Sanyo Z2000 VS Panasonic AE2000
לאחר הסיבוב הקודם שערכתי באוגוסט, החלטתי לחכות מעט, להעלות מעט את התקציב וללכת על מקרן 1080 ולא 720. מבחינת המחיר והדרישות שני המועמדים שכרגע עומדים על הפרק הם שני המקרנים הנ"ל -
Sanyo Z2000 ו Panasonic AE2000
לצערי אני לא יכול לראות אותם אחד מול השני (למען האמת את הפאנאסוניק איני יכול לראות בכלל). קראתי כמה ביקורות (כולל זאת שבאתר, על הפאנאסוניק) ואני מודה שקשה לי מאוד להחליט. הפאנאסוניק בעיקרות עולה כ400 פאונד יותר (אני נמצא בלונדון) אבל ישנה חנות שמציעה מבצע - מקבלים עם המכשיר נגן בלו ריי של פאנאסוניק, מתנה, בשובי של 300 פאונד. כך שההפרש הפך להיות מינימלי.
האם יש כאן מישהו שהשווה בין המוצרים? ראה את שניהם או אחד מהם ויכול לחוות דעה? אני יודע שיש בפורום כמה חברים שברשותם הPanasonic AE2000 אשמח לשמוע גם את חוות דעתם על המוצר, יתרונות חסרונות.
תודה רבה על העזרה,
אבי
לצערי אני לא יכול לראות אותם אחד מול השני (למען האמת את הפאנאסוניק איני יכול לראות בכלל). קראתי כמה ביקורות (כולל זאת שבאתר, על הפאנאסוניק) ואני מודה שקשה לי מאוד להחליט. הפאנאסוניק בעיקרות עולה כ400 פאונד יותר (אני נמצא בלונדון) אבל ישנה חנות שמציעה מבצע - מקבלים עם המכשיר נגן בלו ריי של פאנאסוניק, מתנה, בשובי של 300 פאונד. כך שההפרש הפך להיות מינימלי.
האם יש כאן מישהו שהשווה בין המוצרים? ראה את שניהם או אחד מהם ויכול לחוות דעה? אני יודע שיש בפורום כמה חברים שברשותם הPanasonic AE2000 אשמח לשמוע גם את חוות דעתם על המוצר, יתרונות חסרונות.
תודה רבה על העזרה,
אבי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
היי אבי,
ההמתנה השתלמה אולם הייתי ממליץ להמתין שוב.
ב-IFA ו-CEDIA שנערכו בחודש שעבר, הושקו המחליפים של המקרנים הללו ועוד לא מעט מקרנים שמהווים קפיצת מדרגה משמעותית.
כולם אמורים להגיע לחנויות בחודש הקרוב ומקסימום עד חג המולד.
אני הייתי מחכה.
ההמתנה השתלמה אולם הייתי ממליץ להמתין שוב.
ב-IFA ו-CEDIA שנערכו בחודש שעבר, הושקו המחליפים של המקרנים הללו ועוד לא מעט מקרנים שמהווים קפיצת מדרגה משמעותית.
כולם אמורים להגיע לחנויות בחודש הקרוב ומקסימום עד חג המולד.
אני הייתי מחכה.
הפנסוניק טוב יותר בשחורים והתמונה יפה יותר, לאחר שקניתי את הפנסוניק יצא לי לראות את הסניו ואני יכול לומר לך שאני שלם עם הבחירה בפנסוניק.
לפנסוניק ישנה טכנולוגיה יחודית להחלקת התמונה ומניעת SDE,דבר שדיי בולט לעיין בסניו.
כאן תוכל לקבל תמונה יותר ברורה על ההבדל בין הדגמים,
http://www.projectorcentral.com/panason ... jector.htm
לפנסוניק ישנה טכנולוגיה יחודית להחלקת התמונה ומניעת SDE,דבר שדיי בולט לעיין בסניו.
כאן תוכל לקבל תמונה יותר ברורה על ההבדל בין הדגמים,
http://www.projectorcentral.com/panason ... jector.htm
תודה על התשובות.
אין לי בעיה לחכות אבלמצד שני אני לא מעוניין למתוח עוד את התקציב - כי אני כבר מותח אותו מעבר לחישוב המקורי כשהחלטתי ללכת על מקרן 1080 במקום 720...
