360 בגירסאת Jasper (מעבד וGPU ב65nm) בחנויות

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73268
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #1 

זהו? סופה של תקופת ה RROD? אני מקווה שכן, כי לגירסה הזו חיכיתי לפני רכישת הקונסולה הנ"ל שתשב אחר כבוד לצד ה PS3.

http://joeygadget.com/category/xbox-360/

עכשיו רק למצוא מישהו שנוסע לחו"ל שיוכל להביא לי אותה במחיר שפוי :wink:

9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #2 

זה בדיוק מה שאמרו על ה-FALCON וגם אחריו 17 אחוז מכלל המכשירים שיצאו, שבקו חיים.
בינתיים גם 100 דולר לא הייתי מוציא על הבוקס. בשוק מכשירי החשמל השיעור המקובל הוא גג 5% או שפשוט
מבטלים את פס הייצור. 17 זה כאמור, רחוק מלהיות 5.

snowgoose
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 713
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #3 

כנראה שזה לא סוף ה RROD:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=66756
Natural Born Gamer

kingshoko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3818
נתן תודות: 200 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #4 

snowgoose כתב:כנראה שזה לא סוף ה RROD:
...
מה אתה קופץ? פתאום כל שונאי מיקרוסופט מתעוררים...
קודם שיהיה לך נסיון עם הקונסולה אח"כ תתן לינקים.

snowgoose
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 713
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #5 

kingshoko כתב:
...
...
נשמע שאתה קופץ....קח אויר ותספור עד עשר לפני שאתה מגיב (n)
לא שונא ולא אוהב וחוץ מזה מה קשור עיניין הניסיון לפה ? הרי בעיית ה- RROD זו עובדה ידועה.

kingshoko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3818
נתן תודות: 200 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #6 

snowgoose כתב:
kingshoko כתב:
...
...
נשמע שאתה קופץ....קח אויר ותספור עד עשר לפני שאתה מגיב (n)
לא שונא ולא אוהב וחוץ מזה מה קשור עיניין הניסיון לפה ? הרי בעיית ה- RROD זו עובדה ידועה.
...
ספרתי עד 20.
עדיין, אין קשר ללינק שנתת לבעיה של הקונסולה שהבחור העלה שם.

orshock
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 317
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #7 

9xcalibur9 כתב:זה בדיוק מה שאמרו על ה-FALCON וגם אחריו 17 אחוז מכלל המכשירים שיצאו, שבקו חיים.
בינתיים גם 100 דולר לא הייתי מוציא על הבוקס. בשוק מכשירי החשמל השיעור המקובל הוא גג 5% או שפשוט
...
אם אפשר קישור מאיפה הנתונים, תודה.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #8 

אל תצפה לקישורים בנושא. אין שום נתונים רשמיים על כמות טבעות המוות, מהסיבה הפשוטה שמיקרוסופט שומרת את הנתונים האלה בסוד. כל מי שאומר 30% מצד אחד, ו 0.3% מצד שני (ואת שני הנתונים כבר שמעתי) בסך הכל מפיץ שמועות לא מבוססות.

מה שכן, בטוח שמדובר באחוזים גבוהים, אחרת מיקרוסופט לא הייתה מאריכה את אורך האחריות בצורה כל כך משמעותית.

yaronco
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 228
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #9 

בתור בעלים של קונסולה כזו, אני חייב להודות שמתוך 6 חברים בעלי קונוסולות אני היחיד ששרד עם הקונוסלה עד שלאחרונה מכרתי אותה בכדי לשדרג לכזו עם HDMI
כל החברים ללא יוצא מן הכלל קיבלו ROD וחלקם החלפו גם 3 פעמים את הקונסולה
כל מי שקונה קונסולה מתאריך ייצור של לפני 2008 לוקח הימור רציני.
מיקרוסופט צריכים להתבייש שהוציאו מוצר שכזה בימים שבהם אבטחת איכות אמורה להבטיח שאפילו לא פרומיל מהמוצרים יצאו דפוקים בטח לא ממוצר שממנו מייצרים מליוני חתיכות.
לפחות הטעות הזו עלתה להם במיליארד $ שהוקצו לטובת הרחבת האחריות למכשירים הדפוקים.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #10 

9xcalibur9 כתב:זה בדיוק מה שאמרו על ה-FALCON וגם אחריו 17 אחוז מכלל המכשירים שיצאו, שבקו חיים.
...
לא יודע איך זה באלקטרוניקה, אבל במחשבים (שזה התחום שלי וה XBOX מאוד דומה למחשב) אחוז החזרות סטנדרטי זה בין 1-3 אחוז. מותג שאחוז ההחזרות שלו גבוה מ 5% פשוט לא נכנס אצלנו לקטלוג, עקב העובדה הפשוטה שההוצאה הכי גבוהה אצל יבואן זה החלפות מוצרים תקולים.

