אולי הגזמתי קצת עם הכותרת המפוצצת אבל קראתי בכמה אתרים שבסוני חושבים להוסיף עידכון בפעם הבאה שהם יחדשו את מערכת ההפעלה של הps3 לתמיכה בmkv...
יש אמת בדבר? מישהו שמע משהו על זה? או שזה סתם שמועה זדונית?
בכל אופן אותי באופן אישי מעניין גם הנושא של fat32, אף אחד לא ממש יודע אם הם הגבילו את עצמם בגלל התמלוגים שהם צריכים לשלם למיקרוסופט או בגלל נושא הפירטיות, האם גם פה יש איזה מגמה לשנות את זה או שנכון לעכשיו הם בסדר עם ההגבלה הזאת?
אין בעיות לסוני ליישם את כל מה שכתבת ויותר, הם מפוקסים על gaming, מקור הפרנסה שלהם הוא במכירות של משחקים ו-blu-ray, ולא בפיראטים שמורידים תכנים מהרשת ולא משלמים גרוש לאף אחד
גם כי ההורדה זה המתחרה של בלו-ריי
ברור..באיזה שהוא מקום זה ישדרג לאללה את הps3 שיהפוך לסוג של מרכז מדיה כזה, לדעתי אם הם היו הולכים בכיוון של לקרוא mkv הם רק היו מרוויחים מזה, כי בסך הכל הרי אנשים עוקפים את ההגבלות האלה.. מקסימום לוקח להם עוד כמה שעות להמיר את הקבצים והם צריכים לפצל את הסרטים באמצע אבל עדיין עוקפים את זה. לדעתי אם סוני יפתחו את שעריהם לנושא ויפסיקו להתנגד כל כך לפירטיות הps3 יהיה חובה בכל בית..
אבל, זאת דעתי והם ימשיכו לעשות מה שבא להם... עולם כמנהגו נוהג.
היפנים האלה...
אם סוני משחררים עדכון עם MKV אני מוכר את הפופקורן שלי
michael123 כתב:אין בעיות לסוני ליישם את כל מה שכתבת ויותר, הם מפוקסים על gaming, מקור הפרנסה שלהם הוא במכירות של משחקים ו-blu-ray, ולא בפיראטים שמורידים תכנים מהרשת ולא משלמים גרוש לאף אחד
...
אל תשכח שבאחד העדכונים לפני שנה אני חושב הם הוסיפו תמיכה ב Divx/Xvid שהוא גם לא בדיוק הפורמט הכי לגיטימי בעולם עד לפני זמן מה.
RonenZr כתב:אולי הגזמתי קצת עם הכותרת המפוצצת אבל קראתי בכמה אתרים שבסוני חושבים להוסיף עידכון בפעם הבאה שהם יחדשו את מערכת ההפעלה של הps3 לתמיכה בmkv...
יש אמת בדבר? מישהו שמע משהו על זה? או שזה סתם שמועה זדונית?
בכל אופן אותי באופן אישי מעניין גם הנושא של fat32, אף אחד לא ממש יודע אם הם הגבילו את עצמם בגלל התמלוגים שהם צריכים לשלם למיקרוסופט או בגלל נושא הפירטיות, האם גם פה יש איזה מגמה לשנות את זה או שנכון לעכשיו הם בסדר עם ההגבלה הזאת?
מישהו יודע מה קורה שם בסוני לעזאזל?
...
אתה יכול לתת קישור לאתרים שקראת בהם את החדשות האלה??
Pavelz כתב:אם סוני משחררים עדכון עם MKV אני מוכר את הפופקורן שלי
michael123 כתב:אין בעיות לסוני ליישם את כל מה שכתבת ויותר, הם מפוקסים על gaming, מקור הפרנסה שלהם הוא במכירות של משחקים ו-blu-ray, ולא בפיראטים שמורידים תכנים מהרשת ולא משלמים גרוש לאף אחד
...
