עבודה עם יס מקס ללא חיבור לצלחת
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78876
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
לא.
זה עבד פעם, אני אישית השתמשתי לא פעם ביכולת הזו בבדיקות שלי.
לפני כחצי שנה ניסיתי ולא עבד. המכשיר לא נותן לנגן בלי חיבור ראשוני לחשמל. שאלתי ואמרו לי שזו הגנה, ככל הנראה שאי אפשר יהיה לעקוב אחרי זה.
זה עבד פעם, אני אישית השתמשתי לא פעם ביכולת הזו בבדיקות שלי.
לפני כחצי שנה ניסיתי ולא עבד. המכשיר לא נותן לנגן בלי חיבור ראשוני לחשמל. שאלתי ואמרו לי שזו הגנה, ככל הנראה שאי אפשר יהיה לעקוב אחרי זה.
יש אפשרות להעתיק להארד דיסק שלו חומרים מהמחשב?
הקטע זה שיש לי מכשיר שאין לי מה לעשות איתו, חשבתי להוציא לו את ההארד דיסק ולהשתמש בו למחשב,
אבל אם אפשר לעשות בו שימוש יותר טוב כמו מכשיר שיאכסן את הסרטים והסדרות שאני מוריד מהמחשב ויאפשר לנגן אותם אני אשמח לדעת איך...
יש מצב לעשות משהו כזה?
הקטע זה שיש לי מכשיר שאין לי מה לעשות איתו, חשבתי להוציא לו את ההארד דיסק ולהשתמש בו למחשב,
אבל אם אפשר לעשות בו שימוש יותר טוב כמו מכשיר שיאכסן את הסרטים והסדרות שאני מוריד מהמחשב ויאפשר לנגן אותם אני אשמח לדעת איך...
יש מצב לעשות משהו כזה?
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אפשר להקליט מה YES MAX רק אנלוגי....shlomc כתב:יש אפשרות להעתיק להארד דיסק שלו חומרים מהמחשב?
יש מצב לעשות משהו כזה?...
כלומר כרטיס טלוויזיה או משהו כזה.
זה החיסרון העיקרי של המקס.
לגבי ניגון תכנים כשהוא לא מחובר לצלחת, זה לא אפשרי
בשלג אין קליטה בגלל שהוא נערם על הצלחת.
חשבנו לעצמנו שאיזה כיף שיש לנו מלא הקלטות, אבל התברר לנו שגם בהקלטות לא ניתן לצפות.
זה היה מעצבן.
אני מעדיף HTPC על ה MAX.
הוא גם יותר אמין ממנו.
אני לא מבין את זה,
זה בסופו של דבר לוח אם שכזה עם הארד דיסק ומעבד פרימיטיבי
אין אפשרות להתקין הארדוור אחר עליו? כזה שלא מקודד לסנקציות של יס?
או שפשוט אפשר לשלוח את המכשיר מהקומה התשיעית דרך החלון ולפחות להנות מלראות אותו מתפזר לחתיכות, וזה התוכן הכי מעניין שנראה ממנו..
זה בסופו של דבר לוח אם שכזה עם הארד דיסק ומעבד פרימיטיבי
אין אפשרות להתקין הארדוור אחר עליו? כזה שלא מקודד לסנקציות של יס?
או שפשוט אפשר לשלוח את המכשיר מהקומה התשיעית דרך החלון ולפחות להנות מלראות אותו מתפזר לחתיכות, וזה התוכן הכי מעניין שנראה ממנו..
תשובה קצרה - לא, אי אפשר.
תשובה ארוכה: יס מקס מריץ גרסה מסויימת של לינוקס. התוכן נשמר על הדיסק בצורה מוצפנת, כך שגם אם תפרק את הדיסק ותחבר אותו למחשב אחר - תוכל לראות את הקבצים, אבל לא תוכל לנגן את הוידאו כי אין שום נגן מתאים שיודע לפענח את ההצפנה הנ"ל.
תשובה ארוכה: יס מקס מריץ גרסה מסויימת של לינוקס. התוכן נשמר על הדיסק בצורה מוצפנת, כך שגם אם תפרק את הדיסק ותחבר אותו למחשב אחר - תוכל לראות את הקבצים, אבל לא תוכל לנגן את הוידאו כי אין שום נגן מתאים שיודע לפענח את ההצפנה הנ"ל.
You are never fully dressed without a smile
- oferlaor
- מנהל

shlomc,
אני מניח שאתה פשוט עברת מיס להוט והמכשיר שבעלותך הפך למעצור דלת יעיל במיוחד?
להכניס לו תכנים כמו PC אתה לא יכול והוא בעצם הופך לא שמיש.
אבל... מה שאתה כן יכול בהחלט לעשות זה להעביר את הבעלות עליו למישהו אחר שהוא כן מנוי של יס. בעלות סמלית (לדעתי משהו כמו 150 ש"ח, פעם שמעתי) יס מעבירים את הבעלות עליו למישהו אחר שמתחיל לשלם את ה-15 ש"ח מנוי לחודש עליו (כמו על ממיר נוסף שלא נמצא במנוי).
תוודא שאין בעיה (כמובן) עם שירות לקוחות של יס, אך אם המכשיר בבעלותך, זה אמור להיות אפשרי.
בהצלחה!
אני מניח שאתה פשוט עברת מיס להוט והמכשיר שבעלותך הפך למעצור דלת יעיל במיוחד?
להכניס לו תכנים כמו PC אתה לא יכול והוא בעצם הופך לא שמיש.
אבל... מה שאתה כן יכול בהחלט לעשות זה להעביר את הבעלות עליו למישהו אחר שהוא כן מנוי של יס. בעלות סמלית (לדעתי משהו כמו 150 ש"ח, פעם שמעתי) יס מעבירים את הבעלות עליו למישהו אחר שמתחיל לשלם את ה-15 ש"ח מנוי לחודש עליו (כמו על ממיר נוסף שלא נמצא במנוי).
תוודא שאין בעיה (כמובן) עם שירות לקוחות של יס, אך אם המכשיר בבעלותך, זה אמור להיות אפשרי.
בהצלחה!
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
zovirax כתב:המקס עובד בתוכניות מוקלטות גם כשהוא לא מחובר לשקע אנטנה בקיר.הוא דורש ריסטshlomc כתב:
לגבי ניגון תכנים כשהוא לא מחובר לצלחת, זה לא אפשרי
בשלג אין קליטה בגלל שהוא נערם על הצלחת.
חשבנו לעצמנו שאיזה כיף שיש לנו מלא הקלטות, אבל התברר לנו שגם בהקלטות לא ניתן לצפות.
זה היה מעצבן.
אני מעדיף HTPC על ה MAX.
הוא גם יותר אמין ממנו....
בשקופית 30,לחיצה על 4כפתורים בפנל ויש אפשרות לנגן 80 שעות עבודה.
המחיר ללקוח קיים בהוספת מקס הוא 45 ש"ח גם בהחלפה.
כשיש קצת שלג ברמת הגולן כל בעלי הצלחות הפרטיות ויס,מיצטידים במגב ארוך וצינור
מים והשידור חוזר....
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- oferlaor
- מנהל