הבעייה היא שלעולם לא נדע אם החדשים חסיני RROD, אבל בגלל שרב המקורות האמינים דיווחו שהבעייה נגרמית עקב בעיית התחממות, ועקב זה הורדת שני הרכיבים הכי חמים במערכת (המעבד והליבה הגרפית) לייצור ב 65NM אמור תיאורטית להוריד את תפוקת החום בצורה משעותית ותיאורטית לפתו את בעיית ההתחממות. אני מאמין שאם יצא גירסה חדשה אחרי כ"כ הרבה זמן מיקרוסופט לא יעשו את זה שוב לעצמם ויוציאו שוב גירסה לקויה. אולי אני נאיבי, אבל אני רוצה להאמין (THE TRUTH IS OUT THERE) :D

orshock
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

Malcontent כתב:אל תצפה לקישורים בנושא. אין שום נתונים רשמיים על כמות טבעות המוות, מהסיבה הפשוטה שמיקרוסופט שומרת את הנתונים האלה בסוד. כל מי שאומר 30% מצד אחד, ו 0.3% מצד שני (ואת שני הנתונים כבר שמעתי) בסך הכל מפיץ שמועות לא מבוססות.

מה שכן, בטוח שמדובר באחוזים גבוהים, אחרת מיקרוסופט לא הייתה מאריכה את אורך האחריות בצורה כל כך משמעותית.
...
בנושא הגרסא הראשונה אין לי שום ספק שזה בושה כל העניין.

אבל למה להפיץ פה שטויות, הפורום הרי מתיימר להיות פורום של אנשים שמבינים בנושא, כמו בכל שאר הפורומים כאן, זריקת שטויות משום מקום לא קשורות להבנה בנושא.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #12 

זה לא מתיימר להיות פורום של אנשי מקצוע, בסך הכל פורום של חובבים.
מה לעשות, הגרסא הראשונה של ה X360 הוציאה לקונסולה שם רע, שיקח עוד הרבה זמן עד שיתוקן, אם בכלל, ובמיוחד במדינות שבהן אין אחריות מקיפה לשלוש שנים (למשל, ישראל). ברור לי שהשם הרע לא מוצדק לחלוטין, וגם אין לי ספק שאחוז התקלות בדור הראשון היה נמוך מ30 האחוזים הידועים, אבל עדיין - מוצדק או לא מוצדק, שם רע זה שם רע.

orshock
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

Malcontent כתב:זה לא מתיימר להיות פורום של אנשי מקצוע, בסך הכל פורום של חובבים.
מה לעשות, הגרסא הראשונה של ה X360 הוציאה לקונסולה שם רע, שיקח עוד הרבה זמן עד שיתוקן, אם בכלל, ובמיוחד במדינות שבהן אין אחריות מקיפה לשלוש שנים (למשל, ישראל). ברור לי שהשם הרע לא מוצדק לחלוטין, וגם אין לי ספק שאחוז התקלות בדור הראשון היה נמוך מ30 האחוזים הידועים, אבל עדיין - מוצדק או לא מוצדק, שם רע זה שם רע.
...
את זה שצריך פעם בשבוע דיון על RROD הבנתי, אבל אם הבנאדם מציג פה נתונים שאנשים מעוניינים להבין מהם משהו, שלא יזרוק סתם.

כמו שבפורום ק"ב לא תשמע סתם נתונים משום מקום על מגבר מסויים, ככה לדעתי צריך להיות גם כאן.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #14 

