התחדשתי במגבר סטריאו חדש!
-
logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
קניתי את ה AudioLab 8000 אינטגרייטד שהסתובב בלוחות יד שניה מזה זמן מה.
מגבר אדיר. חיברתי אותו, וכעת ההגברה ממנה שמעתי מוזיקה עד כה, שאינה רעה כלל וכלל וזכתה לתשבוחות של כל מי ששמע אותה, נשמעת לי יבשה וחורקנית..
אח, קשה היא מחלת ה"שדרגת"..
אבל איזה כיף.
המגבר מחובר אצלי לזוג קליפש מסדרת אפיק CF-2 רצפתיים.
מגבר אדיר. חיברתי אותו, וכעת ההגברה ממנה שמעתי מוזיקה עד כה, שאינה רעה כלל וכלל וזכתה לתשבוחות של כל מי ששמע אותה, נשמעת לי יבשה וחורקנית..
אח, קשה היא מחלת ה"שדרגת"..
אבל איזה כיף.
המגבר מחובר אצלי לזוג קליפש מסדרת אפיק CF-2 רצפתיים.
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1232 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
תתחדש אחלה מגבר 
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
-
logankungfu
- חבר ותיק

תודה רבה חברים!
אני מופתע כל פעם מחדש מרמות הפרגון בפורום הזה. כל הכבוד לנו.
המגבר הוא אכן קפיצה משמעותית ברמה.
ולא- לא קניתי NAD. אני מדבר עליו לעיתים קרובות משום שיש לחבר שלי קדם+כוח של NAD ואני מכיר ואוהב את הצליל שלו
ומביא אותו לעיתים קרובות כדוגמה. חשבתי על זה גם כאפשרות, אבל נראה לי שהאודיולאב היה בחירה עדיפה.
ההגברה שלי עד כה היתה רסיבר AV-10 של נקמיצ'י ("ספינת הדגל" שלהם, עד שהפסיקו לייצר רסיבירים), והטי אמפ הקטן והמעולה.
הקטע הוא, שהנקמיצ'י והטי-אמפ ממש הפוכים בצליל- הנקמיצ'י חם, עמוק, "נותן בראש", בעוד שהטי- אמפ סטרילי, שקוף ביותר
וקריר בהשוואה. חיפשתי משהו יותר בכיוון של הצליל העמוק והחם, שכן רוב ההאזנה שלי נעשית בכיוון הזה. בסוגי מוזיקה מסויימים אני נהנה יותר מתכונותיו של הטי- אמפ, אך במיעוט. אז האודיולאב אכן יותר בכיוון של הנקמיצ'י מבחינת גוון הצליל, רק נשמע טוב יותר בחמש רמות. הוא פשוט אדיר. כעת יש לי מערכות נפרדות- אודיולאב עם צמד רמקולים (קליפש רצפתיים) ו- CDP למוזיקה בלבד, והנקמיצ'י עם DVD וחמישה רמקולים (סנטר וקידמיים מדפיים של בוסטון, אחוריים של פולק אודיו) לק"ב בלבד. אין שרשורי מגברים, לא צריך.
המגבר הוא אכן קפיצה משמעותית ברמה.
ולא- לא קניתי NAD. אני מדבר עליו לעיתים קרובות משום שיש לחבר שלי קדם+כוח של NAD ואני מכיר ואוהב את הצליל שלו
ומביא אותו לעיתים קרובות כדוגמה. חשבתי על זה גם כאפשרות, אבל נראה לי שהאודיולאב היה בחירה עדיפה.
ההגברה שלי עד כה היתה רסיבר AV-10 של נקמיצ'י ("ספינת הדגל" שלהם, עד שהפסיקו לייצר רסיבירים), והטי אמפ הקטן והמעולה.
הקטע הוא, שהנקמיצ'י והטי-אמפ ממש הפוכים בצליל- הנקמיצ'י חם, עמוק, "נותן בראש", בעוד שהטי- אמפ סטרילי, שקוף ביותר
וקריר בהשוואה. חיפשתי משהו יותר בכיוון של הצליל העמוק והחם, שכן רוב ההאזנה שלי נעשית בכיוון הזה. בסוגי מוזיקה מסויימים אני נהנה יותר מתכונותיו של הטי- אמפ, אך במיעוט. אז האודיולאב אכן יותר בכיוון של הנקמיצ'י מבחינת גוון הצליל, רק נשמע טוב יותר בחמש רמות. הוא פשוט אדיר. כעת יש לי מערכות נפרדות- אודיולאב עם צמד רמקולים (קליפש רצפתיים) ו- CDP למוזיקה בלבד, והנקמיצ'י עם DVD וחמישה רמקולים (סנטר וקידמיים מדפיים של בוסטון, אחוריים של פולק אודיו) לק"ב בלבד. אין שרשורי מגברים, לא צריך.
עם כל זה שזה יכול להיות מאד "מגניב" שיש כמות של רמקולים בחדר
לדעתי יש לך כרגע זוג מיותר ...בחר את הזוג הטוב ביותר כקדמיים והתפטר מהזוג האחר ..
ושרשר מגברים ..
אבל אם אתה נהנה ככה ויש לך מקום לכל העומס הזה אשרייך
אביעד
לדעתי יש לך כרגע זוג מיותר ...בחר את הזוג הטוב ביותר כקדמיים והתפטר מהזוג האחר ..
ושרשר מגברים ..
אבל אם אתה נהנה ככה ויש לך מקום לכל העומס הזה אשרייך
אביעד
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
-
logankungfu
- חבר ותיק

האמת שפרסמתי את המדפיים של בוסטון למכירה. אבל,
יש לי שתי הסתייגויות: לנקמיצ'י, למיטב ידיעתי, אין כניסת PRE.
בנוסף, הסנטר של בוסטון הולך טוב יותר בגוון הצליל עם המדפיים של בוסטון מאשר עם הקליפש, שאמנם זה ממש לא רע גם איתם,
אבל אני לא בטוח שבכסף שאקבל על הצמד המיותר זה שווה לי את הטירחה ואובדן ההתאמה העדיפה.
בנוסף, הסנטר של בוסטון הולך טוב יותר בגוון הצליל עם המדפיים של בוסטון מאשר עם הקליפש, שאמנם זה ממש לא רע גם איתם,
אבל אני לא בטוח שבכסף שאקבל על הצמד המיותר זה שווה לי את הטירחה ואובדן ההתאמה העדיפה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
logankungfu
- חבר ותיק

נכון, אבל ראה הודעתי הקודמת.
וכפי שכבר התוודיתי, אני אוהב לשמוע סרטים עם סנטר ולא מתכוון למכור אותו.
-
logankungfu
- חבר ותיק

- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
logankungfu
- חבר ותיק

האמת, חשבתי על זה.
נראה מה תהיה העלות.
ומה עושים עם היעדר כניסת "פרה" ברסיבר?
או שפשוט מחליפים כבלים ידנית כל פעם?
ומה עושים עם היעדר כניסת "פרה" ברסיבר?
או שפשוט מחליפים כבלים ידנית כל פעם?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
Re: וחוץ מזה, צמד הבוסטונס בינתיים מפורסמים למכירה
תן לינק למודעה, אם יש תמונה אז גם. אני מחפש רמקולים.logankungfu כתב:בכל אופן, אם מישהו מעוניין לפני שאתחרט....