תגובות למאמר - ויהי אורנג' TIME

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #1 

Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

עידו_F
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 407
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #2 

אני, לפני שהמלעיזים כבר יעלילו עלילות שווא, מאחל לאורנג' בהצלחה בכניסתם לשוק התחרותי. מקווה לראות אותם הופכים לאלטרנטיבה ראוייה.
עובד בחברת יס

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6604
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 500 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

החבר הכי טוב שלי, הוא המנהל של כל הפרוייקט הענק הזה. בלי שום קשר, אני מאוד מקווה שזה יצליח להם וזה ידחוף להורדת מחירים בענף

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #4 

אני עובד בחברה המתחרה אבל גם אני מאחל להם הצלחה רבה כי זה ידחוף גם אותנו להשתפר ובעצם גם את כל השוק (Y)
Need more cowbell

puca
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 272
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

MartinHSabag כתב:ויהי אורנג TIME
...
ראשית חברים ,יש לשבח בפורום זה את שר התקשורת, וגם לאחל לו ולבני ביתו שנה טובה . כל הכבוד לשר התקשורת אריאל אטיאס על אומץ ליבו לפתיחת השוק . יש לו את זה, כמו שעשה בטלפוניה (Y) . וגם צריך להודות לממונה במשרדו על עבודתו הקשה בנושא זה אשר היתה לו עם שתי החברות , ובודאי זה עדיין נמשך ! (Y) במסגרת זו נאחל הצלחה רבה רבה גם לחב אורנגי היוצאת לדרך (Y) .
ל הוט ויס עבורם יום הדין הגיעה ( יום כיפור !) על כל מה שהן עוללו לנו המנוים במשך השנים ועדין זה לא נסתים , נמשך מעל ל 18 שנה (n) .
חג שמח שנה טובה , ושוב כל הכבוד אטיאס (Y)

Yaron_M
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
שם מלא: ירון מ.
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #6 

האם ידוע מתי יתחילו לשווק את שירותי הטלפוניה הקווית? בדיוק עברתי דירה ואני לא רוצה להתחייב לבזק/הוט על קו לשנה ורק אז לעבור.
!I do my own stunts

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78832
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5385 פעמים

שליחה #7 

לדעתי לפני אמצע שנה הבאה לא נראה את זה מתרומם. התנאי להצלחה של מיזם כזה הוא הרמת DVBT, כמובן.

התחושה שלי שזה יעשה זעזוע גדול מאוד בתעשיית הטלויזיה בישראל. יס והוט לא ממש יודעים איך לאכול את זה.

התנאי בשביל שהם לא יפלו זה הוספת פרסום והפחתת מחיר המנוי (לא תהיה להם ברירה), מה שיטשטש את הגבולות בין הערוצים השונים...

puca
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

oferlaor כתב:לדעתי לפני אמצע שנה הבאה לא נראה את זה מתרומם. התנאי להצלחה של מיזם כזה הוא הרמת DVBT, כמובן.

התחושה שלי שזה יעשה זעזוע גדול מאוד בתעשיית הטלויזיה בישראל. יס והוט לא ממש יודעים איך לאכול את זה.

התנאי בשביל שהם לא יפלו זה הוספת פרסום והפחתת מחיר המנוי (לא תהיה להם ברירה), מה שיטשטש את הגבולות בין הערוצים השונים...
...
עופר אתה צודק , ובתנאי לנושא הפחתת המחיר למנוי כפי שציינתה ,לא " יעגלו רק פינות " , כי אז יכנס לתמונה הממונה על ההגבלים העסקיים . כידועה לך הוא מחכה לחברות כאלה כל הזמן בפינה ! ורצוי מאד גם לציין כי חייבות לכנס לשוק זה עוד ועוד חברות .
ונודה שוב לשר התקשורת על אומץ ליבו ,ובהצלחה לאורנג' (Y)

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #9 

puca כתב:
MartinHSabag כתב:ויהי אורנג TIME
...
ראשית חברים ,יש לשבח בפורום זה את שר התקשורת, וגם לאחל לו ולבני ביתו שנה טובה . כל הכבוד לשר התקשורת אריאל אטיאס על אומץ ליבו לפתיחת השוק . יש לו את זה, כמו שעשה בטלפוניה (Y) . וגם צריך להודות לממונה במשרדו על עבודתו הקשה בנושא זה אשר היתה לו עם שתי החברות , ובודאי זה עדיין נמשך ! (Y) במסגרת זו נאחל הצלחה רבה רבה גם לחב אורנגי היוצאת לדרך (Y) .
ל הוט ויס עבורם יום הדין הגיעה ( יום כיפור !) על כל מה שהן עוללו לנו המנוים במשך השנים ועדין זה לא נסתים , נמשך מעל ל 18 שנה (n) .
חג שמח שנה טובה , ושוב כל הכבוד אטיאס (Y)
...
אכן כך. אני אשכרה שוקל להצביע ש"ס בבחירות הבאות. (Y)
Need more cowbell

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #10 

oferlaor כתב:לדעתי לפני אמצע שנה הבאה לא נראה את זה מתרומם. התנאי להצלחה של מיזם כזה הוא הרמת DVBT, כמובן.

