האם יש הבדלים בין נגני NMT ?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

גם ה HD X 900 מסוגל, אך עדיף ללכת לכיוון ה 1.3 ISTAR מכיוון שהוא HDMI 1.3.
שאתה מדבר על אפליקציות NMT
"במידה והתקנתם את אפליקציות ה NMT השונות, הכונן יהיה בפורמט ext2/3 מכיוון שה ISTAR 1.3 מבוסס לינוקס. פורמט זה איננו טבעי עבור מערכות הפעלה מבוססות חלונות ויש להתקין דרייבר מתאים כגון ה Ext2Fsd על מנת לבצע פעולות כתיבה שונות."
האם MOVIEJUKEBOX ניתנת להתקנה במידה ואני משתמש בכונן קשיח חיצוני או שזה בלתי אפשרי היות והדיסק החיצוני שלי בפורמט NTFS ?
עכשיו עם הביקורת על פופקורן ממש בילבלת אותי.
האם MOVIEJUKEBOX ניתנת להתקנה במידה ואני משתמש בכונן קשיח חיצוני או שזה בלתי אפשרי היות והדיסק החיצוני שלי בפורמט NTFS ?
עכשיו עם הביקורת על פופקורן ממש בילבלת אותי.
Re: שאתה מדבר על אפליקציות NMT
MOVIEJUKEBOX היא לא אפיקציה של NMT אלא של PC אין שום בעיה להשתמש בה על דיסק חיצוניgizzz כתב:"במידה והתקנתם את אפליקציות ה NMT השונות, הכונן יהיה בפורמט ext2/3 מכיוון שה ISTAR 1.3 מבוסס לינוקס. פורמט זה איננו טבעי עבור מערכות הפעלה מבוססות חלונות ויש להתקין דרייבר מתאים כגון ה Ext2Fsd על מנת לבצע פעולות כתיבה שונות."
עכשיו עם הביקורת על פופקורן ממש בילבלת אותי....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כמובן שיוכל.
לגבי הכשלון בביקורת, אני לא הצלחתי לקיים רשת אלחוטית, ייתכן והאשמה בקושחה של ה ISTAR באותה עת (מאז היה שיפור), לכן שווה לבדוק את הנושא שוב.
לגבי הכשלון בביקורת, אני לא הצלחתי לקיים רשת אלחוטית, ייתכן והאשמה בקושחה של ה ISTAR באותה עת (מאז היה שיפור), לכן שווה לבדוק את הנושא שוב.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag