דיסק קשיח ב hdx 1000
בבקשה תקנו אותי אם אני טועה
אם אני לא טועה, אתה צריך לפרמט אותו ל NTFS
אם אתה מתכוון להשתמש בחיבור לאינטרנט כדי להוריד קבצים אז צריך לפרמט ל EXT3
אם אתה מתכוון להשתמש בחיבור לאינטרנט כדי להוריד קבצים אז צריך לפרמט ל EXT3
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46385
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
מכשירי ה NMT השונים יודעים לבצע כתיבה לכונן הקשיח הפנימי רק אם הוא בפורמט EXT2/3.
לגבי כיצד ניתן להעביר קבצים ולראות את הכונן הקשיח מהרשת הביתית, בדוק את הפרק "קישורים שימושיים" בדביק הראשון בפורום.
לגבי כיצד ניתן להעביר קבצים ולראות את הכונן הקשיח מהרשת הביתית, בדוק את הפרק "קישורים שימושיים" בדביק הראשון בפורום.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מכשירי ה NMT השונים יודעים לבצע כתיבה לכונן הקשיח הפנימי רק אם הוא בפורמט EXT2/3.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני אנסה להיות יותר ברור, הפרמוט ל EXT3 נעשה דרך תפריט ה Maintenance של ה HD X 1000.
על מנת לקרוא את הכונן במחשב (כאשר עושים שימוש ב USB Slave), יש צורך לעשות שימוש ב Ext2fsd.
על מנת לקרוא את הכונן במחשב (כאשר עושים שימוש ב USB Slave), יש צורך לעשות שימוש ב Ext2fsd.
אהה סבבה, עכשיו הבנתי
כדי לפרמט לא צריך לחבר למחשב, הנגן יכול לפרמט את הדיסק הפנימי.
יש לי עוד שאלה קטנה,
באתר של hdx1080.com
ראיתי שמופיע:
What do I need in order to play back from HDX Player
There are several streaming options available for HDX play back.
1) Install Myihome provided by Syabas - http://www.networkedmediatank.com/download/myihome.html
2) Install Llink provided by Lundman - http://www.lundman.net/wiki/index.php/Llink
3) Connect to your PC via NFS / SMB network connection.
4) Connect to your NAS via NFS / SMB / UPNP AV.
5) Install an internal HDD/external HDD.
6) Hook up an external DVD ROM (for non-css encrypted DVD only)
האם אני צריך להתקין מערכת הפעלה לנגן?
ואם כן, איך זה בדיוק עושים זאת, מנכסים בDISK ON KEY את המערכת ההפעלה והנגן מתקין אותה אוטומטית?
כדי לפרמט לא צריך לחבר למחשב, הנגן יכול לפרמט את הדיסק הפנימי.
יש לי עוד שאלה קטנה,
באתר של hdx1080.com
ראיתי שמופיע:
What do I need in order to play back from HDX Player
There are several streaming options available for HDX play back.
1) Install Myihome provided by Syabas - http://www.networkedmediatank.com/download/myihome.html
2) Install Llink provided by Lundman - http://www.lundman.net/wiki/index.php/Llink
3) Connect to your PC via NFS / SMB network connection.
4) Connect to your NAS via NFS / SMB / UPNP AV.
5) Install an internal HDD/external HDD.
6) Hook up an external DVD ROM (for non-css encrypted DVD only)
האם אני צריך להתקין מערכת הפעלה לנגן?
ואם כן, איך זה בדיוק עושים זאת, מנכסים בDISK ON KEY את המערכת ההפעלה והנגן מתקין אותה אוטומטית?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

זה לא מערכת הפעלה, זו תוכנה בצד השרת על מנת שיגיש את התכנים למזרימדיה.
אני מציע שבנתיים לא תתקין מאומה ותשתמש ב Sharing מסוג SMB (קליק ימני על התיקייה המתאימה, Properties ובחר ב Sharing).
אני מציע שבנתיים לא תתקין מאומה ותשתמש ב Sharing מסוג SMB (קליק ימני על התיקייה המתאימה, Properties ובחר ב Sharing).
אוקי,ziv_r כתב:זה לא מערכת הפעלה, זו תוכנה בצד השרת על מנת שיגיש את התכנים למזרימדיה.
אני מציע שבנתיים לא תתקין מאומה ותשתמש ב Sharing מסוג SMB (קליק ימני על התיקייה המתאימה, Properties ובחר ב Sharing)....
התכנון שלי הוא להביא כונן רשת WD MY BOOK 2, ולהעביר לשם את כל הקבצים מהמחשב והנגן ינגן חלק מהם וחלק מהם הוא יעתיק להארד דיסק הפנימי שלו (בעיקר בשביל גיבוי נוסף).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מצויין.
בשביל השימוש הזה תפרמט את הכונן הפנימי ל EXT3 (אתה כבר יודע איך) ואת ההעתקה של הקבצים מכונן ה my book ל HD X 1000, תוכל לעשות באמצעות המזרימדיה בלבד, ללא צורך לערב מחשב. הדבר נעשה בעזרת תפריט ה File Mode.
בשביל השימוש הזה תפרמט את הכונן הפנימי ל EXT3 (אתה כבר יודע איך) ואת ההעתקה של הקבצים מכונן ה my book ל HD X 1000, תוכל לעשות באמצעות המזרימדיה בלבד, ללא צורך לערב מחשב. הדבר נעשה בעזרת תפריט ה File Mode.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
זיו שלום,
אני בעד פשטות ואמינות וקורא כאן המון תגובות על מנת להחליט האם לחבר לHDX1000 (שעדיין בקופסא אצלי בבית...)כונן קשיח פנימי או כונן חיצוני.
הצלחתי להבין שאם אתקין פנימי יש לפרמט ל-EXT3 ואז המחשב לא יכיר אותו שארצה להעביר אליו חומר.
אם אחבר כונן חיצוני, אפשר להשאירו ב-NTFS ואז המכשיר יקרא ממנו חומר והמחשב יעביר אליו חומר ללא בעיות.
אני צודק או אני מחמיץ כאן משהו?
אני חייב להחליט כבר איזה כונן לרכוש....
אני בעד פשטות ואמינות וקורא כאן המון תגובות על מנת להחליט האם לחבר לHDX1000 (שעדיין בקופסא אצלי בבית...)כונן קשיח פנימי או כונן חיצוני.
הצלחתי להבין שאם אתקין פנימי יש לפרמט ל-EXT3 ואז המחשב לא יכיר אותו שארצה להעביר אליו חומר.
אם אחבר כונן חיצוני, אפשר להשאירו ב-NTFS ואז המכשיר יקרא ממנו חומר והמחשב יעביר אליו חומר ללא בעיות.
אני צודק או אני מחמיץ כאן משהו?
אני חייב להחליט כבר איזה כונן לרכוש....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תקרא שוב את הפרק על USB Slave בביקורת.
שים לב כי אם אתה מתכוון למקם כונן קשיח רגיל בתוך המזרימדיה, סביר להניח כי הוא יתחמם מאוד ולכן עדיף במקרה זה לעשות שימוש בכונן מתאים (כבר הזכרנו מספר פעמים דגמים מומלצים) או להשתמש בכונן חיצוני ואז בעיית החום של הכונן לא תשפיע על המזרימדיה.
שים לב כי אם אתה מתכוון למקם כונן קשיח רגיל בתוך המזרימדיה, סביר להניח כי הוא יתחמם מאוד ולכן עדיף במקרה זה לעשות שימוש בכונן מתאים (כבר הזכרנו מספר פעמים דגמים מומלצים) או להשתמש בכונן חיצוני ואז בעיית החום של הכונן לא תשפיע על המזרימדיה.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
כונן קשיח פנימי/חיצוני
ziv_r כתב:תקרא שוב את הפרק על USB Slave בביקורת.
שים לב כי אם אתה מתכוון למקם כונן קשיח רגיל בתוך המזרימדיה, סביר להניח כי הוא יתחמם מאוד ולכן עדיף במקרה זה לעשות שימוש בכונן מתאים (כבר הזכרנו מספר פעמים דגמים מומלצים) או להשתמש בכונן חיצוני ואז בעיית החום של הכונן לא תשפיע על המזרימדיה....
זיו, את בעיית החימום אני מבין ואם אחבר דיסק קשיח פנימי הוא יהיה מהסוג המומלץ ליישומים כאלו.
השאלה היא בנושא הנוחות ב"עבודה" עם דיסק קשיח פנימי מול דיסק קשיח חיצוני. מה עדיף להזרמת תוכן HD?
מהירות ונוחות בהעברת חומר מהמחשב וכד'