Brothers in Arms: Hell's Highway - ביקורות ראשונות
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73272
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
חוץ מסצנות ירי מדממות מגניבות לא ראיתי שום דבר במשחק הזה ששווה השקעהHuber כתב:לא מקבל ציונים מבריקים - ירד מרשימת הקניות:
http://www.trustedreviews.com/gaming/re ... Highway/p1...
Need more cowbell
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אני רוצה לשחק במשחקים הראשונים לראות איך הם. הרעיון של לשחק מ"כ, ולא להסתובב ולירות בעצמי, נראה לי מאוד מעניין.
אני מציע לך להוריד את הדמו ואז להיות יותר חכם. אני התחלתי להוריד את הדמו.Pavelz כתב:חוץ מסצנות ירי מדממות מגניבות לא ראיתי שום דבר במשחק הזה ששווה השקעהHuber כתב:לא מקבל ציונים מבריקים - ירד מרשימת הקניות:
http://www.trustedreviews.com/gaming/re ... Highway/p1......
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
עוד לא למדתם ש-FPS משחקים אך ורק עם עכבר ומקלדת?
-
Huber
- חבר במועדון HT

הורדתי ושיחקתי כרגע, המשחק זוועה. מה שדופק אותו לחלוטין היא מערכת השליטה המזעזעת, פשוט לא נוח ומייאש. נראה כאילו המפתחים החליטו ליצור מערכת שליטה שונה וייחודית מכל שאר המשחקים בשוק ולא בצורה טובה. ואל זה נאמר "אם זה לא מקולקל, אל תתקן את זה".
-
Huber
- חבר במועדון HT

א. יש עכבר ייחודי ל PS3 וניתן לחבר גם עכבר USB רגיל ככה שזה לא תירוץ (חפש ב YOUTUBE את המילים PS3 MOUSE ותבין).9xcalibur9 כתב:עוד לא למדתם ש-FPS משחקים אך ורק עם עכבר ומקלדת?...
ב. ממש לא מסכים איתך. שיחקתי כבר ב 2-3 FPS ב PS3 וממש נהניתי. לא הייתה שום בעייה לשחק עם הגיימפד ובשניהם ממש נהניתי. במקרה של המשחק המדובר בת'רד הזה - המפתחים פשוט סיבכו בצורה זוועתית את השליטה במחשק ללא שום קשר לגיימפד או לא גיימפד. ציינו את זה בביקוקות שקראתי אבל עד שלא שיחקתי בדמו לא הבנתי למה הם מתכוונים.
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
א. "העכבר" הזה לא משתווה לקרסוליים של MX518 שהוא כיום העכבר גיימרים הממוצע בשוק. אין לו ולא חצי דיוק כמו 2000DPI, כך שלא הייתי כל כך ממליץ.Huber כתב:א. יש עכבר ייחודי ל PS3 וניתן לחבר גם עכבר USB רגיל ככה שזה לא תירוץ (חפש ב YOUTUBE את המילים PS3 MOUSE ותבין).9xcalibur9 כתב:עוד לא למדתם ש-FPS משחקים אך ורק עם עכבר ומקלדת?...
ב. ממש לא מסכים איתך. שיחקתי כבר ב 2-3 FPS ב PS3 וממש נהניתי. לא הייתה שום בעייה לשחק עם הגיימפד ובשניהם ממש נהניתי. במקרה של המשחק המדובר בת'רד הזה - המפתחים פשוט סיבכו בצורה זוועתית את השליטה במחשק ללא שום קשר לגיימפד או לא גיימפד. ציינו את זה בביקוקות שקראתי אבל עד שלא שיחקתי בדמו לא הבנתי למה הם מתכוונים....
ב. אין קשר דווקא למשחק הספציפי הזה. אי אפשר לתת HEADSHOTS תוך כדי קפיצה וסבוב עם גיימפאד, חד וחלק.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

