בחירת מזרים מדיה שמתאים לצרכיי
שלום,
אני מזה מספר ימים משוטט באינטרנט ומנסה להבין איזה "מזרים מדיה" מתאים לצרכי ולא כל כך מצליח להבין...
הסיפור שלי הוא כזה... יש לי המון סרטים / סדרות שאני רוצה לרכז במקום אחד => דיסק קשיח של 1000G שאני אמור לרכוש.
עד היום השתמשתי ב DVD קורא DIVX אבל זה די מסורבל לי בגלל הכמות הגדולה של הקבצים.
אני מעוניין במכשיר בסיסי, אך איכותי שבו איכות התמונה והשמע יהיו טובות, ושכמובן יצליח להתחבר עם הדיסק קשיח של הענקי שאני עומד לרכוש.
לא כל כך משנה לי אם הדיסק יהיה חיצוני (עם חיבור USB) או פנימי, כמובן כל עוד מדי פעם אוכל לחברו בצורה יחסית פשוטה למחשב האישי שלי ולעדכן בו את הקבצים.
אני אודה לכם אם תוכלו לתת דעתכם, ולתת המלצתכם לגבי מוצר שיכול להתאים לי.
המון תודה
הראל
אני מזה מספר ימים משוטט באינטרנט ומנסה להבין איזה "מזרים מדיה" מתאים לצרכי ולא כל כך מצליח להבין...
הסיפור שלי הוא כזה... יש לי המון סרטים / סדרות שאני רוצה לרכז במקום אחד => דיסק קשיח של 1000G שאני אמור לרכוש.
עד היום השתמשתי ב DVD קורא DIVX אבל זה די מסורבל לי בגלל הכמות הגדולה של הקבצים.
אני מעוניין במכשיר בסיסי, אך איכותי שבו איכות התמונה והשמע יהיו טובות, ושכמובן יצליח להתחבר עם הדיסק קשיח של הענקי שאני עומד לרכוש.
לא כל כך משנה לי אם הדיסק יהיה חיצוני (עם חיבור USB) או פנימי, כמובן כל עוד מדי פעם אוכל לחברו בצורה יחסית פשוטה למחשב האישי שלי ולעדכן בו את הקבצים.
אני אודה לכם אם תוכלו לתת דעתכם, ולתת המלצתכם לגבי מוצר שיכול להתאים לי.
המון תודה
הראל
כרגע אמנם זה בעיקר (אפילו רק) DIVX. אבל אני משער שאשתכלל עם הזמן.יוני_א כתב:יכול להיות שגם DVD עם כניסת USB יתאים לך, אם אתה לא מעוניין ב HD אלא רק ב DIVX...
קראתי גם את הביקורות דביק והבנתי ש:
יהיה לי נוח או שאשתמש בדיסק קשיח חיצוני שיתחבר ב USB למחשב וגם למזרים מדיה או שארכוש מזרים מדיה עם USb Slave (החיבור מדי פעם למחשב האישי מאוד חשוב לי).
אני חייב לציין שחיבור WIFI וחיבור לרשת הביתית ממש לא קריטי לי.
אני מקווה שהאינפורמציה הזו תעזור לכם לעזור לי להבין מה הכי יתאים לי
במידה ואתם ממליצים על מכשיר כלשהו, אשמח לדעת גם היכן אפשר לרכוש וסדר גודל של מחיר.
שוב תודה[/b]