מאמר מקיף יותר על הג'ספר:

http://www.anandtech.com/gadgets/showdoc.aspx?i=3472

עכשיו נשאר לחכות 3-4 חודשים על מנת לראות אם אין תגובות שליליות ברשת (סופו של ה RROD?) ואם כן בקרוב אהיה בעליה של קונסולה שנייה (Y)

omriking12
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #15 

3-4 חודשים? תעלה למעלה.
הפאלקון כבר מספיק זמן בשוק כדי לדעת שאין כזה דבר טבעת מוות יותר, חוץ מכמה קונסולות בודדות, אבל היי, זה מכשיר חשמלי, לכל מכשיר חשמלי יש סיכוי מסויים להתקלקל.
אני לא מבין למה אנשים סתם זורקים שטויות, כגון ה"עובדה" שאחוז התקלות בפאלקון הוא 17%.
תגידו מה שתגידו, הפורום הזה מתמחה במערכות ווידאו ואוודיו, אבל בקונסולות- יש פשוט פורומים הרבה יותר אמינים שנותנים עובדות שחור על גבי לבן, בלי להטעות אנשים אחרים.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #16 

אתה זה שזורק דברים באוויר בלי ביסוס. תראה לי הוכחה אחת שהפאלקון פתר את בעיית ה RROD ונמשיך את הדיון. במקרה הטוב הוא צימצם אותה, אבל בין זה לבין להכריז שהבעייה נפתרה יש מרחק ענק. אם הבעייה הייתה נפתרת לא היה את המצוד הזה אחרי הג'ספר ואתרים גדולים ומוכרים לא היו מרימים מאמרים שכאלו על התופעה.

הנה ציטוט מהמאמר בתחילת הת'רד:

[left]When Xenon came out, we bought one and took it apart. The same for Falcon, and naturally, the same for Jasper. The stakes are a lot higher with Jasper however; this may very well be the Xbox 360 to get, not only is it a lot cooler and cheaper for Microsoft to manufacture, but it may finally solve the 360's biggest issue to date.[/left]

אם אננדטק (שנחשבים לאתר מוכר ומאוד מכובד) כותבים דבר שכזה - זה אומר דרשני...

omriking12
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #17 

טעיתי שאמרתי שהיא "נפתרה"
אתה צודק בזה שהיא הצטמצמה, ואני חייב לתקן ולהבהיר שהיא הצטמצמה בהרבה.
מאז שהפאלקון יצא, שמעתי רק על מקרים בודדים של תקלות מהסוג הזה, וגם הם לא היו בהכרח טבעת המוות.
אבל כמו שנאמר פה, לכל מכשיר יש סיכוי מסויים להתקלקל.
אני בחרתי ב 360 בגלל מבחר המשחקים שלה, ואני לא מפחד לקבל טבעת. גם אם יקרה ואני יקבל טבעת (שניה XD), אני לא אתבאס ואני אקנה Jasper, למרות שעד אז בטח יצא ה Valhalla (ישלב את ה GPU וה CPU על אותו צ'יפ), וה arcade יעלה 150$, אז אני לא דואג.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #18 

אני אישית לא סומך על ההצהרות האלו מהסיבה הפשוטה - חוסר הכנות של מיקרוסופט. כשיש תופעה בסדר גודל שכזה במוצר הייתי מצפה שכאשר יוצאת גירסה מחודשת, אותה חברה תכריז עליו בצורה מפורשת ותצהיר שהוא אמור לשפר את הבעייה - זוהי רמת הכנות שאני מצפה מחברה שיצרה מוצר אלקטרוני עם פגם כ"כ יסודי. ברגע שהיא לא רק שלא מצהירה על יציאת דגם חדש/משופר ולא נותנת שום פידבק על אחוז ה RMA של כל דגם - אני אישית מרגיש לא נוח לרכוש מוצר של אותה חברה. בזמנו שרכשתי את ה PS3 זה היה אחד השיקולים המרכזיים שדחפו אותי לכיוון ה PS3.

כיום, כשיש גירסה שלישית כבר שאמורה לפי כל הדיעות לצמצמם כמעט לחלוטין את התופעה (שוב, תיאורטית, אין לצערנו שום אינדקציה חד משמעית לזה עקב הסתרת מידע סידרתית ע"י מיקרוסופט) אני בהחלט שוקל בחיוב לצרף לסלון שלי עוד קונסולה :wink:

omriking12
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #19 

אני מבין אותך, ואני גם לא מבין אותם.
היום זה לא אמור למנוע ממך לקנות את הקונסולה המדהימה הזו, שרק הנאה אתה תראה ממנה.

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #20 

Huber, עד כמה נפוצות הקונסולות מבוססות Jasper? עוד שבועיים בערך חבר שלי אמור להביא לי XBOX מאנגליה ואני מקווה שהוא יוכל להביא כזאת, השאלה האם באמת יש בנמצא?

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”