כן, המשחק מתנהל בקצב אחר, אבל בגלל שגם מי שמולך משחק עם גיימפאד, לא צריך לתת headshot תוך כדי קפיצה וסיבוב, אז זה לא נורא שזה בלתי אפשרי.
-
Huber
- חבר במועדון HT

בדיוק. כשאתה משחק עם גיימפאד - גם מי שמשחק מולך ישחק עם גיימפד, ככה שמכלתחילה שניכם מתחילים מאותה נקודה. שיחקתי כבר כמה FPS ו 3DSHOOTER בקונסולה וממש נהניתי, לא הרגשתי את המחסור בעכבר.
מישהו אחר ניסה את הדמו?
מישהו אחר ניסה את הדמו?
ניסיתי והעפתי מייד כשסיימתי אותו. לא התלהבתי בכלל.
א. לא הייתה לי בעיה מיוחדת עם השליטה - זאת אומרת, אני לא חושב שהיא גרועה או טובה במיוחד אבל אולי זה בגלל שאני מגיע מעולם ה- PC ועוד לא התרגלתי ל- FPS עם gamepad. אני פשוט גרוע בכל FPS עם gamepad. נקודה. יש לי קשיים חמורים לכוון..
דווקא עם משחקים מגוף שלישי אין לי בעיה ואני אפילו מעדיף לשחק אותם עם gamepad.
ב. הגרפיקה לא מלהיבה (לא קריטי אבל עדיין).
ג. מה שיותר הפריע לי זה שממה שראיתי זה מרגיש כאילו הם מגבילים בכוח את הדינמיקה של המשחק בשביל לכפות על השחקן שיטת משחק שתראה איך כל נושא השליטה על כוחות אחרים עובד ולהכריח את השחקן להשתמש בסידור הזה של חוליית רתק ואיגוף שהם כל כך מתלהבים ממנו - וזה משהו שלא אהבתי עוד במשחקים הראשונים של הסדרה על ה- PC.
אין לי בעיה עם הרעיון כשלעצמו אבל הביצוע מרגיש מלאכותי וכפוי וזה הוציא את כל הכיף.
יש מונח שמוכר מעולם הסרטים שנקרא Suspense of Belief שאומר שאתה כצופה (או שחקן) מקבל את זה שהמציאות המוצגת שונה ושהחוקים בעולם שמוצג בפנייך לא תואמים לעולם האמיתי.
אתה חייב לקבל את זה אחרת לא תוכל ליהנות מהסרט/משחק. לדוגמא, אם לא תקבל את זה שסופרמן יכול לעוף כי בעולם האמיתי אין אנשים עפים לא תהנה מהסרטים.
מצד שני, אם העולם המומצא לא מציית לחוקים שלו עצמו זה כבר מתחיל לקרטע.
בהקשר הזה, ב- brothers in arms יש רימוני יד עם רדיוס פיצוץ מינורי, אם אתה רק מתכופף מאחורי מחסה אתה לא מוגן אבל אם אתה (או האוייב) משתמש באופציית cover אז כלום לא יכול לגעת בך, חדרים מטוהרים לא באמת מטוהרים ועוד כמה פאקים שלא אהבתי (וזה רק מהדמו)
בקיצור.. לא.
א. לא הייתה לי בעיה מיוחדת עם השליטה - זאת אומרת, אני לא חושב שהיא גרועה או טובה במיוחד אבל אולי זה בגלל שאני מגיע מעולם ה- PC ועוד לא התרגלתי ל- FPS עם gamepad. אני פשוט גרוע בכל FPS עם gamepad. נקודה. יש לי קשיים חמורים לכוון..
דווקא עם משחקים מגוף שלישי אין לי בעיה ואני אפילו מעדיף לשחק אותם עם gamepad.
ב. הגרפיקה לא מלהיבה (לא קריטי אבל עדיין).
ג. מה שיותר הפריע לי זה שממה שראיתי זה מרגיש כאילו הם מגבילים בכוח את הדינמיקה של המשחק בשביל לכפות על השחקן שיטת משחק שתראה איך כל נושא השליטה על כוחות אחרים עובד ולהכריח את השחקן להשתמש בסידור הזה של חוליית רתק ואיגוף שהם כל כך מתלהבים ממנו - וזה משהו שלא אהבתי עוד במשחקים הראשונים של הסדרה על ה- PC.
אין לי בעיה עם הרעיון כשלעצמו אבל הביצוע מרגיש מלאכותי וכפוי וזה הוציא את כל הכיף.
יש מונח שמוכר מעולם הסרטים שנקרא Suspense of Belief שאומר שאתה כצופה (או שחקן) מקבל את זה שהמציאות המוצגת שונה ושהחוקים בעולם שמוצג בפנייך לא תואמים לעולם האמיתי.
אתה חייב לקבל את זה אחרת לא תוכל ליהנות מהסרט/משחק. לדוגמא, אם לא תקבל את זה שסופרמן יכול לעוף כי בעולם האמיתי אין אנשים עפים לא תהנה מהסרטים.
מצד שני, אם העולם המומצא לא מציית לחוקים שלו עצמו זה כבר מתחיל לקרטע.
בהקשר הזה, ב- brothers in arms יש רימוני יד עם רדיוס פיצוץ מינורי, אם אתה רק מתכופף מאחורי מחסה אתה לא מוגן אבל אם אתה (או האוייב) משתמש באופציית cover אז כלום לא יכול לגעת בך, חדרים מטוהרים לא באמת מטוהרים ועוד כמה פאקים שלא אהבתי (וזה רק מהדמו)
בקיצור.. לא.
חבר'ה אני לא יודע מה איתכם, אבל אני די אהבתי את המשחק. יש בו גרפיקה מעולה, סצנות המעבר יפות וממש כמו בסדרה של אחים לנשק. נכון מאוד קשה לשחק בו, אבל מי שמשחק משחקי FPS בסוני לא תיהיה לו בעיה אחרי חצי שעה של משחק לומדים הכל. וגם את עניין שליטה על כוחות אחרים. לדעתי משחק מצויין למי שאהב את סדרת MOHAA וסדרת COD.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