...
זה כמובן בהנחה שה DVBT ייצא לדרך בזמן, שזה מה - סוף שנה זו או משהו כזה?. אין לנו במקרה איזו התערבות ביננו על כך שברגע האחרון יתגלו "סיבות טכניות" ו "שאלות משפטיות" כבדות משקל שיעכבו את כל הפרוייקט לעוד הרבה זמן?

יס והוט הוציאו לא מזמן מהארגז את הדחליל של עזיבה המונית של מנויים, ניערו מעליו את האבק וביקשו ממנו לבצע הופעה חוזרת בפומבי. בתמורה קיבלו הסכמה לשידורי פרסומת בערוצים שלהם - מה שישר הופך אותם ללא אטראקטיביים בעיני ולא חשוב מה יהיה מחיר חבילות הערוצים שלהם. כשזה יקרה אעבור מהר מאוד לאלטרנטיבות אחרות שבהן אני לא צריך לסבול הפסקות של 10 דקות כל רבע שעה.

puca
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

למה לנו כל כך הרבה דיבורים ! לידיעת הוט יס וכל חברה אחרת אשר תבוא השנה לשמחתי . מתחילת שנת 2010 הכל עובר ללוינים :D . יהיה ניתן לרכוש רסיבר דיגיטלי - HD צלחת של מטר ,וכל מילה נוספת היא תיהיה כאן מיותרת ! :D (Y) והמחיר - חבל על הזמן בעיקר חבילות נמכרות מחברות במזרח אירופה ,כמו מרומניה פולין רוסיה למשל וכו ! אנחנו ממש יושנים חברים :עצוב: !

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #12 

puca כתב:למה לנו כל כך הרבה דיבורים ! לידיעת הוט יס וכל חברה אחרת אשר תבוא השנה לשמחתי . מתחילת שנת 2010 הכל עובר ללוינים :D . יהיה ניתן לרכוש רסיבר דיגיטלי - HD צלחת של מטר ,וכל מילה נוספת היא תיהיה כאן מיותרת ! :D (Y) והמחיר - חבל על הזמן בעיקר חבילות נמכרות מחברות במזרח אירופה ,כמו מרומניה פולין רוסיה למשל וכו ! אנחנו ממש יושנים חברים :עצוב: !
...
על מה אתה מדבר?

drixie
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1244
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #13 

קודם כל, שום ברכות לשר התקשורת, היה כבר כתוב בעיתון שהוא הולך להתערב במיזם של פרטנר כי "אין לה רישיון לטלויזיה" והוא כועס שעוקפים אותו. דבר שני, בלי DVBT כל המיזם הזה לא יותר מYOUTUBE, הטלויזיה הלינארית תישאר איתנו עוד לזמן רב. אם הממשק לא יהיה קל והשירות לא יהיה אמין (וכרגע אין סיבה לחשוב שהוא יהיה אמין, בהתחשב בכל הניסים והנפלאות שצריכים לקרות כדי שזה יעבוד, כולל שבזק והוט יקצו רוחב פס מתאים), אז זה לא יתאים לציבור הרחב, ולציבור המקצועי, כמו האנשים כאן, יש דרכים להגיע לתכנים יותר מהר ואיך לומר זאת, יותר בזול, בהתחשב בזה שמדובר בתכנים אמריקאיים בלבד. כמו שאמרו פה, עוד יש הרבה עבודה. נחיה ונראה (והכי חשוב - שמשרד התקשורת יפסיק להתערב, כל מקום שהם נוגעים יש נזק לציבור, ותבדקו את חשבונות הטלפון שלכם, למרות הפרופגנדה שלהם).

