שידרוג ממיר יס?
היי,
היום הגיעה הטלויזיה החדשה שלנו 37LG30.
אחרי כמה שנים טובות שלא נגעתי בטלויזיה הישנה ובממיר של יס שהגיע כאשר התחברנו לראשונה גיליתי היום שלממיר קיימת רק יצאה אחת COMPOSITE - RCA.
האם ניתן לשדרג את הממיר של יס למשהו קצת יותר מתקדם עם יצאת RGB או משהו איכותי אחר? ואם שידרוג כזה אכן קיים הוא צריך לעלות כסף?
אני לא מדבר על ממיר HD - עדיין לא מרגיש את הצורך בזה.
תודה.
היום הגיעה הטלויזיה החדשה שלנו 37LG30.
אחרי כמה שנים טובות שלא נגעתי בטלויזיה הישנה ובממיר של יס שהגיע כאשר התחברנו לראשונה גיליתי היום שלממיר קיימת רק יצאה אחת COMPOSITE - RCA.
האם ניתן לשדרג את הממיר של יס למשהו קצת יותר מתקדם עם יצאת RGB או משהו איכותי אחר? ואם שידרוג כזה אכן קיים הוא צריך לעלות כסף?
אני לא מדבר על ממיר HD - עדיין לא מרגיש את הצורך בזה.
תודה.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
תתקשר ל-YES ותבקש ממיר עם יציאת SCART (רצוי דגם 3100S) מאחר שרכשת מסך LCD איכותי והתמונה לא טובה.
לי שדרגו שני ממירים לפני מספר חודשים ללא תשלום בלי להתווכח בכלל.
עם זאת, דע לך שבפורום יש מספר שרשורים על כאלה שדרשו מהם תשלום... במקרה כזה תתמקח...
לי שדרגו שני ממירים לפני מספר חודשים ללא תשלום בלי להתווכח בכלל.
עם זאת, דע לך שבפורום יש מספר שרשורים על כאלה שדרשו מהם תשלום... במקרה כזה תתמקח...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
רק מעדכן למקרה שזה יעזור למישהו...
יס הסכימו להחליף את הממיר בלי שום בעיה בחינם. כעבור יומיים הממיר החדש הגיע והותקן.
ועכשיו אחרי שקיבלתי איתו....יש באמת הבדל באיכות הצפייה במעבר מחיבור קומפוזיט ל S-VIDEO או SCART?
כל המדריכים באינטרנט מעודדים את השדרוג הזה אבל הטכנאי של יס טוען שאין כזה שינוי משמעותי.
יס הסכימו להחליף את הממיר בלי שום בעיה בחינם. כעבור יומיים הממיר החדש הגיע והותקן.
ועכשיו אחרי שקיבלתי איתו....יש באמת הבדל באיכות הצפייה במעבר מחיבור קומפוזיט ל S-VIDEO או SCART?
כל המדריכים באינטרנט מעודדים את השדרוג הזה אבל הטכנאי של יס טוען שאין כזה שינוי משמעותי.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
בתקופה שבה היו השיבושים בשידורי YES, הגיע אלי טכנאי (כי YES חשבו שיש אצלי בעיה ספציפית). הטכנאי הסביר לי על קרן הלייזרshraga007 כתב:בוא אני אגלה לך סוד: הטכנאי של יס מבין הרבה פחות ממך בנושא....
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78885
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
כן, יש הבדל בין :
1. SCART RGB
2. SVIDEO
3. קומפוזיט
רשמתי אותם לפי האיכות שלהם (ראשון הכי איכותי).
1. SCART RGB
2. SVIDEO
3. קומפוזיט
רשמתי אותם לפי האיכות שלהם (ראשון הכי איכותי).
- בולט
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 144
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
עכשיו אני מבין ידידי המלומד ..
כי באמת שהופתעתי לנוכח התרתך בין החיים ..
העיקר שעבר בשלום .. להבא, תמנע מחשיפת יתר למידע רגיש. במיוחד מטכנאים, אצלם זה הכי מסוכן.
חתימה טובה לכולם !!
כי באמת שהופתעתי לנוכח התרתך בין החיים ..
העיקר שעבר בשלום .. להבא, תמנע מחשיפת יתר למידע רגיש. במיוחד מטכנאים, אצלם זה הכי מסוכן.
חתימה טובה לכולם !!
עובד חברת YES