בעיית התקנת לעניין הצגת קבצי mkv (שוב..)
פתאום יום בהיר אדון VMC מסרב לנגן קבצי mkv. כל מה שמותקן במחשב זה Haali ו-FDshow.
ניסיון לנגן ב-VMC, מודיע שלא מותקן במחשב codec מתאים.
ניסיון לנגן ב-WMP מודיע שהתוכנה אינה מזהה את הסיומת. כאשר אני מאשר להתעלם, הקובץ מנוגן היטב.
ב-גרף, אין זכר לפיצול של haali אלא ישירות ל-FFdShow. ניסיון הצגה של הסרט, עובד היטב.
בדקתי את ערכי ה-merit. הגדרתי את Haali למקסימום ומייד אחריו ffdshow video ואחריו ffdshow audio.
הסרתי, התקנתי גרסאות הכי טריות של haali ושל ffdshow.
מה שכחתי? מה עוד ניתן לעשות/לבדוק?
(אגב ש אר התכנים מנוגנים היטב).
תודה.
ניסיון לנגן ב-VMC, מודיע שלא מותקן במחשב codec מתאים.
ניסיון לנגן ב-WMP מודיע שהתוכנה אינה מזהה את הסיומת. כאשר אני מאשר להתעלם, הקובץ מנוגן היטב.
ב-גרף, אין זכר לפיצול של haali אלא ישירות ל-FFdShow. ניסיון הצגה של הסרט, עובד היטב.
בדקתי את ערכי ה-merit. הגדרתי את Haali למקסימום ומייד אחריו ffdshow video ואחריו ffdshow audio.
הסרתי, התקנתי גרסאות הכי טריות של haali ושל ffdshow.
מה שכחתי? מה עוד ניתן לעשות/לבדוק?
(אגב ש אר התכנים מנוגנים היטב).
תודה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הבנאדם רוצה להשתמש ב VMC, מה יעזור לו ה KMPLAYER?
ב graphedit אתה לא רואה את Haali כי זו התיבה הראשונה בגרף (זכור ש Haali זה לא מפענח אלא רק מפצל). לכן צריך לעשות קליק ימני על התיבה עם שם הקובץ כדי לראות אם זה מפוצל דרך Haali או לא.
יכול להיות שהשתבש לך משהו ב registry ונעלמו לו הערכים המודיעים למערכת מהם קבצי MKV. נסה את הפתרון הזה ואולי גם נסה להתקין את Matroska shell extension
ב graphedit אתה לא רואה את Haali כי זו התיבה הראשונה בגרף (זכור ש Haali זה לא מפענח אלא רק מפצל). לכן צריך לעשות קליק ימני על התיבה עם שם הקובץ כדי לראות אם זה מפוצל דרך Haali או לא.
יכול להיות שהשתבש לך משהו ב registry ונעלמו לו הערכים המודיעים למערכת מהם קבצי MKV. נסה את הפתרון הזה ואולי גם נסה להתקין את Matroska shell extension
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
[/quote]
[/quote]
ניסיתי במשך שבועיים לחפש פתרון לניגון סרטי MKV יחד עם VLC -(בתמונה לא היתה הבעיה) אבל לא הצלחתי לשמוע ב-DD או ב-DTS דרך יציאת ה-spdi/f
רק שהחלפתי נגן ל-KMPLAYER הגיע הישועה
אני לא מבין ,למה האנשים מתעקשים לעבוד עם נגנן מסוים
ולא רוצים לשמוע גם פתרונות אחרים שגם מועילים (לי זה עזר)
[/quote]
ניסיתי במשך שבועיים לחפש פתרון לניגון סרטי MKV יחד עם VLC -(בתמונה לא היתה הבעיה) אבל לא הצלחתי לשמוע ב-DD או ב-DTS דרך יציאת ה-spdi/f
רק שהחלפתי נגן ל-KMPLAYER הגיע הישועה
אני לא מבין ,למה האנשים מתעקשים לעבוד עם נגנן מסוים
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הסיבה היחידה שאתה לא מצליח לקבל DD או DTS בהעברה ב SPDIF היא שפספסת משהו בהגדרות מערכת ההפעלה, דרייברים של כרטיס הקול או בהגדרות הפענוח של האודיו בנגן. הפספוס הזה גורם למחשב שלך לבצע פענוח במקום passthrough. לא שאני מסנגר על VLC אבל אולי כדאי לך לחזור ולבדוק את התצורת אצלך כי אם לא תמצא מה פספסת אתה עתיד להיתקל בבעיה שוב במוקדם או במאוחר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
עליתי על הבעיה...
שמתי לב שחסר לי האייקון של ffdshow Audio.
נכנסתי להגדרות ה-codecs של ה-audio ואת ההגדרה של AC3 שיניתי מ-S/PDIF ל-liba52 ופתאום זה עובד...
עכשיו צרה חדשה ישנה נושנה, אין סנכרון בין הקול לתמונה...
אני כבר אתמודד איכשהוא עם זה.
תודה.
שמתי לב שחסר לי האייקון של ffdshow Audio.
נכנסתי להגדרות ה-codecs של ה-audio ואת ההגדרה של AC3 שיניתי מ-S/PDIF ל-liba52 ופתאום זה עובד...
עכשיו צרה חדשה ישנה נושנה, אין סנכרון בין הקול לתמונה...
אני כבר אתמודד איכשהוא עם זה.
תודה.