גם אני שיחקתי בדמו ונהניתי. מדובר במשחק עם קצב אחר מ FPSים רגילים. מי שירוץ קדימה במלחמה ויירה לכל הכיוונים, כמו ב COD, די מהר ימצא את עצמו מת על הקרקע. המשחק הזה מרגיש הרבה יותר כמו מלחמה אמיתית מהבחינה הזאת, והוא גם הרבה יותר ממוקד עלילה ובוחן את היחסים שנוצרים בין חיילים במלחמה, בדומה לסדרה אחים לנשק שהוזכרה כאן (שמתארת פלוגה באותו גדוד ממנו לקוחים החיילים ב BIA, ולכן יש הרבה חפיפה בקווי העלילה של הסדרה והמשחק). בקיצור - נראה לי משחק בדיוק בשבילי, אבל הוא יצטרך לחכות עד אחרי כמה משחקים אחרים שמלהיבים אותי יותר כרגע.
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
את משחק המחשב הראשון שיצא, אהבתי מאוד, הראלסטיות, היתה מרהיבה, זה פן אחר שעדיין לא מומש כמו שצריך במשחקי מחשב, לקחת פיקוד על כיתה ולצאת לקרב זה עולם אחר לגמרי,שונה לחלוטין ממשחקים דומים, זה סוג של הכלאה בין COD לבין RAINBOW SIX...
חייב להודות שעדיין לא שיחקתי בדמו, אבל משהו אומר לי שאני צפוי להיות מופתע רק לטובה, בטח לאחר כול הקדימונים שראיתי
חייב להודות שעדיין לא שיחקתי בדמו, אבל משהו אומר לי שאני צפוי להיות מופתע רק לטובה, בטח לאחר כול הקדימונים שראיתי
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money