הרצתי את MYTHUBUNTU LIVECD ויש בעיות

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #1 

שלום,

קודם כל, לא ניתן לשנות רזולוציות. הרזולוציה הקיימת היא ריבועית וחתוכה.
יש דרך לסדר את זה ב LIVECD?
אם יש לי סרטים על המחשב שיושבים ב D של מערכת ההפעלה של ווינדוס, יש דרך לצפות בהם ב LIVECD או שאני חייב להעביר אליו סרטים ממקום אחר?

תודה מראש

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #2 

1. רזולוציה ניתן לשנות על ידי שימוש בתפריטי מסך או עריכה של xorg-conf. לא ציינת איזה כרטיס מסך יש לך, בכל אופן - קח בחשבון ש-live cd לא משתמש בדריברים סגורים של היצרן אלא בדריברים חליפים שנכתבו בקוד פתוח. אם תתקין התקנה מלאה תוכל להשתמש בדריברים קניינים על ידי לחיצת כפתור.

2. אני מניח שהמחיצה של חלונות היא NTFS. אתה יכול לבצע mount למחיצה הזו ולראות את הקבצים שנמצאים שם.
You are never fully dressed without a smile

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #3 

1) ניסיתי אבל ללא הצלחה. כרטיס המסך שלי הוא אונבורד והלוח הוא ASUS M2A-VM HDMI. לגבי התקנה. אם התקנתי את ווינדוס על PARTITION C ושאר המקום בדיסק הקצתי ל D, אני יכול להתקין UBUNTU מבלי לפגוע ב C או בקבצים שעל D?

2) אני אנסה.

תודה

צפיד
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2856
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

שליחה #4 

kingikra כתב:1) ניסיתי אבל ללא הצלחה. כרטיס המסך שלי הוא אונבורד והלוח הוא ASUS M2A-VM HDMI. לגבי התקנה. אם התקנתי את ווינדוס על PARTITION C ושאר המקום בדיסק הקצתי ל D, אני יכול להתקין UBUNTU מבלי לפגוע ב C או בקבצים שעל D?

2) אני אנסה.

תודה
...
אני גם נתקלתי באותה בעיה אך עם לוח של GIGABYTE (P45( עם הצ'יפסט החדש של אינטל .
להערכתי אין תמיכה בכרטיס מסך ה OB שלך,SHED הוא מומחה הפורום לעניין ולפי מה שהבנתי מתישהו ייצא מדריך בנושא.
אם אין לך רקע בלינוקס הסיכוי שלך להתמודד עם חומרה לא נתמכת הוא לא גבוה ואם ממש תנסה אתה ככל הנראה תשקיע המון שעות לטובת העניין.
יותר ממליץ להעזר במישהו שמבין (אני התייאשתי ).

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #5 

אני מתעסק בלינוקס בעבודה אבל לא מומחה גדול. יש לי חבר שהוא חזק מאוד והוא הסתבך עם כרטיס המסך שיש על הלוח שלי וגם על הלוח שלו (יש לו GYGABYTE). זה כרטיס מסך של ATI ויש איתם בעיה. בזמנו כתבתי את זה באשכול הגדול של SHED והוא המליץ לי לנסות להריץ את ה LIVECD.

תודה

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”