש גם להאזנה למוסיקה (סטיראו) ובאיזה תדירות.
האם יש כבר מערכת סטריאו,אם כן איזה?
לגבי המגבר, לק.ב אתה משמש ברסיבר. ממולץ יד שניה, ואז מתפנה תקציב לרמקולים.
לגבי רמקולים לא לסטלייטים. ממוליץ לחכות שיתפנה תקציב כפי שציינת 10K, כדי שתוכל להשקיע היום יותר ברמקולים. ואז פשוט לעשות סבב ולהאזין לרמקולים שונים במסגרת התקציב ה"חדש".
שאלה האם המערכת תשמש גם להאזנה למוסיקה (סטיראו) ובאיזה תדירות.
האם יש כבר מערכת סטריאו,אם כן איזה?
לגבי המגבר, לק.ב אתה משמש ברסיבר. ממולץ יד שניה, ואז מתפנה תקציב לרמקולים.
לגבי רמקולים לא לסטלייטים. ממוליץ לחכות שיתפנה תקציב כפי שציינת 10K, כדי שתוכל להשקיע היום יותר ברמקולים. ואז פשוט לעשות סבב ולהאזין לרמקולים שונים במסגרת התקציב ה"חדש".
עולם שעובד לכל אחד באהבה איכפתיות ושיתוף פעולה.
בוא ניקח את הדברים לאט לאט
ממה שאני מבין כרגע יש 5000 שח ועוד חודש חודשיים מתפנים עוד 10K ?
זאת אומרת שיש לך בעוד חודשיים (נקח את הזמן הארוך שנתת) 15K כדי לרכוש מערכת קולנוע ביתית ?
אם כך ...לדעתי המתן חודש חודשיים בזמן הזה לך והקשב למירב המערכות שתוכל בתקציבך אני בטוח שכל יבואן מציג וחנות תהיה שמחה להדגים לך מגוון של הגברות ורמקולים בתקציבך
כך שיהיה לך את מירב הממון תהיה סמוך ובטוח באילו אלמנטים אתה בוחר ברמה של "אהבתי איך שנשמעו לי " ולא גלל תקציבים כאלו ואחרים
לרכוש כרגע פיירלס ב 700 שח בשביל חודש חודשיים לדעתי חבל קח את ה 700 שח ותוציא את המשפחה לארוחה טובה . או לחילופין קנה איזה שלט אוניברסלי למערכת העתידית שלך .
לגבי טופולוגיה של רמקולים
רצפתיים סטליטים או מדפיים ...לדעתי זה עיניין של אילוצים ..
סטליטים הייתי רוכש רק אם באמת מקום צפוף ביותר ואין לי שום רצונות מוסיקליים
מבחינתי סטליטים הם כמעט ו NONO
אם יש לך בעיית מקום רכוש מדפיים (שגם ככה לדעתי נותנים תמורה גבוהה יותר בתקציב הנל ..)
בכל מקרה עצתי גש להקשיב לכמה שיותר סטים בתקציב שלך
השאר בצד בסביבות ה 3000 שח לרסיבר סביר +
ואת השאר השקע ברמקולים .
שיהיה בהצלחה .
ממה שאני מבין כרגע יש 5000 שח ועוד חודש חודשיים מתפנים עוד 10K ?
זאת אומרת שיש לך בעוד חודשיים (נקח את הזמן הארוך שנתת) 15K כדי לרכוש מערכת קולנוע ביתית ?
אם כך ...לדעתי המתן חודש חודשיים בזמן הזה לך והקשב למירב המערכות שתוכל בתקציבך אני בטוח שכל יבואן מציג וחנות תהיה שמחה להדגים לך מגוון של הגברות ורמקולים בתקציבך
כך שיהיה לך את מירב הממון תהיה סמוך ובטוח באילו אלמנטים אתה בוחר ברמה של "אהבתי איך שנשמעו לי " ולא גלל תקציבים כאלו ואחרים
לרכוש כרגע פיירלס ב 700 שח בשביל חודש חודשיים לדעתי חבל קח את ה 700 שח ותוציא את המשפחה לארוחה טובה . או לחילופין קנה איזה שלט אוניברסלי למערכת העתידית שלך .