אל תשכח שבאחד העדכונים לפני שנה אני חושב הם הוסיפו תמיכה ב Divx/Xvid שהוא גם לא בדיוק הפורמט הכי לגיטימי בעולם עד לפני זמן מה.
...
הם הוסיפו במקביל ל-XBOX360
ו-DIVX כן תפס אצל יצרנים, DIVX זה היום פורמט מסחרי לכל דבר, יש גם certification
למה? הם צריכים לתת תמיכה לדברים רישמיים וחוקיים, קרי תכני BLUR RAY/DVD, ותכנים אלו לא מצריכים תמיכה בקבצים מעל 4GB (צא מנקודת ההנחה שחוסר התמיכה זה רק בכוננים חיצוניים - אמצעי המשמש להעברת תכנים גנובים. תכנים מקוריים מגיעים או מהרשת PSN שם אין הגבלה בגודל הקובץ, או בדיסק BR שגם גם אין הגבלה בגודל הקובץ בטווח המגבלה של הדיסק BR).
אז מה שאתה ופותח התקרד בעצם אומרים - סוני צריכה לתת לנו אפשרות להריץ סרטים גנובים שהורדתי מהאינטרנט. נשמע לך הגיוני?
כבר דיסקסו על זה בעבר בפורום וכבר אמרתי ואומר שוב - לסוני אין שום אינטרס לתמוך ב MKV, פורמט המהווה כיום כלי לתכנים גנובים בלבד.
Huber כתב:למה? הם צריכים לתת תמיכה לדברים רישמיים וחוקיים, קרי תכני BLUR RAY/DVD, ותכנים אלו לא מצריכים תמיכה בקבצים מעל 4GB (צא מנקודת ההנחה שחוסר התמיכה זה רק בכוננים חיצוניים - אמצעי המשמש להעברת תכנים גנובים. תכנים מקוריים מגיעים או מהרשת PSN שם אין הגבלה בגודל הקובץ, או בדיסק BR שגם גם אין הגבלה בגודל הקובץ בטווח המגבלה של הדיסק BR).
אז מה שאתה ופותח התקרד בעצם אומרים - סוני צריכה לתת לנו אפשרות להריץ סרטים גנובים שהורדתי מהאינטרנט. נשמע לך הגיוני?
כבר דיסקסו על זה בעבר בפורום וכבר אמרתי ואומר שוב - לסוני אין שום אינטרס לתמוך ב MKV, פורמט המהווה כיום כלי לתכנים גנובים בלבד.
את מי מעניין מה יהיה כ"כ הרבה זמן אחרי השקת המכשיר? ואם המכשיר יעשה אספרסו ונעים בגב עוד 3-4 שנים? אותי מעניין מה המכשיר מציע כרגע או בקרוב מאוד, ותמיכה ב MKV אין ולא יהיה בקרוב. אני לא מתלונן, אני דווקא מבין למה אין (מהתגובה הקודמת שלי אפשר להבין את זה אני מניח) ואני עדיין מאמין שכל עוד סוני מקדמת חזק את ה BR גם לא יהיה (אני מכין את הכובע).
מה שאני אומר זה שסוני גם התנגדו תקופה ארוכה ל Mp3, בתור חברה שאחת מהחטיבות החזקות שלה היא Sony Entertainment שעוסקת בין השאר במוזיקה. אבל המציאות הייתה חזקה מהרצונות של סוני ובסוף הם התקפלו והיום הם תומכים ב Mp3 וב Divx כמה גדולים. MKV זה עניין של זמן. מה שמעניין זה מי יהיה הראשון לתמוך ב MKV, מיקרוסופט או סוני?
הובר - יתכן שתצטרך לאכול את הכובע מוקדם ממה שאתה חושב.
נראה ש divx7 יכלול תמיכה בפיצול MKV. כשהוא יצא, אם סוני יוסיפו אותו לאחת מחבילות העדכונים שלהם, הם בכלל לא יצטרכו לכתוב תמיכה מיוחדת בפורמט לPS3, היא כבר תגיע מובנית ב divx, שכבר נתמך בקונסולה.