ממיר HOT HD כאשר משלבים מגבר - בעיה
שלום,
מותקן ממיר HOT HD תומפסון , מחובר דרך אונקיו 606 למסך HDMI.
כאשר ממתגים לוידאו או חיבור אחר באונקיו יש איזשהו "ניתוק" בממיר = הוא "מאבד" את המסך וכשחוזרים אליו - הממיר לא מוציא אות - לא צליל ולא תמונה.
כיבוי והדלקה כמובן לא עוזרים - רק הוצאת החשמל פיזית והחזרתו.
תגובות ? זה רק אני ?
תודה!
מותקן ממיר HOT HD תומפסון , מחובר דרך אונקיו 606 למסך HDMI.
כאשר ממתגים לוידאו או חיבור אחר באונקיו יש איזשהו "ניתוק" בממיר = הוא "מאבד" את המסך וכשחוזרים אליו - הממיר לא מוציא אות - לא צליל ולא תמונה.
כיבוי והדלקה כמובן לא עוזרים - רק הוצאת החשמל פיזית והחזרתו.
תגובות ? זה רק אני ?
תודה!
עדכון בנושא
דיברתי עם טופאודיו וגם עם טכנאים של HOT ויש בעיה כללית עם ממירי HD של HOT - מאבדים סינכרון מדי פעם וחייבים לאתחל אותם (להוציא מהחשמל).
אין כאן לאף אחד ממיר HD של HOT ?
אין כאן לאף אחד ממיר HD של HOT ?
Re: עדכון בנושא
זה באמת קורה לפעמים בגלל שהממיר לא נועד להעביר שידור דרך ממתג כמו הרסיבר. אני חיברתי ביינתים את שלי ישירות למסך, וממתין שהוט יוציאו עידכון גרסא שאמור לפתור את הבעיה הזאת (ורבות אחרות כמו הפעלת שירות הודעות וסידור ה-VOD באופן סופי). הגרסא החדשה אמורה לצאת לקראת סוף אוקטובר תחילת נובמבר...saarb כתב:דיברתי עם טופאודיו וגם עם טכנאים של HOT ויש בעיה כללית עם ממירי HD של HOT - מאבדים סינכרון מדי פעם וחייבים לאתחל אותם (להוציא מהחשמל).
אין כאן לאף אחד ממיר HD של HOT ?...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
מחזק את הפתרון ש-eg99 הציע. במסך ה-HD Ready שלי אני ממש לא מרגיש הבדל באיכות התמונה בין קומפוננט לבין HDMI (שניהם על 1080I). לכן, לדעתי הפתרון של קומפוננט + חיבור אודיו אופטי הוא בכלל לא פשרה. עדיין רואים חד ומצויין.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
בעיה ידועה בתחום ה-HDMI, לרוב זה נגרם בשל אי תמיכה ב-REPEATERS (בגלל הצפנת HDCP לרוב, אבל לא רק).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אי אפשר ברסיבר שיש לו up conversion מלא להגדיר שהוא יעשה בפועל מיתוג בלבד כשבוחרים כניסת HDMI, אבל שעדיין ייקח בצורה פאסיבית את פס האודיו ויפענח אותו? זה אולי יפתור את הבעייה...
אוישאתה בעיה
הי - אותה הבעיה עם ממיר YAMAHA
אם ממתינים זמן רב (30 דקות) התמונה חוזרת.
המצב מעצבן כי אם יש לך BLURAY או HTPC כל פעם שמשתמשים בהם צריך לאתחל את הממיר
חוצפה של HOT
אם ממתינים זמן רב (30 דקות) התמונה חוזרת.
המצב מעצבן כי אם יש לך BLURAY או HTPC כל פעם שמשתמשים בהם צריך לאתחל את הממיר
חוצפה של HOT
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא חייבים להתלהם, מסתמן פתרון: 
יצא לפני כמה ימים עדכון לתוכנה של הממיר. נתק את הממיר מהחשמל והדלק אותו תוך כדי לחיצה רצופה על ESC בממיר עצמו. לאחר שמופיע חלון עדכון התוכנה אפשר לעזוב את כפתור ה-ESC ולחכות לעדכון הממיר.
נסה את העדכון ודווח לנו אם זה עזר.
יצא לפני כמה ימים עדכון לתוכנה של הממיר. נתק את הממיר מהחשמל והדלק אותו תוך כדי לחיצה רצופה על ESC בממיר עצמו. לאחר שמופיע חלון עדכון התוכנה אפשר לעזוב את כפתור ה-ESC ולחכות לעדכון הממיר.
נסה את העדכון ודווח לנו אם זה עזר.
אין פה שום התלהמות. רק עובדות .pixies כתב:לא חייבים להתלהם, מסתמן פתרון:
נסה את העדכון ודווח לנו אם זה עזר....
אני הורדתי את התוכנה החדשה לפני יומיים והיא פתרה לי רק את בעיית הAC3 דרך הHDMI .
בעיית המסך החשוך כשמחוברים דרך הרסיבר נותרה בעינה לצערי .
אני עובד עם רסיבר ימאהה ואצלי עם כל כיבוי ממיר או מעבר למקור אחר התמונה חוזרת רק אחרי כ7 דקות בערך.
שלום,
Pixies - איך נודע לך דבר העדכון ? עשיתי כרגע ונראה ש HDCP כותב SUCCESS לעומת כלום לפני זה.
כמו כן הכל נראה כרגע תקין - נראה עוד יום או משהוא כזה (בדר"כ אחרי שמכבים לתקופה את המגבר - ומדליקים לאחר מכן היה מסך שחור).
בכל מקרה תודה רבה!
. זה עדיף מלהתקשר ל HOT, לחכות 20-30 דקות על הקו ולא לקבל תשובה נורמלית anyway...
Pixies - איך נודע לך דבר העדכון ? עשיתי כרגע ונראה ש HDCP כותב SUCCESS לעומת כלום לפני זה.
כמו כן הכל נראה כרגע תקין - נראה עוד יום או משהוא כזה (בדר"כ אחרי שמכבים לתקופה את המגבר - ומדליקים לאחר מכן היה מסך שחור).
בכל מקרה תודה רבה!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

נודע לי על העדכון משרשור שכן בפורום זה.