לגבי טופולוגיה של רמקולים
רצפתיים סטליטים או מדפיים ...לדעתי זה עיניין של אילוצים ..
סטליטים הייתי רוכש רק אם באמת מקום צפוף ביותר ואין לי שום רצונות מוסיקליים
מבחינתי סטליטים הם כמעט ו NONO
אם יש לך בעיית מקום רכוש מדפיים (שגם ככה לדעתי נותנים תמורה גבוהה יותר בתקציב הנל ..)
בכל מקרה עצתי גש להקשיב לכמה שיותר סטים בתקציב שלך
השאר בצד בסביבות ה 3000 שח לרסיבר סביר +
ואת השאר השקע ברמקולים .
שיהיה בהצלחה .
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
תודה על התגובות המהירות.
הבעיה שלי היא שאני מקבל את המסך מחר וכיון שאין לו רמקולים אזי זה מחייב אותי לרכוש כעת מערכת אודיו.
לכן אני אובד עצות. אני אוכל לראות טל' אבל לא לשמוע
נ.ב- יש לי דיוידי טוב כך שאני לא צריך לרכוש אחד אחר.
הבעיה שלי היא שאני מקבל את המסך מחר וכיון שאין לו רמקולים אזי זה מחייב אותי לרכוש כעת מערכת אודיו.
לכן אני אובד עצות. אני אוכל לראות טל' אבל לא לשמוע
נ.ב- יש לי דיוידי טוב כך שאני לא צריך לרכוש אחד אחר.
כודם כל אסור למהר בקניית מערכת ק''ב, אתה חייב להגדיש לזה זמן (זה כיף תאמין לי), להסתובב בין חניות מקצועיות ולשמוע סטאפים שונים
דבר שני כמי ש "emordeko" המליץ, אתה יכול לבצעה קניה בתשלומים ולא לחכות חודשיים עד כסף יתפנה.
לקנות מערכת לחודשיים נראה לי רעיון לא מוצלח בכלל.
דבר שני כמי ש "emordeko" המליץ, אתה יכול לבצעה קניה בתשלומים ולא לחכות חודשיים עד כסף יתפנה.
לקנות מערכת לחודשיים נראה לי רעיון לא מוצלח בכלל.
נערך לאחרונה על ידי ledirf ב 29/11/2005 11:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ל-emordeko ולמרטין סבג,
לגבי הגיהוץ של כ. אשראי ולשלם בעוד חודשיים, זה קצת בעייתי (מכל מיני סיבות אישיות כמו הפגיעה באובליגו של כ.אשראי וכו')
לגבי קנייה של רמקולים למחשב, אני אבדוק את זה.
בכל מקרה, אתם יכולים להתייחס ספציפית לשתי האפשרויות שציינתי (כלומר, מבחינה מקצועית?)
תודה.
לגבי הגיהוץ של כ. אשראי ולשלם בעוד חודשיים, זה קצת בעייתי (מכל מיני סיבות אישיות כמו הפגיעה באובליגו של כ.אשראי וכו')
לגבי קנייה של רמקולים למחשב, אני אבדוק את זה.
בכל מקרה, אתם יכולים להתייחס ספציפית לשתי האפשרויות שציינתי (כלומר, מבחינה מקצועית?)
תודה.
רגע....lironk כתב:בעיקרון התקציב צריך להיות מחולק כך : 1500-2000 לרסיבר , 3000-3500 שח לרמקולים.
לגבי הרמקולים מה גודל החדר ?...
התקציב המבוקש הוא 15K ... לא ככה , Shai ??
נראה לי ,מבחינת חלוקת התקציב, שאתה יכול ללכת לכיוון ה- 2500- 3500 לרסיבר . והשאר לרמקולים.
אחחח.... הייתי מתחלף איתך עכשיו ...
אני לא הייתי ממליץ להשקיע כעת ברסיבר ולאחר מכן ברמקולים שכן כך הנך מגביל את עצמך בעתיד לגבי הרמקולים שתקנה (הם יהיו חייבים להיות מתאימים לרסיבר). קח בחשבון כי רכישת החלקים בנפרד תעלה לך יותר מרכישתם יחד. לכן, בעוד חודשיים תוכל לרכוש מערכת ששווה 20,000 ש"ח ב-15,000 ש"ח במידה ותרכוש הכל ביחד.