עלי_שביט
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 250
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 25 פעמים

פורטל שמורטל - אני לא ממש ממהר להתלהב מזה

שליחה #14 

השירות של אונרג', ש יינתן בתשתית האינטרנט , יהיה נתון לחסדי הפס הרחב של בזק ועד שלא יהיה פס רחב באמת, זה גם יהי בעיקר אורנג' נו-טיים. בנית, אם עדיין לא הבנתם ממה שקראתי בכתבה, החברה חושבת שהיא עתשה הרבה כסף ממכירת תכנים לפריט ( סרטים , שירים וכו) במדינת ישראל? הם בטוחים שהם לא נמצאים במדינה אחרת?!?
בנוסף, אני חותם לכם שהמחירים לא יהיו רחוקים מאלה יס והוט מכל מיני סיבות שלא יעשו את זה כל כך אטרקטיביות כפי שזה מצטייר בהצגה המוקדמת של העסק.
בנוסף, תכנים ( סרטים וסדרות) נמכרים לכל גוף בערך באותה תקופה. אפשר לראות אתה זה היטב בערוצי הלווין השונים - כולם מקרינים את אותם סרטים בערך באותה תקופה כך שלאורנג' לא יהיו בדיוק תכני פרמיום של ממש. שלא לדבר על המחיר שהם ישלמו עבור זכויות שידור ....
חנות המוסיקה הגדולה בישראל ? שמעתם על הרבה ישראלים שקונים מוסיקה באינטרנט ? נו באמת, תהיו רצינים שם באורנג'. אפילו אתם בעצמכם מורידים מהאינטרנט ולא משלמים פרוטה ....
אורנג' הצרפתית ( והפולנית בעקבותיה בקרוב - אלה חברות אחיות) יצאה לאחרונה בצרפת בשירות חבילה רב-ערוצית בלווין שהולך ומתגבש בימים אלה. זהו שירות משלים לשירות שהיא מספקת שם בפס הרחב האמיתי של צרפת. לפי שעה אין של התלהבות היסטרית מהשירות.
אני לא ממהר להתלהב. הייתי מציע לאורנג' להשאר במה שהיא באמת טובה ולא לפלוש לשדות שאין להם בהם מושג בכלל. מצד שני, יש להם כל-כך-הרבה כסף לבזבז מרוב המוני עם ישראל המטומטמים שמשלמים להם דמי שמוש מופרזים, שמותר להם גם לנסות...
ולסיום - שיתביישו על בחירה של מילה לא עברית לשמו של השירות החדש. לא מספיק שהם נקראים אורנג' - אז אפשר היה למצוא מילה נאה בשפתנו . בסוף עוד יחוקקו חוק שיחייב עסקים להקרא רק בשמות עבריים....

puca
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

אותנו המנויים זה ממש לא מעניין אותנו כרגע אזה סוג שרותים יוצא למנוי וכו ! הדבר החשוב ביותר כרגע " לשבור את הקרח " ! לשבור את המונופול של שתי החברות אשר נמשך לצערינו למלה מ 18 שנה !. וזה לא חשוב מה יוצא למנוי ,איך ישודר ,באיזה צורה , וכו ! עם שבירת מונופול זה אחד ולתמיד , ברור שיתאפשרו כניסות של עוד ועוד חברות לשרותי הטלויזיה , ושרותים נוספים ! :D למה לעסוק כרגע בכל מיני ספקולציאות ? :מבולבל: באו ניתן לשר ולממונה במשרדו "אשראיי " כפי שאומרים ! חברים בואו ניתן לזה להכנסססססססס ! (Y)

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #16 

אגב, זה לא מונופול אלא דואופול - מונופול של 2 חברות... ;)
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

עידו_F
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 407
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #17 

pixies כתב:אגב, זה לא מונופול אלא דואופול - מונופול של 2 חברות... ;)
...
והוא לא קיים 18 שנה אלא רק שמונה. לפניו נהנו חברות הכבלים מבלעדיות של 12 שנים, כך שביחד זה 20 שנה (שוב, לא 18 ).
עובד בחברת יס

puca
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

מקבל את התיקון (Y) והעיקר עבורנו חברים, כניסת חברות נוספות ! עכשו ומייד ! למרות שאולי חברים ,היום איחרנו את הרכבת לאור מצב ההשקאות בכלל עולמי :( . אולי לא לחצנו מספיק חזק בזמנים טובים יותר על משרד התקשורת , והיום אנו קטפים את הפירות ! מצב של שוק סטגנטי כזה עלול גם להמשך לעוד הרבה זמן , מי יודעה :!: .

RUJI
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 816
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #19 

הטלפוניה הנייחת והאינטרנט היה כבר פתוח לעסקים ממזמן...
ויש לאורנג' אחלה של דילים לעסקים שפשוט אי אפשר לסרב.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”