מה הדרך שלכם לנגן MKV עם כתוביות בעברית איזה נגן שמקבל כתובי
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אני משתמש ב-VMC. נגינת הכתוביות נעשית עם ה-FFDShow. עובד אחלה.
אפשר גם עם BSPlayer. גם עובד מצויין.
אפשר גם עם BSPlayer. גם עובד מצויין.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
לי יש בעיות עם הכתוביות של MKV ב VMC
הוא פשוט לא מכיר אותן.
יש דרך מיוחדת לקנפג את זה ? ( בסרטים רגילים אין בעיה ה FFD מקונפג כבר)
תודה
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
האם איפשרת כתוביות ב-FFDShow? האם שם הכתובית זהה לחלוטין לשם הסרט (מלבד הסיומת) ונמצא באותה תיקייה?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זה כמעט בטוח נובע מכך שאתה לא מבצע פענוח של הווידאו ב MKV עם ffdshow אלא עם כלי אחר. חפש במדריכים כאן את אלו הקשורים לכתוביות ולהגדרות של Haalicozzmo כתב:הוא פשוט לא מכיר אותן.
תודה...
פיענוח MKV
אני לא בטוח ( אני צריך לבדוק בעזרת הפילטר)
אבל אני משתש בשני מפענחים FFD show ן Core AVC אני לא ממש זוכר במי למה אבל זה לפי המדריכים
אם אני עובד עם ה KMplayer אני מסוגל גם לראות את הסרט וגם את התרגום (אבל זה הגיוני כי הוא עושה את הפענוח בעצמו...)
אשמח אם תכוונו אותי יותר....
אבל אני משתש בשני מפענחים FFD show ן Core AVC אני לא ממש זוכר במי למה אבל זה לפי המדריכים
אם אני עובד עם ה KMplayer אני מסוגל גם לראות את הסרט וגם את התרגום (אבל זה הגיוני כי הוא עושה את הפענוח בעצמו...)
אשמח אם תכוונו אותי יותר....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אז תן לי להיות בטוח במקומך. אם אתה התקנת את CoreAVC אז פענוח הווידאו מתבצע בו לכל מה שמקודד ב H.264 או VC-1 זו הסיבה ש ffdshow לא מציג לך את הכתוביות כי ה WMP/VMC לא נותן לו לעלות, בדיוק כפי שכתוב ומוסבר במדריך הכתוביות. אין פה מה לכוון אותך יותר, הכל נמצא שם.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

לא רק שהשיטה עובדת מצויין, אלא שהיא גם תמיד עובדת.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 578
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש את BSPLAYER, אחלה תוכנה, גרסה אחרונה בכלל מצויינת כי יש בה אפשרות גם לכתבויות משניות!
יענו, PRIMARY SUBTITLES אצלי מכוונות לאנגלית, ו-SECONDARY לעברית, ככה שלא צריך כל-פעם להיכנס להגדרות של FONT ולשנות!
משתמש בגרסה האחרונה במקום הנגן הפנימי של MEDIA PORTAL שלא תומך בהחלפת כתוביות חיצוניות של הקובץ במידה ויש כמה (מראה רק את אנגלית, ולא מאפשר תוך כדי הצפיה להחליף למאנגלית לעברית ולהיפף)...
ואפ אפשר עוד שאלה - מה זה בדיוק RAW VIDEO, יש את האופציה הזאת גם ב-MEDIA PORTAL, אבל השם לא אומר לי כלום....אולי מישהו יכול להסביר לי.....
יענו, PRIMARY SUBTITLES אצלי מכוונות לאנגלית, ו-SECONDARY לעברית, ככה שלא צריך כל-פעם להיכנס להגדרות של FONT ולשנות!
משתמש בגרסה האחרונה במקום הנגן הפנימי של MEDIA PORTAL שלא תומך בהחלפת כתוביות חיצוניות של הקובץ במידה ויש כמה (מראה רק את אנגלית, ולא מאפשר תוך כדי הצפיה להחליף למאנגלית לעברית ולהיפף)...
ואפ אפשר עוד שאלה - מה זה בדיוק RAW VIDEO, יש את האופציה הזאת גם ב-MEDIA PORTAL, אבל השם לא אומר לי כלום....אולי מישהו יכול להסביר לי.....
אם אני לא טועה הגירסה האחרונה של BSPLAYER מכילה רוגלות. הייתי משתמש בגירסה יותר ישנה.unzi200888 כתב:יש את BSPLAYER, אחלה תוכנה, גרסה אחרונה בכלל מצויינת כי יש בה אפשרות גם לכתבויות משניות!
ואפ אפשר עוד שאלה - מה זה בדיוק RAW VIDEO, יש את האופציה הזאת גם ב-MEDIA PORTAL, אבל השם לא אומר לי כלום....אולי מישהו יכול להסביר לי........
היום אני משתמש ב ZOOM PLAYER ו VLC
האמת שאני שברתי את הראש חזק בכל נושא התרגום - גם ברמה של מציאת התרגום וגם ברמה של איך לשדך אותו ובסוף מצאתי פתרון מדהים
החלטתי לראות את הסרטים ללא תרגום, אחרי 3 חודשים כאלו התרגלתי לחלוטין ועכשיו התרגום ממש לא חסר לי, ואני אפילו נהנה מהסרט הרבה יותר כי שמתי לב שבסרט עם תרגום מפספסים פרטים בסרט בגלל שקוראים ולא רק מסתכלים על הסרט
ממליץ בחום - גם טוב לאנגלית
החלטתי לראות את הסרטים ללא תרגום, אחרי 3 חודשים כאלו התרגלתי לחלוטין ועכשיו התרגום ממש לא חסר לי, ואני אפילו נהנה מהסרט הרבה יותר כי שמתי לב שבסרט עם תרגום מפספסים פרטים בסרט בגלל שקוראים ולא רק מסתכלים על הסרט
ממליץ בחום - גם טוב לאנגלית
צודק 100%. נראה אותך משכנע את אשתיעתיד כתב:האמת שאני שברתי את הראש חזק בכל נושא התרגום - גם ברמה של מציאת התרגום וגם ברמה של איך לשדך אותו ובסוף מצאתי פתרון מדהים
ממליץ בחום - גם טוב לאנגלית...
האמת שיש סדרות כמו GREYS ANATOMY שחייבים תרגום...