מצטער על ההתעקשות, אבל במידה ואילו שתי האופציות שעומדות לרשותי (גם מבחינת התאמה לדרישות שלי - זום גבוה, בין השאר) מה לדעתכם עדיף?
אני עומד להשתמש במקרן בסלון רגיל, שניתן להחשיך אותו ברמה סבירה. מרחק ההקרנה יהיה 3 מטר בערך.
אבי
אין לי בעיה לחכות אבלמצד שני אני לא מעוניין למתוח עוד את התקציב - כי אני כבר מותח אותו מעבר לחישוב המקורי כשהחלטתי ללכת על מקרן 1080 במקום 720...
מצטער על ההתעקשות, אבל במידה ואילו שתי האופציות שעומדות לרשותי (גם מבחינת התאמה לדרישות שלי - זום גבוה, בין השאר) מה לדעתכם עדיף?
אני עומד להשתמש במקרן בסלון רגיל, שניתן להחשיך אותו ברמה סבירה. מרחק ההקרנה יהיה 3 מטר בערך.
אבי
Avi Merkado - www.filma.co.il
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני הייתי ממליץ לחכות בהתאם למה שמרטין הציע
משתי סיבות
א. המקרנים שיצאו יהוו איזשהי קפיצה טכנולוגית - מקסימום - תיקח 720P חדש - העיקר שהשחור והצבעים ייראו יותר טוב.
ב. אם 1080P חשוב לך - אחרי שהחדשים ייצאו - הישנים יעלו פחות..
בכל מקרה - שווה לחכות.
חבל לקנות היום מקרן ובחודש הבא להבין שהוא לא משהו
א. המקרנים שיצאו יהוו איזשהי קפיצה טכנולוגית - מקסימום - תיקח 720P חדש - העיקר שהשחור והצבעים ייראו יותר טוב.
ב. אם 1080P חשוב לך - אחרי שהחדשים ייצאו - הישנים יעלו פחות..
בכל מקרה - שווה לחכות.
חבל לקנות היום מקרן ובחודש הבא להבין שהוא לא משהו
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
איזה מקרנים "חמים" יצאו?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
מה לגבי הESON TW1000? הוא עולה טיפה יותר מהשניים האחרים, האם שווה לטפס אליו במחיר או שכבר עדיף שוב לחכות ולקוות שאחד המקרנים הבכירים יותר ירדו במחיר?
אני מודה שאני דיי עובד עצות - הפאונד כרגע נמוך מאוד, ומבחינה מסויימת, המתנה היא גם סוג של סיכון כי אולי המחיר ירד אך בו זמנית שווי הפאונד יעלה...
אני מודה שאני דיי עובד עצות - הפאונד כרגע נמוך מאוד, ומבחינה מסויימת, המתנה היא גם סוג של סיכון כי אולי המחיר ירד אך בו זמנית שווי הפאונד יעלה...
Avi Merkado - www.filma.co.il
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
והיה להם את הסאניו גם?niron כתב:אני ראיתי את התמונה בעולם הדגיטילי, שהם נציגים חזקים מאוד של פנסוניק (את הראיה לכך אני שואב מהפוסטרים הענקיים של פנסוניק דווקא שתלויים במקום)
לא הייתי מצפה שהתמונה דווקא שם תהיה גרועה....
האם סגרו בשבילך את האור בכל החנות כי הדלת לחדר ההקרנה שלהם עשויה מזכוכית.....
כן, עמי סגר את האור (אם אני לא טועה היה שם איזה חלון חשמלי)MartinHSabag כתב:והיה להם את הסאניו גם?niron כתב:אני ראיתי את התמונה בעולם הדגיטילי, שהם נציגים חזקים מאוד של פנסוניק (את הראיה לכך אני שואב מהפוסטרים הענקיים של פנסוניק דווקא שתלויים במקום)
לא הייתי מצפה שהתמונה דווקא שם תהיה גרועה....
האם סגרו בשבילך את האור בכל החנות כי הדלת לחדר ההקרנה שלהם עשויה מזכוכית........
מדוע דווקא השניים הללו? בחנת גם מקרני DLP?taotao7 כתב:לאחר הסיבוב הקודם שערכתי באוגוסט, החלטתי לחכות מעט, להעלות מעט את התקציב וללכת על מקרן 1080 ולא 720. מבחינת המחיר והדרישות שני המועמדים שכרגע עומדים על הפרק הם שני המקרנים הנ"ל -
תודה רבה על העזרה,
אבי...