מה צופן העתיד ?
איזה חידושים צפויים ?
אני מניח שהמסכים יהיו גדולים יותר ואכותיים יותר וזולים יותר
HDTV בטח יהיה סטנדרטי , בתי הקולנוע יהיו פחות ופחות אטרקטיבים
האם יתכן מצב שבתי הקולנוע יסגרו ?
מה יהיו אמצעי הצפייה /תצוגה בעוד 10 שנים מהיום ?
אני מניח שהמסכים יהיו גדולים יותר ואכותיים יותר וזולים יותר
HDTV בטח יהיה סטנדרטי , בתי הקולנוע יהיו פחות ופחות אטרקטיבים
האם יתכן מצב שבתי הקולנוע יסגרו ?
מה יהיו אמצעי הצפייה /תצוגה בעוד 10 שנים מהיום ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הנבואה שלי היא משהו בין מסך דק למקרן קידמי (מבחינת גודל) ולכן אני מהמר על משהו שיהיה אינטגראלי בתוך הקיר (OLED ?)
משהו שיבוא כמו אבני לגו (כבר היום קיים לתצוגות מאוד גדולות מבוססות LEDים) ואתה תוכל להרכיב איזה גודל מסך שבא לך.
תרצה להציג טלויזיה על 32" ? לא בעיה, מדליקים רק חלק מהמסך ואם אתה רוצה לצפות בסרט, אתה מדליק את כולו.
כמובן הכל ברזולוצית HD.
כל הדבר הזה נשלט ע"י מחשב ייעודי (זה קורה כבר היום) אשר יכול לקבל את כל הכניסות הקיימות, כולל אינטרנט, כרטיסי זיכרון, אלחוטי וכו'
משהו שיבוא כמו אבני לגו (כבר היום קיים לתצוגות מאוד גדולות מבוססות LEDים) ואתה תוכל להרכיב איזה גודל מסך שבא לך.
תרצה להציג טלויזיה על 32" ? לא בעיה, מדליקים רק חלק מהמסך ואם אתה רוצה לצפות בסרט, אתה מדליק את כולו.
כמובן הכל ברזולוצית HD.
כל הדבר הזה נשלט ע"י מחשב ייעודי (זה קורה כבר היום) אשר יכול לקבל את כל הכניסות הקיימות, כולל אינטרנט, כרטיסי זיכרון, אלחוטי וכו'
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
SED לדעתי יכבוש את השוק של 50" ומעלה לאחר 2007.
לא הימור סולידי מצידי (כלומר, אם זה לא יקרה, אז האינטגריטי המקצועי שלי לא צפוי לרדת לטמיון).
לא הימור סולידי מצידי (כלומר, אם זה לא יקרה, אז האינטגריטי המקצועי שלי לא צפוי לרדת לטמיון).
מותר לחלום
נראה לי שבטווח של 10 שנים .הטלויזיות והמסכים שאנו רואים היום עם שיפורים טכנולוגיים ישמשו רק לפרסומות בקניונים.בבתי האזרחים יהיה מספר זניח של מכשירים.
מי שירצה לראות טלויזיה או סרט מוקלט ירכיב משקפיים מיוחדות .במשקפיים אלה יראה סרטים דיסקים .משחקים.אינטרנט.
לפי ההגדרות יוכל לכוון את הרזולוציה של המשקפיים את גודל המסך שירצה לראות את החדות.ניתן יהיה להשתמש באלחוטי כל שניתן יהיה לראות בכל מקום ולא רק בסלון או בחדר השינה.
לא ירחק היום וכל זה יהיה על המדפים.
מי שירצה לראות טלויזיה או סרט מוקלט ירכיב משקפיים מיוחדות .במשקפיים אלה יראה סרטים דיסקים .משחקים.אינטרנט.
לפי ההגדרות יוכל לכוון את הרזולוציה של המשקפיים את גודל המסך שירצה לראות את החדות.ניתן יהיה להשתמש באלחוטי כל שניתן יהיה לראות בכל מקום ולא רק בסלון או בחדר השינה.
לא ירחק היום וכל זה יהיה על המדפים.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
אני חייב לומר שאני מאוד מקווה שלא נאלץ ללבוש משקפיים.
יש לי כאלה וזה ממש בלתי שמיש...
יש לי כאלה וזה ממש בלתי שמיש...
המשקפיים הקיימים הם רק הרעיון
אני מאמין שהם יתפתחו למוצר שלא קיים היום.היכולות הרב גוניות היכולת להציג תלת מימד.
גם מבחינת נוחות .סוגי השידורים .הכל יעבור שיפור ולא יהיה דומה לקיים היום.
עלי להזכירכם שגם הגלגיליות שימשו שנים לאימונים לצחליקים על הקרח.הם שופרו ויום אחד הגיע הטרנד והם נמכרו במליוני פריטים.
ייתכן אפילו שילוב בין משקפי ראיה או משקפי שמש לבין משקפיים שניתן לראות בהם טלויזיה אינטרנט וכו"
גם מבחינת נוחות .סוגי השידורים .הכל יעבור שיפור ולא יהיה דומה לקיים היום.
עלי להזכירכם שגם הגלגיליות שימשו שנים לאימונים לצחליקים על הקרח.הם שופרו ויום אחד הגיע הטרנד והם נמכרו במליוני פריטים.
ייתכן אפילו שילוב בין משקפי ראיה או משקפי שמש לבין משקפיים שניתן לראות בהם טלויזיה אינטרנט וכו"
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: