מה אתם אומרים על PES09 ?
- passanger57
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 295
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
חבר'ה אני אגיב על המשחק, כן הורדתי את הדמו ושחקתי במילה אחת משחק עלוב! כן מה שאתם קוראים משחק עלוב! ואני משווה אותו לפיפא!. בגדול פיפא נראה הרבה יותר ראליסטי ומקצועי בהרבה. אם זה בגרפיקה של השחקנים אומנם טובה ופרטנית אבל לא דומה לשחקנים. המשחקיות הם רצים על המגרש כיאלו זה פיפא 94 !! ממש ככה! המוסיקה שבמשחק לא משתווה למוסיקה שבוחרים החבר'ה בפיפא, שוערים נשארו טיפשים (הבאתי גול ממרחק ממש גדול בבעיטה אחת) ממש לא ראליסטי. חבר'ה נגמר עידן הפרו, קיוותי לחזור לפרו אבולשיין אבל מצטער, פיפא לא רואה ממטר את פרו. פרו זה לילדים. נקודה. שיהיה שנה טובה
ודרך אגב לא ראיתי שום שינוי מהותי של ממש בין פרו 08 לפרו 09. יש מלא הבדלים לטובת פיפא.
ודרך אגב לא ראיתי שום שינוי מהותי של ממש בין פרו 08 לפרו 09. יש מלא הבדלים לטובת פיפא.
- kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
Re: אל תבעסו
תתבאס ותעבור לפיפא! משחק מצויין הם עשו השנה...gizzz כתב:אני מכור לפרו לא יכול לחזור לפיפא
עד כדי כך גרוע?...
לPES אין ממש סיכוי.
PES העירו את הדב הישן...
שיחקתי בדמו של פיפא 2009 וממש התאכזבתי. יש לי פיפא 2008 ולא רק שלא ראיתי שום שיפור אפילו לדעתי הגרפיקה פחות טובה. ממש איכזב אותי.
תמיד הייתי חסיד של פיפא עוד מהראשונים שיצאו בשנות התשעים. אבל דווקא השנה ניראה לי שאלך על PES מפני שלדעתי פיפא 2008 עדיין מספיק טוב ומאחר של PES יש השנה זכויות בלעדיות על ליגת האלופות ועוד דברים מעניינים , בכל מקרה אני מוריד את הדמו של PES 2009 ואז אהיה יותר חכם .
תמיד הייתי חסיד של פיפא עוד מהראשונים שיצאו בשנות התשעים. אבל דווקא השנה ניראה לי שאלך על PES מפני שלדעתי פיפא 2008 עדיין מספיק טוב ומאחר של PES יש השנה זכויות בלעדיות על ליגת האלופות ועוד דברים מעניינים , בכל מקרה אני מוריד את הדמו של PES 2009 ואז אהיה יותר חכם .
תוריד את הדמו של PES09 ואח"כ תגיב ונראה מה אתה אומר...eyk77 כתב:שיחקתי בדמו של פיפא 2009 וממש התאכזבתי. יש לי פיפא 2008 ולא רק שלא ראיתי שום שיפור אפילו לדעתי הגרפיקה פחות טובה. ממש איכזב אותי.
תמיד הייתי חסיד של פיפא עוד מהראשונים שיצאו בשנות התשעים. אבל דווקא השנה ניראה לי שאלך על PES מפני שלדעתי פיפא 2008 עדיין מספיק טוב ומאחר של PES יש השנה זכויות בלעדיות על ליגת האלופות ועוד דברים מעניינים , בכל מקרה אני מוריד את הדמו של PES 2009 ואז אהיה יותר חכם ....
בכל מקרה אני גם בדעה שלך שפיפא 09 לא שיפרו חזק את הגרפיקה אבל המשחקיות מדהימה. לדעתי UEFA08 הזה משחק הכדורגל הכי טוב שיצא ל EA!